Sagol canimmKuzummm baktimm saclarr supermis masallahh nazar degmesin
Boy da almis basini gitmis
Benosun hangisiydi fundoss
Sosyalcn gercekler kuzuSagol canimm
benoş facede ve instagramda canımm
Benimde hic biri yokSosyalcn gercekler kuzu
Off benimde onlar yok iste
Sosyalcn gercekler kuzu
Off benimde onlar yok iste
Grsrzz cnmm seni diger twitr adresindentakip ettim cnm o isme benzer bi isim kaydedrsnen güzeli onlar valla twitde bişey yok sevdiğim ünlüleri takip etmek güzel paylaşımlarını
hadi ben kaçtııım
Kigiizzz ne kaynatiyonuzz.
Benim gezme kisa surdu kasiklarimin agrisi tuttu belim de agriyoo gelmedi biturlu gelmeyesicee tik yok dahaa mizmizlandim eve kactim hemenn
Allahimm bi soguk varr oyle boyle degil sabah -34 güneşli yaziyo bide dalga gecer gibii anamm atkiyi yuzume doladim nefes alamadim disarda haa :18::18:
Taksi beklerken de aynen boyleyimkıcim basim oynuyoo
Zorunlu olmadikca evden cikma o zamann ayy ben sogukta uyusurum kaskati kesilirimKigiizzz ne kaynatiyonuzz.
Benim gezme kisa surdu kasiklarimin agrisi tuttu belim de agriyoo gelmedi biturlu gelmeyesicee tik yok dahaa mizmizlandim eve kactim hemenn
Allahimm bi soguk varr oyle boyle degil sabah -34 güneşli yaziyo bide dalga gecer gibii anamm atkiyi yuzume doladim nefes alamadim disarda haa :18::18:
Taksi beklerken de aynen boyleyimkıcim basim oynuyoo
kiz insan donar yaa ay hic soğuğu sevmiyorum yazz gelsin valla
Gelemedi senin bu adet bebis yoksa gelsin test yapmayi dusunuyomsnn cnm
Yelizim seni takip ettim twittrde
Zorunlu olmadikca evden cikma o zamann ayy ben sogukta uyusurum kaskati kesilirimsu anda kombi 70 de yaniyorr ohh sicacik
Kiz twiterr cok takip etmiyonuz ki
Benosun hangisiydi fundoss
Ciktim kizlarr optm hepinizi
Kız yeliz sende ki bu benay aşkıda beni öldürüyo
Sosyal yerine gene beni yaZmışsın :))
Bende seni seviyorum canım
Test mest yokkk boyumun ölcusunu aldim hayale kapilmanin anlami yok kizz
Benosumm zorunluyduu ciktim hatta düşün pijamalarimla ben battaniye altinda tv izlerken bu sogukta saat 3 kalktim gittim bi iş icin biriyle gorustum dee bakalim insallah olurrrr
Bana kombi deme yaa,ben balikesirde dogalgazli evde yasadim anamm baş edemedik ya biz onum faturasiyla bi odaya tasindik ayni odada uydukk yine de donarak gecti ev hayatim öfff kabus o dogalgazz cok pahali kizz
Canım bu iletide demişsin ya benoşum zorunluydu çıktım.. Onu sosyal yazmış sen sosyal demen gerekirken beni yazmışsın ya onu dedim bi kaç sefer daha olmuştu ya ona sebep ama kaçtı espiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?