Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzummm baktimm saclarr supermis masallahh nazar degmesin
Boy da almis basini gitmis

Kigiizzz ne kaynatiyonuzz.
Benim gezme kisa surdu kasiklarimin agrisi tuttu belim de agriyoo gelmedi biturlu gelmeyesicee tik yok dahaa mizmizlandim eve kactim hemenn
Allahimm bi soguk varr oyle boyle degil sabah -34 güneşli yaziyo bide dalga gecer gibii anamm atkiyi yuzume doladim nefes alamadim disarda haa :18::18:
Taksi beklerken de aynen boyleyim kıcim basim oynuyoo

kiz insan donar yaa ay hic soğuğu sevmiyorum yazz gelsin valla
Gelemedi senin bu adet bebis yoksa gelsin test yapmayi dusunuyomsnn cnm
Yelizim seni takip ettim twittrde

Zorunlu olmadikca evden cikma o zamann ayy ben sogukta uyusurum kaskati kesilirim su anda kombi 70 de yaniyorr ohh sicacik

kiz insan donar yaa ay hic soğuğu sevmiyorum yazz gelsin valla
Gelemedi senin bu adet bebis yoksa gelsin test yapmayi dusunuyomsnn cnm
Yelizim seni takip ettim twittrde

Zorunlu olmadikca evden cikma o zamann ayy ben sogukta uyusurum kaskati kesilirim su anda kombi 70 de yaniyorr ohh sicacik

Test mest yokkk boyumun ölcusunu aldim hayale kapilmanin anlami yok kizz

Benosumm zorunluyduu ciktim hatta düşün pijamalarimla ben battaniye altinda tv izlerken bu sogukta saat 3 kalktim gittim bi iş icin biriyle gorustum dee bakalim insallah olurrrr
Bana kombi deme yaa,ben balikesirde dogalgazli evde yasadim anamm baş edemedik ya biz onum faturasiyla bi odaya tasindik ayni odada uydukk yine de donarak gecti ev hayatim öfff kabus o dogalgazz cok pahali kizz

Kiz twiterr cok takip etmiyonuz ki

Benosun hangisiydi fundoss

Koz twin senle bi şunda anlaşamadık canım.. Benim eşim twit kullanıyor o yüzden benim yok ama onun adını yazmıştım özelden ondan beni görebilirsin.. Ama ben seni nasıl görürüm muamma

Yeliz kız sanada Allh yardım etsin soğuk zor anam bende hiç sevmiyorım..

Funda doğum yapan kimdi unuttum canım.. Allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşAllah.

Kız sosyal bugün gene mesaiye kaldık metrobüse bindik ben oturunca eşim telefonu aldı eline du biraz haber okuyayım dedi bende dedim ki iy ozaman bende bi arkadaşlara bakayım.. Demez mi evet evet sende arkadaşın sözel ile konuş dedi koptum

Kız yeliz sende ki bu benay aşkıda beni öldürüyo

Sosyal yerine gene beni yaZmışsın :))
Bende seni seviyorum canım

Kizlarr izlediniz mi bilmiyorum amaa ''yagmurla ilk bulusma'' isimli bi video var izlesenizee allahimm yerim ben bu minnoşuu yaa nasil mutlu etti beniii video

Canım bu iletide demişsin ya benoşum zorunluydu çıktım.. Onu sosyal yazmış sen sosyal demen gerekirken beni yazmışsın ya onu dedim bi kaç sefer daha olmuştu ya ona sebep ama kaçtı espiri

Canım bu iletide demişsin ya benoşum zorunluydu çıktım.. Onu sosyal yazmış sen sosyal demen gerekirken beni yazmışsın ya onu dedim bi kaç sefer daha olmuştu ya ona sebep ama kaçtı espiri

Ayy evet yaa ben de okadar baktimm farketmemisim yine dee kafa gidio bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…