ben burdayeeeemmmm
6 da lizommmm
gel kız gell hemen kaçma amaFundosssssummmm
Lizimmmmmmmm
ben burdayeeeemmmm
6 da lizommmm
gel kız gell hemen kaçma ama
ohh yarım saat fark attım sana
Napiosunn kuzumm nasilsin fundosss sen sogan kuru yaptin dimi sende de mide bulantisi gibi oluyomuydu
Lizimmm sen naptin kuzumm
Herhlde bnmde gecer basimda agrioobende yaptımm ilk başlarda oluyo da sonra geçiyo kuzum alışıyosun
sıkıntıdan patladımm saçımı da tepeden bağladım başım ağrıdıı
evdemisin sen canım
Herhlde bnmde gecer basimda agrioo
Cnm annemlerdeyimm
Iyi yaptin cnm uzun mu saclarin cnm
uzunduda evlenince baş edemedim önlerini kısalttırdım arkasını da kat kat incelttirdim başım hafifledi
kız biz senle birbirimizi görmedik dimii merak ederim amaaa
yaa lavobaya gittim de çıkamadım bi türlü gelen tutuyo konuşmaya :)
bu arada biri karnımı görüp aaaa hamile misin dedi belli oluyo artık dışardan baya
Kiz tabii olur 4 ay bitti yakinda hareketlerini hissedersinyaa lavobaya gittim de çıkamadım bi türlü gelen tutuyo konuşmaya :)
bu arada biri karnımı görüp aaaa hamile misin dedi belli oluyo artık dışardan baya
Napiosunn kuzumm nasilsin fundosss sen sogan kuru yaptin dimi sende de mide bulantisi gibi oluyomuydu
Lizimmm sen naptin kuzumm
gel kız gell hemen kaçma ama
ohh yarım saat fark attım sana
uzunduda evlenince baş edemedim önlerini kısalttırdım arkasını da kat kat incelttirdim başım hafifledi
kız biz senle birbirimizi görmedik dimii merak ederim amaaa
Yeni eve geldim twinim makarna yapacam birazdan yapmadan bi bakayim dedim sen ne yapiyorsunSosyalcan burdamiydin sen
Napiosun kizz
Kuzum valla oturmus tv izliyorumm cnmYeni eve geldim twinim makarna yapacam birazdan yapmadan bi bakayim dedim sen ne yapiyorsun
oyy lizom göbişini sevsinler epey çıktı ozamannnnn
twnimmmm yaptım canımmmm ilkte çıkardım hatta iğrendim ama snra burnumu tıkayıp çektimmmmm
şimdi çıkarsın ozaman lizim hanımmm
kız twinin resmi yok twiterde bende var ama
seni görür benden twin ismini tahmin ederse tabi gelinlikli kocasıyla biri var beni takip edenlerde başlarda ordan bak twin
Kuzum valla oturmus tv izliyorumm cnm
Kiz icerken kotu oldum ama basima cektim simdi bas agrim var hrhalde.sogandan
Cnm koyabilrm ama biliyosunn lizim bakacksa koyarim tabi fundoss f ile mi basliodu
aa evet ilkmi içiyorsun bendede yapmıştı ilkte bide midem yanmıştııııı
f ile başlıyo he
Beni merak edenler buradaki albumden baksinlar canimevet cnm ilk kez iciyorumm ay koku nedr yaa
Cnm bnde takip edeyim
Sosyalin yoktu dimi
Beni merak edenler buradaki albumden baksinlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?