Ağlayakta gözden mi olak???

hazır yeliz yokken verip veriştirelim nasıl olsa gelirse haşlar bizi

bende öyle kız işe girdim ya muvafakatname falan diyorlar mal gibi bakıyorum bu sayede herşeyi öğrendik

He valla Yeliz bu yemin ederim bi gün bizi de öldük mü diye arayabilir

İşin en tatlı yanları bunlarda canım..
kız sen başladın mı mik miklere

Kigiiizzz sosyal benoşş ask olsunnnn :44:
Ben dedimm kii iste siz cok olgunsunuzz kizz istee bana baksanaa adetten sonra 20 gunu geciremiomm sizin masallahiniz varr vallaa bakk
Hahh hemmen dee yelize yukleninn bak zaten hastayimm adetim de geri kactii tık yokk ağlarım haaaa

oyy oyy şaka yaptık arkadaşımıza gel gel

Aysemm hosgeldinnn iyii cok sukur sen nasilsinnn
Evet canm bugun bat gelse de rahatlasamm ahh ahh ptesi gitmeyipp hüsrana ugramasaydim bugun bi heyecanla hastanede olcaktimm
Sosyal yok ortalarda yogun galibaa

Bende iyiyim cnm. Adetin gelmedikce bende hala umut var cunku o testin pembelesmesi kafami karistirdi.
Sosyalimm kolay gelsunn
Bende teyzeme gidecem. Telden takip edecem sizi amaaa

Hosgeldin benayim. Hazirlaniorum simdi bugunde teyzeme gidecem kiz nedense evde duramiyorum bu ara.icim sikiliyor.bana arada olur boylee.ama sizide ihmal etmemmm tabii

Bende iyiyim cnm. Adetin gelmedikce bende hala umut var cunku o testin pembelesmesi kafami karistirdi.
Sosyalimm kolay gelsunn
Bende teyzeme gidecem. Telden takip edecem sizi amaaa

gez canım gez evde oturup ne yapacan değişiklik olur senin için
Hosgeldin benayim. Hazirlaniorum simdi bugunde teyzeme gidecem kiz nedense evde duramiyorum bu ara.icim sikiliyor.bana arada olur boylee.ama sizide ihmal etmemmm tabii

etme biliyorsun çabuk küsüyoruz hadi iyi gezmeler sana

başladım dün açılışı yaptık benayım sen 27 sine adet oldun değil mi :26:

Kız Yeliz hemende küsme canım şaka da yapmayalım gel sana :)))
geri kaçmaz merak etme olacak sadece stres yaptığın için olabilir dert etme yeter ki nasılsa gelecek ki inşAllah bebek vardırda hiç gelmez.. ben yine de bi umut var olabileceğini düşünoyorum canım..

Hee iyi yapmışsınız kız biz daha başlamadık yok cnım benim 28. i başlangıcı uzun sürüyor ya maşAllah.. bakalım açılışı ne zaman yaparız

Ayşenurcum gezecek tabiki evde kalsan napcan ki en iyisini yapıyorsun valla.. biz alıştık ya zaten senin gezmelere ona sebep ekpirik yaptıydım..
dikkat et yolda neyim kendine

kızlarrrrr eşimin kuzeni aradııı doğuma giriyor yarım saat sonra aklıma geldi seni söyliycem dediiii
inanamıyorummmm Allahım ne kadar iyi bir kızzzzz
Allahım yardımcı ol yarabbim çok kolay bi doğum olsun oğluşu sağlıkla gelsin inşallah

Sosyal benosss biliozz bee şaka oldugunuuuu

Aysemm cizginin pembelesmesi kafani karistirdi daa elimde kapi gibi kan testi sonucu varr

Fundosum aminn saglikla dogursun insallahh haftaya carsamba da benim gorumcenin dogumu varr ama o salaklara bide adımı soyle desemm minnet etmis olcamm iyicee ayy yazikk cocugu olmuyoo konumuna sokcaklar beni

benoşum haftaya yumurtlayacan büyük ihtimalle 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorum sana

hayırlı doğumlar canım ayy yazamadım bi türlüü yoğunluktan

Ayy herkes de yogun bugunn ben de disarii cikiomm agzimi burnumu kapayıpp hicc cikasim yok daa bi gorusmemizz varmiss mecburr
Simdi disari cikcam yaa en olmadik yer ve zamanda adet olucamm kesinn

Merhabaa canlarr nasilsinizzz?
Lizom durumlar ayni galibaa.yeliz ve fundaaa cok guzel yorumlar yapmis bende onlara katiliyorum.hakkinizda en gayirlisi olsunn.
Yelizim bugun bat dimii
Fundam senide opuyorum yavrumm
Sosyall nerdekiiii

ayşemmmmm iyi gezmelerrrrr

benoşşşş ben çok sabırlıyımdır aslında kızzzz
ayy kız keşkee filme gerek kalmadan hamiş olsammmm yum günlerim bitmek üzere

kız ben büyük konuşmadımm bişey demedimki çok şükür dedim uzun sürmüyo anaaaam şunlara bak yaaa

ooof çok sıkılıyorum kimsede yokkkk hainlerrr

ben geldimmm
bitsede gitsekkk

sosyal kızcak ama eve gitmek istiyommmmmmmmmmmmmm :84:
kız saat 4,30 olmuş yaaa oleyyy
gerçi ben hastaneye gidecem galiba bebiş görmeye
oyyy alışmışım rahatça eve gitmeye burdan
şimdi trafiğe girecem
kociş o taraftan gelcek o yüzden metrobüse bin alıyım dedi

amann ne güzel işte eve gidip napcankii vakit geçer havan değişir
kaçta çıkıyosun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…