hazır yeliz yokken verip veriştirelim nasıl olsa gelirse haşlar bizi
bende öyle kız işe girdim ya muvafakatname falan diyorlar mal gibi bakıyorumbu sayede herşeyi öğrendik
He valla Yeliz bu yemin ederim bi gün bizi de öldük mü diye arayabilir
İşin en tatlı yanları bunlarda canım..
kız sen başladın mı mik miklere
Kigiiizzz sosyal benoşş ask olsunnnn :44:
Ben dedimm kii iste siz cok olgunsunuzz kizz istee bana baksanaa adetten sonra 20 gunu geciremiomm sizin masallahiniz varr vallaa bakk
Hahh hemmen dee yelize yukleninn bak zaten hastayimm adetim de geri kactii tık yokk ağlarım haaaa
Aysemm hosgeldinnn iyii cok sukur sen nasilsinnn
Evet canm bugun bat gelse de rahatlasamm ahh ahh ptesi gitmeyipp hüsrana ugramasaydim bugun bi heyecanla hastanede olcaktimm
Sosyal yok ortalarda yogun galibaa
Bende iyiyim cnm. Adetin gelmedikce bende hala umut var cunku o testin pembelesmesi kafami karistirdi.
Sosyalimm kolay gelsunn
Bende teyzeme gidecem. Telden takip edecem sizi amaaa
Hosgeldin benayim. Hazirlaniorum simdi bugunde teyzeme gidecemkiz nedense evde duramiyorum bu ara.icim sikiliyor.bana arada olur boylee.ama sizide ihmal etmemmm tabii
Kigiiizzz sosyal benoşş ask olsunnnn :44:
Ben dedimm kii iste siz cok olgunsunuzz kizz istee bana baksanaa adetten sonra 20 gunu geciremiomm sizin masallahiniz varr vallaa bakk
Hahh hemmen dee yelize yukleninn bak zaten hastayimm adetim de geri kactii tık yokk ağlarım haaaa
başladım dün açılışı yaptıkbenayım sen 27 sine adet oldun değil mi :26:
Hosgeldin benayim. Hazirlaniorum simdi bugunde teyzeme gidecemkiz nedense evde duramiyorum bu ara.icim sikiliyor.bana arada olur boylee.ama sizide ihmal etmemmm tabii
Kız Yeliz hemende küsme canım şaka da yapmayalım gel sana :)))
geri kaçmaz merak etme olacak sadece stres yaptığın için olabilir dert etme yeter ki nasılsa gelecek ki inşAllah bebek vardırda hiç gelmez.. ben yine de bi umut var olabileceğini düşünoyorum canım..
Hee iyi yapmışsınız kız biz daha başlamadıkyok cnım benim 28. i başlangıcı uzun sürüyor ya maşAllah.. bakalım açılışı ne zaman yaparız
Ayşenurcum gezecek tabiki evde kalsan napcan ki en iyisini yapıyorsun valla.. biz alıştık ya zaten senin gezmelere ona sebep ekpirik yaptıydım..
dikkat et yolda neyim kendine
kızlarrrrr eşimin kuzeni aradııı doğuma giriyor yarım saat sonra aklıma geldi seni söyliycem dediiii
inanamıyorummmm Allahım ne kadar iyi bir kızzzzz
Allahım yardımcı ol yarabbim çok kolay bi doğum olsun oğluşu sağlıkla gelsin inşallah
Merhabaa canlarr nasilsinizzz?
Lizom durumlar ayni galibaa.yeliz ve fundaaa cok guzel yorumlar yapmis bende onlara katiliyorum.hakkinizda en gayirlisi olsunn.
Yelizim bugun bat dimii
Fundam senide opuyorum yavrumm
Sosyall nerdekiiii
kızlar selammmm nasılsınız bakalım...
Lizim bende kısaca kızların her dediğine aynen iştirak ediyorum :)
hakkınızda hayırlısı.. bu bi süreç ve ben eminim ki kocan tıpış tıpış gelip özür dileyim eski günlerinize döneceksiniz ve bugünleri gülerek hatırlıycaz inşAllah..
kız Yeliz sen kısaca sosyalle bana yaşamayın ölün mü demek istiyorsun he döngümüz için
Sosyale de katılıyorum yaş geldi gidiyor beklemeyipte napcaz anam elimiz mahkum
Funda valla yeliz ile birlikte sizin şu heyecanınız yok mu öldürüyor beni anam sabır diye bi özelliğiniz yok herhalde alınmış :))) tutturdun bi filmde film anam belkide bebeğin gelecek inşAllah
Ayşeeemm sana da merhaba canım.. bugün gitmiyormusun bi yere
Ay ben şu işareti hep yapmak istemişimdir ama telden giriyorum ya yapamıyorum bi türlü bugün pc den açtım öğle arası diye bolcana yapayım :18::18::18::18::18::18: :118:
kız ben eskiden bi b... bilmiyormuşum buraya gelince çok şey öğrendim anam öle bi garip yer ki burası otomatikman diline yansıyor dalga geçerken bi bakıyorsun kullanıyor oluyorsun
Sen bakma onlara zaten funda büyük konuşuyor Allah korusun başına gelecek sonrada vaaahhh ben ne ettim diycek
Yeliizzzzzz sanadahiç yakışıyor mu senin gibi bir kadına böle sözler ablaların hakkında hiç öle sölenir mi ağzına acı biber sürerim :118:
ben geldimmm
bitsede gitsekkk
sosyal kızcak ama eve gitmek istiyommmmmmmmmmmmmm :84:
kız saat 4,30 olmuş yaaa oleyyy
gerçi ben hastaneye gidecem galiba bebiş görmeye
oyyy alışmışım rahatça eve gitmeye burdan
şimdi trafiğe girecem
kociş o taraftan gelcek o yüzden metrobüse bin alıyım dedi
Nasilsnzz kizlar
Ben geldimmm kimler burdaa göremiyorum
amann ne güzel işte eve gidip napcankii vakit geçer havan değişir
kaçta çıkıyosun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?