Ağlayakta gözden mi olak???

Bizde kafa mı kalıyo ki kız.. Kafayı iyice yedik zaten..

Valla canımın bişey yapası yok valla.. Çalışmayıp hep evde oturasım var

Ayy ben de calismaya hasrett sezon acilsa da calissakk kiz evde vakit gecmiyoo patliyo insan biyerden sonraa.Ben kendimi kitaba verdimm her hafta kargo geliyo bugun de geldi iki tane benimki diyo senin bu evde oturman bana sirf zarar bundan sonra hergun ofise gell
Valla dedim alıştim ben artik ev hanimi olmaya karar verdimm

Kız ne güzel işte kitap okumak gibisi var mı ?
Belki hep olmak zor olur evde ama ben seviyorum yaa uğrşacak mutlaka bişi bulurum ben

Ama gel gör ki hayat böle bişi istediğin hemen olmuyo

hayirli olsun bebisiniz canim.Allah anali babali buyutsunn..darisi herkese olsunn

Fatmacım sen bana yazar mısın bişi ben telden giriyorum ya msj atma yok kız

iyiyiz fatmacimm sen nasilsinn.
bende butun gun disardaydim.anca eve girebildim
sen ikili teste girdin mi cnmm
iyiyim canım çok şükür sen gez bakalım havalar ısınınca hiç girmiycen herhalde eve cuma günü gidecem canım teste az kaldı çok heyecanlıyım bakalım benimki göstercek mi kendini
Tamam canım gönderirim tabiki..

Ben iyiyim sen nasılsın ??

Ayşecim hoşgeldin..

iyiyim canım çok şükür muheteşem yüzyılı izliyom sen ne yapıyon

hosbulduk benayimmm,bugun topik sessiz sakinmiss
Sorma canım yaa pek uğrayan olmamış..

Bizde 90 lar izliyoruz

hadi bakalimm hayirlisi fatmamm. bugun hava cok guzeldi yaa. yaz gunu gibi. bi arkadasim 17. haftasinda ogrendi cinsiyetinii

Sorma canım yaa pek uğrayan olmamış..

Bizde 90 lar izliyoruz
benoşum isteğin geldi kabul ettim
hadi bakalimm hayirlisi fatmamm. bugun hava cok guzeldi yaa. yaz gunu gibi. bi arkadasim 17. haftasinda ogrendi cinsiyetinii
iyi yapmışsın canım ya evde otur otur sıkılıyor insan senin az kalmış o zaman canım öğrenmene tabi cimcime gösterirse kendini

benoşum isteğin geldi kabul ettim

iyi yapmışsın canım ya evde otur otur sıkılıyor insan senin az kalmış o zaman canım öğrenmene tabi cimcime gösterirse kendini

Kız maşAllah'ın barmış seninde.. Eşinlede çok yakışmışsınız beğendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…