Günaydın Canlarımİnşallah iyisinizdir sağlığınız keyfiniz her şey yerindedir...
Ben iyiyim, inanın yazacak kelime bulamıyorum, iyi ki varsınız...
Bebişleriniz ne kadar da şanslı olacak
Yerim ben onlari daha cok kucuk annesi insallah rahat bi hamileligijiz gecer kizlar
canımmm bana umutlu ol diyen sendin hatırlıyormusun.hiç beğenmedim böyle konuşmanı.sen daha yolun başında hiçbirşeye inanmazsan ben ne yapayım tatlım.tabiki hep hayırlısını istiyoruz ve rabbim verecekte.ben seni hep gülerken gördüm.öylede görmek istiyorum.
kolay gelsin canım sana.hep aydınlığa bak olurmu
biz oraya arkadasiniz hakkinda kendi dusuncemizi yazdik diye, topigi acan arkadasiniz istemeyen gelmesin zorla mi cagiriyoruz gibi laflar etti. sen bu laflari duyduktan sonra oyle bi topige bidaha girmek ister misin.
o laftan once arada hep yaziyordum size. ama senin su anda buraya boyle birsey yazman cok gereksiz. cunku ben sizin topigi hicbir neden yokken birakmadim....
benaycım, canımm inşallah o güzel haberleri hepinizden duyarımSelamm kızlarr.. Keyifler nasıl ?
Seda arkadaşım sıkma canımı herşeyin hayırlısı.. Bizimde bir gün bebişimiz olacak inşAllah..
Perikanadı arkadaşım kendini üzmesin lütfen.. Rabbim herşeyin enyisini bilir yeter ki bi duamızı sabrımızı eksik etmeyelim
Gorursun kuzum gorursun canim hic merak etmeAy insllh yaa cok korkyorrum ben bisi olcak die kese felanda gormedik ya ondan sanirim
ohh geldin sonunda nasılsın sedcim işyerindeki sorunların ne bilmiyorum ama inanki hiiiçbirşey kendimizi yıpratacak kadar önemli değil. Bende çok sorunluyum rapor alanlar işten kaytaranlar kafasına göre gelmeyenler 10 kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıyoruz Allah can sağlığı versin yaparız hiç önemli değil Allaha hesap verecek olanlar düşünsün. Sende pozitif düşün canım sakın üzme kendini
Ay insllh yaa cok korkyorrum ben bisi olcak die kese felanda gormedik ya ondan sanirim
Gorursun kuzum gorursun canim hic merak etme
Sedaaaaa bana neden cevap vermiyorsun kiz
sedOŞ hoş geldin canım . sen de iyi ki Varsın :**♥♥
Sedaaaaaaaaaa testi ne yaptin
ewet canım hala ihtimal var sen günün geçerse tekrarlarsın testi. benim 0.10 çıkmıştı ilk ay 3.02 düşündürücü bi sonuclizimcanım çok sağol bitanem
Allahın izniyle geçecek...
İnşallah sizler iyisinizdir...
bir şey sorucam kızlar , dün verdiğim kan testi değerim 3,02
Dr. günün geçtimi dedi hayır dedim , hemen kan testi vermeseydin heyecan yaptın tabii dedi...
bende test yaptım çizgi silik çıktı...bekle günün geçti dedi...
yani bebek olabilme imkanı mı oluyor bu söyledikleri ? anlamadım...
ewet canım hala ihtimal var sen günün geçerse tekrarlarsın testi. benim 0.10 çıkmıştı ilk ay 3.02 düşündürücü bi sonuc
lizimim 0,10 hiç anlamıyorum bu değerlerden , peki regline var mıydı bu sonuç çıktığında...
Günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin
Nasıl gidiyor hamilelik
Ayşeemm balımm ... fundoşummla çalışmalrnz bitti sanrm
hayırlı sonuçlar olsun inşallaahh
Kimse bana cvp vermiyor hiç bi topikte neden
lizimcanım çok sağol bitanem
Allahın izniyle geçecek...
İnşallah sizler iyisinizdir...
bir şey sorucam kızlar , dün verdiğim kan testi değerim 3,02
Dr. günün geçtimi dedi hayır dedim , hemen kan testi vermeseydin heyecan yaptın tabii dedi...
bende test yaptım çizgi silik çıktı...bekle günün geçsin dedi...
yani bebek olabilme imkanı mı oluyor bu söyledikleri ? anlamadım...
Sedosum biraz daha bekle kuzum degerini hic biliyorum o yuzden yorum yapamayacagim
ooo sedimmmm hosgeldin nasilsin fistigimmm
bizim calismalar bittii bekliyoruz
asil sende ne var ne yok. sen kan testinde acele ettin bence. 3. 02 biraz muallak bi sonuc. sana bir muddet test yapmayi yasakliyorumm. hatta burdan butun kizlara sesleniyorum. lutfen batiniz gecmeden test yapmayin. sonra kafaniz allak bullak oluyoorr
Hosbuldum canım..arada kasik agrim oluyor onun haricide hic bi problem yok yarin drye gidicez cok heyecanliyim deger inşallah yükselmiştir canim ya:13:senin nasıl geçiyor
Sedosum degerin muallak cikmis gercekten daha adetine var artabilir insallahta artar doktor oyle dediyse vardir bisi insallah adet olmazsinda gelir bebissinn
Sedosum biraz daha bekle kuzum degerini hic biliyorum o yuzden yorum yapamayacagim
benim kasık ağrılarım bitti çok şükür değerimde yükselmiş inşallah hiçbi sorun olmaz.
Onun dışında hiçbi değişiklik yok hamile gibi değilim
inşallah seninde yükselmiştir canım nette kimyasalmış boş gebelikmiş dış gebelikmiş araştırma sakın yoksa benim gibi kafayı bozarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?