Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın Canlarım İnşallah iyisinizdir sağlığınız keyfiniz her şey yerindedir...
Ben iyiyim, inanın yazacak kelime bulamıyorum, iyi ki varsınız...
Bebişleriniz ne kadar da şanslı olacak

ohh geldin sonunda nasılsın sedcim işyerindeki sorunların ne bilmiyorum ama inanki hiiiçbirşey kendimizi yıpratacak kadar önemli değil. Bende çok sorunluyum rapor alanlar işten kaytaranlar kafasına göre gelmeyenler 10 kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıyoruz Allah can sağlığı versin yaparız hiç önemli değil Allaha hesap verecek olanlar düşünsün. Sende pozitif düşün canım sakın üzme kendini

Çok başka başka sorunlar var Süreyyam canımm, Allahın izniyle geçecek tabii sadece sinirlerim yıprandı...
Neyse iyiyim bugün sizden güzel haberler aldıkça daha iyi olacğm

Merhamet sahibi bir insan yazılarından bile kendini çok çok iyi belli ediyor...işleri güçleri birilerine sataşmak... hiç cvp bile yazıp kendini yormasaydın ayşecanımm , gülkız

benaycım, canımm inşallah o güzel haberleri hepinizden duyarım

lizimcanım çok sağol bitanem

Allahın izniyle geçecek...

İnşallah sizler iyisinizdir...

Ay insllh yaa cok korkyorrum ben bisi olcak die kese felanda gormedik ya ondan sanirim

bir şey sorucam kızlar , dün verdiğim kan testi değerim 3,02

Dr. günün geçtimi dedi hayır dedim , hemen kan testi vermeseydin heyecan yaptın tabii dedi...

bende test yaptım çizgi silik çıktı...bekle günün geçsin dedi...

yani bebek olabilme imkanı mı oluyor bu söyledikleri ? anlamadım...

Son düzenleme:
Gorursun kuzum gorursun canim hic merak etme
Sedaaaaa bana neden cevap vermiyorsun kiz

sedOŞ hoş geldin canım . sen de iyi ki Varsın :**♥♥

Sedaaaaaaaaaa testi ne yaptin

balıım , sosyalcanııımm yeni gördüm açıkken bile işle ilgili birşeyle uğraşıyorum bir yandan

yerimm seniii

nasılsın inşallah iyisindir , bende iyiyim
şimdi yazdım sonuçla ilgili bitanem bilgin varsa paylaşırsan sevinirim yoldaşıım,

ben hiç bişey anlamadım testlerden ... değer 3,02 dr. gününü bekle acele etmişsin dedi ...yani bu hala var olduğu anlamına gelmiyor sanırım ?? inan kafam allak bullak...

Son düzenleme:
ewet canım hala ihtimal var sen günün geçerse tekrarlarsın testi. benim 0.10 çıkmıştı ilk ay 3.02 düşündürücü bi sonuc

Ayşeemm balımm ... fundoşummla çalışmalrnz bitti sanrm

hayırlı sonuçlar olsun inşallaahh

ewet canım hala ihtimal var sen günün geçerse tekrarlarsın testi. benim 0.10 çıkmıştı ilk ay 3.02 düşündürücü bi sonuc

lizimim 0,10 hiç anlamıyorum bu değerlerden , peki regline var mıydı bu sonuç çıktığında...

Günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin
Nasıl gidiyor hamilelik

Hosbuldum canım..arada kasik agrim oluyor onun haricide hic bi problem yok yarin drye gidicez cok heyecanliyim deger inşallah yükselmiştir canim ya:13:senin nasıl geçiyor

Ayşeemm balımm ... fundoşummla çalışmalrnz bitti sanrm

hayırlı sonuçlar olsun inşallaahh

ooo sedimmmm hosgeldin nasilsin fistigimmm

bizim calismalar bittii bekliyoruz

asil sende ne var ne yok. sen kan testinde acele ettin bence. 3. 02 biraz muallak bi sonuc. sana bir muddet test yapmayi yasakliyorumm. hatta burdan butun kizlara sesleniyorum. lutfen batiniz gecmeden test yapmayin. sonra kafaniz allak bullak oluyoorr

Sedosum degerin muallak cikmis gercekten daha adetine var artabilir insallahta artar doktor oyle dediyse vardir bisi insallah adet olmazsinda gelir bebissinn hesapladim simdi eger hergun iki kati artarsa 48 olur adet gununde insallah artar hayirlisiyla sen uzme kendini daha yolun basindayiz bu ay olmazsa bir sonraki ay olur hic olmaz denilenlerin oluyor bizim nie olmasin die dusun canm bnm

Son düzenleme:
Sedosum biraz daha bekle kuzum degerini hic biliyorum o yuzden yorum yapamayacagim

değer 3,02 cnm

iyiyim bitanemm umarım sende iyisindir, hayırlı sonuçlar olsun inşallah

silik çizgi iki testte çıkınca yaptım ama haklısın
bundan sonra hiçbir şey yok zaten test mest hiçbir şey...
3,02 ..... kan testi kesin sonuç diye biliyorum

Hosbuldum canım..arada kasik agrim oluyor onun haricide hic bi problem yok yarin drye gidicez cok heyecanliyim deger inşallah yükselmiştir canim ya:13:senin nasıl geçiyor

benim kasık ağrılarım bitti çok şükür değerimde yükselmiş inşallah hiçbi sorun olmaz.
Onun dışında hiçbi değişiklik yok hamile gibi değilim
inşallah seninde yükselmiştir canım nette kimyasalmış boş gebelikmiş dış gebelikmiş araştırma sakın yoksa benim gibi kafayı bozarsın

Sedosum degerin muallak cikmis gercekten daha adetine var artabilir insallahta artar doktor oyle dediyse vardir bisi insallah adet olmazsinda gelir bebissinn

Sedosum biraz daha bekle kuzum degerini hic biliyorum o yuzden yorum yapamayacagim

çok sağolun canlar...kan testini kaç gün olursa olsun kesin sonuç diye hep biliyordum, bakalım....zaman neler gösterecek

Son düzenleme:

Ben onlara hic bakmiyorum iyi dusun iyi olsub hayat felsefem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…