Gunaydin canlarim bugun bende evdeyim izinliyim ama cisim nedeniyke 8 de uyandim evimi temizledim simdik muge anli izliorm :)
Günaydın kızlar. ...hayırlı cumalar. .
Günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin
Nasıl gidiyor hamilelik
muhasebe cnm.Bozar ama ben merak ediyoru olayları napyIM :)Ne işle meşgulsun pollen müge anlı adamın psikolojisini bozar
hayırdır cnm neden izinlisin bi sorun yoktur umarım
bende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?muhasebe cnm.Bozar ama ben merak ediyoru olayları napyIM :)
Yok Lizimcan bi sorun iyiyim cok sukur ya lizim ben hic bisi hissrtmiorm bulanti flnda yok senin nasil
kizlar ve bazi yeni annelerimizin icindeki mercimekler ve gelecek aylardaki mercimeklere toptan gunaydin
muhasebe cnm.Bozar ama ben merak ediyoru olayları napyIM :)
Günaydın canım hoşgeldin :))kizlar ve bazi yeni annelerimizin icindeki mercimekler ve gelecek aylardaki mercimeklere toptan gunaydin
bende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?
Ay bilmiyorum ki canım ya keşke hemen görseK bebişlerimizi
bi kere izleyince ben sonunu çok meral ediyorum seviyorum valla ne yalan söyleyi:)Bende bi ara merak edip bakıyordum öldürülen sineme sonra bıraktım korkmaya başladım:18:
Günaydınnn canımmmmm, herkese günaydınnnnnn
ne güzel yaaa ayşenurum ben evde olsam eminim eşim gidince geri yatar 10-11 de kalkardım ama çok kötüya gün bitiyor ve dinç olmuyo vücut çok özendim sana
sedommmmm nerdesinnnnn
siz sed ile konuşuyomusunuz çok merak ediyorum onu
gunaydin lizimm
ben bu sene evdeyim cnm calismiyorum. ya sabah namazindan sonra tekrar uyudugum cok az,hele kisin sabah namazi daha gec okunuyor birde.
gerci ben her zaman erken kalkarim. annemden gelen bi aliskanlik sanirim. hem erken kalkinca gun daha bereketli oluyor. oglene kadar islerini bitiriyorsun:)
sen ne isle mesgulsun cnm?
Gunaydin canlarim bugun bende evdeyim izinliyim ama cisim nedeniyke 8 de uyandim evimi temizledim simdik muge anli izliorm :)
Günaydın canım hoşgeldin :))
Hosbulduk kizlar nasilsiiiz minnoslariniz nasilbende hiçbişey hissetmiyorum şuan bulantımda yok daha erken ondanmı acaba ?
Günaydın sosyal çok hoşsun
Günaydın Canlarımİnşallah iyisinizdir sağlığınız keyfiniz her şey yerindedir...
Ben iyiyim, inanın yazacak kelime bulamıyorum, iyi ki varsınız...
Bebişleriniz ne kadar da şanslı olacak
Günaydın Canlarımİnşallah iyisinizdir sağlığınız keyfiniz her şey yerindedir...
Ben iyiyim, inanın yazacak kelime bulamıyorum, iyi ki varsınız...
Bebişleriniz ne kadar da şanslı olacak
Hosbulduk kizlar nasilsiiiz minnoslariniz nasil
Hosbulduk kizlar nasilsiiiz minnoslariniz nasil
Yerim ben onlari daha cok kucuk annesi insallah rahat bi hamileligijiz gecer kizlarIyiyiz sekerim minnoslr yok gibi ya hic kendini hissettirmiyorlar
Ne yapsin kiz kalksin halaymi ceksin rahat birakin minnoslari hersey yavas yavas olacak annesiiyiler heralde daha iletişim kuramadık :) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?