Evet beenay yaa o istek nasıl giddiyor yaa varye o zaman kdorunmaseydık kesin tutardııı
vayyy sosyalll
iyi yi senin arzulu ve şey olmanok önemliymiş heeyani kadının zevk almasıı çok önemliymiş
Ben kaçar ufaktannn
görüşürüz kuzum dikkat et kendine kolay geleEvet beenay yaa o istek nasıl giddiyor yaa varye o zaman kdorunmaseydık kesin tutardııı
vayyy sosyalll
iyi yi senin arzulu ve şey olmanok önemliymiş heeyani kadının zevk almasıı çok önemliymiş
Ben kaçar ufaktannn
kanka gibi mi gezdiniz Allah iyiliğini versinbizim ilk gece olmadı ben adetliydim çünkü
haklısın valla canım gün aşırı çok yorucu oluyoben benimkini delirttim resmen 3 aydır sadece bi kez mik mik yaptık çünkü ben bebişe zarar gelir diye korkuyorum
Aaa bende benay nereye kayboldu diyodummm
Ayşemmm tatlı rüyalarrr
ne sandın yelizzz o ayllarda günde bikaç kez ıllurdu bile bee
kız sen adet oldunmuuu
Olsun kız daha iyi olmuş olmamış hoş diyenin oldu ya sanki
Valla canım bende hamile kalsam galiba bende istemezdim korkardım.. Napalım artık idare etsim kocan yapacak bişi yok.. 9 ay sonrası patlama yaşarsınız
canım ya hepsi öyle oluyor ya köprüyü geçene kadarSosyall aslanimmm izindeyim
Benoşumm yazik adama kizzz biz de işi iyice cikar meselesi haline getirdik haa
Bizimmm gunde 2 kez oldugu oluyoo yada hergunnyum zamani disinda tabiii
Fundoss o sistem guzell ben de oyle yapiyorumm mause da yanima aliyomm cok rahat
Fatmacim hosgeldinn sagol sekerimm bendekiler dusman basinaa nasil kandirildim nişanliyken hepsi ayri bi melekti
Uyuyanlara iyi gecelerrrr ve kolay gelee
bende en çok o zamandan korkuyom zaten benimki de diyoki biz o zamanki enerjiyle ikinciyi yapıveririz farkında olmadanOlsun kız daha iyi olmuş olmamış hoş diyenin oldu ya sanki
Valla canım bende hamile kalsam galiba bende istemezdim korkardım.. Napalım artık idare etsim kocan yapacak bişi yok.. 9 ay sonrası patlama yaşarsınız
hayırlısı olsun canım bide öyle dene bakalım inşallah ilaca gerek kalmadan bebişin gelir bu seferAdet oldum buarada maaleseff ve cok agrim varr yarin da gitcem doktoraa artik ilac milac yokkk
Yarin cevaplarim sorular seyyyyy benimde kacmam lazimArada geliyon ya yeter
Aa niye ağladın kız ?
Yarin cevaplarim sorular seyyyyy benimde kacmam lazimOpuyorummm gorusuruz yarin
Yelizcim orası ölede bazı hamileliklerde de doktor yasaklıyı ama.. Benim kuzenimde de öle oldu.. Kısmet bakalım bizim nasıl olacak..
Fatmacım bırak olursa olsun kız bi arada büyürler
Sosyalcim rastgeleyarın görüşürüz ama bu konuyu konuşur uyuz bilemem
Bende kaçtım kızlar erken kalkıyorum çünkü görürşür yarın
Kizlar ben de kaciyorum cok agrim var insallah uyuyabilirim
Hepinizi optummm iyi gecelerrrr
Fatmam yarin guzel haberlerle gel insallahhh bekliyo olucazz
Günaydınnnnnnnnn
bizim dün gece çalışma olmadıııısızmışım eşimde yorgunum boşver dedi öncesinde :26:
napalım artık dr. haftada 2 demişti zaten olursa olur amaaan
Günaydınnnnnnnnn
bizim dün gece çalışma olmadıııısızmışım eşimde yorgunum boşver dedi öncesinde :26:
napalım artık dr. haftada 2 demişti zaten olursa olur amaaan
günaydın sosyalcann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?