Ağlayakta gözden mi olak???

Iyiyim aysem gittik geldik iyi oldu bizim icin malum mal gibi yasadigimiz icin is ev is ev boyle ziyaretler iyi oluyor
Bizdede var

iyi yapmissiniz cnm.kizlaarr benim gozler gidiyorr. ben yavastan gidiorum. calismasi olanlara kolay gelsinn vee doksandan gol olsun insalllahh
hepinizi opuyorum,Allah rahatlik versin kizlarr

Kız sosyal hakkını helal et bacm valla günahını almışım :)) ne bilim genelde gittiğin yeri yazıyon ya nerden bilim mübarek bişey yapacağını

Yelizim bencede dikkat et canım ben korkarım muskadan falan ki var öle şeyler malesef (

Kız funda siZdeki şu film aşkıda beni öldürüyo anam ben hiç sevmiyorum bilgisayrdan izlemeyi sizler yazıyonuz not alıcam diyorum dengesiz zamanlarda oluyo yazamıyomda

iyi yapmissiniz cnm.kizlaarr benim gozler gidiyorr. ben yavastan gidiorum. calismasi olanlara kolay gelsinn vee doksandan gol olsun insalllahh
hepinizi opuyorum,Allah rahatlik versin kizlarr

İyi geceler tatlım
Sanada iyi uykular tatlı rüyalar..
Yarın görüşürük inşAllah

Fundoss sen bugun hayatta jel istemezsinn
Sosyalimm ben bisey demedim valla hep bu benosun basinin altindan ciktiii
Aysemm insallah bu sefer gosterir seninkii amann saglik sihhat yerinde olsunn daa
Benosss seninn calismalar nasil gidiyo asill
Ben tatildeyimm herif hic yuz vermicek bi haftaa hemen kalkip yatmaya giderrr 5 gin sonra baslarr uykun gelmedi mi demeye

Unuttum yazmayi yoksa yazardim kiz aniden oldu hersey hak falan yok kuzu est benayimm
Iyi geceler aysemm gorusuruz yarin

Kiz biz bunlari kotu alistiriyoruz 9 ay boyunca daha yanimiza yaklasamayacaklar

Hakkat funda bugün bayaa verim alır
Ama gerekçemi açıkladım ne için dedim yeliz

Kız biz daha bugün siftah ettik bakalım hayırlısı inşAllah gelir bebişler

BiZde yumun sonlarına doğru pestilimiz çıkıyo zorlanıyoruz anam.. Gün aşırı zor oluyo işimizde ağır bizim ondan da kaynaklı

Demekki bu meselenin evlilik suresiyle alakasi var haa bizde hic bisey olmuyoo hergun yapsak da haa gikimiz cikmazz
Gerci bu sosyalin de ben bu konuda hic sikayetini duymadim haaaa

Kızzzzz yokkk dev ekran tv den izliyozz laptoptan açıp hdm kablo aldık onun bi ucu tv bi ucccu bilg. Takılı tv den izliyoz çoook güzelll
film güzeldi beee konu etkileyiciydi

Aaa bende benay nereye kayboldu diyodummm

Ayşemmm tatlı rüyalarrr

ne sandın yelizzz o ayllarda günde bikaç kez ıllurdu bile bee
kız sen adet oldunmuuu

Kızzzzz yokkk dev ekran tv den izliyozz laptoptan açıp hdm kablo aldık onun bi ucu tv bi ucccu bilg. Takılı tv den izliyoz çoook güzelll
film güzeldi beee konu etkileyiciydi

Aaa bende benay nereye kayboldu diyodummm

Ayşemmm tatlı rüyalarrr

ne sandın yelizzz o ayllarda günde bikaç kez ıllurdu bile bee
kız sen adet oldunmuuu

Hımm mantıklı tabiitv den izlemek

Bakalım neler olacak bu ay birimiz bi halayın başını çekeydi gerisi gelecek.. Nazara geldik topik olarak

Kız hele balayında
Bi hafta tatildesin güyaa

Demekki bu meselenin evlilik suresiyle alakasi var haa bizde hic bisey olmuyoo hergun yapsak da haa gikimiz cikmazz
Gerci bu sosyalin de ben bu konuda hic sikayetini duymadim haaaa
Bizde arzu forever kuzum sikayet etmem

iyi günler bugünleri..
Bizim ki diyo ki 10 gündür tık yok bu nasıl bi hastalık ya geçmek bilmiyo diyo
Garibim 3 gün ben oyaladım farkında değil
Anamm ne fenasinn

napıyonuz kızlar ben kaçıp duruyorum arada mecburiyetten
yelocan senin k.valide görümce falan ne fenaymış ya Allah onların dilinden korusun seni canım

Hımm mantıklı tabiitv den izlemek

Bakalım neler olacak bu ay birimiz bi halayın başını çekeydi gerisi gelecek.. Nazara geldik topik olarak

Kız hele balayında
Bi hafta tatildesin güyaa

Ilk gece cok agladim zaten ondan sonra 10 gun kanka gibi gezdik, balayinda cok rahattim kiz ben

Bizde arzu forever kuzum sikayet etmem

Anamm ne fenasinn

Allah muhabbetinizi artırsın kuzum
Bitmesinde arzu foreverınız
Maşallah maşallah

Napıyım anam.. Tatilde böle olmuyo ama iş günü gün aşırı ilk zamanlarda sıkıntı yokda 10 günden sonra kasıyo ben ne yapim elimde değil

Evet beenay yaa o istek nasıl giddiyor yaa varye o zaman kdorunmaseydık kesin tutardııı
vayyy sosyalll
iyi yi senin arzulu ve şey olmanok önemliymiş hee yani kadının zevk almasıı çok önemliymiş

Ben kaçar ufaktannn

Ilk gece cok agladim zaten ondan sonra 10 gun kanka gibi gezdik, balayinda cok rahattim kiz ben
kanka gibi mi gezdiniz Allah iyiliğini versin bizim ilk gece olmadı ben adetliydim çünkü

haklısın valla canım gün aşırı çok yorucu oluyoben benimkini delirttim resmen 3 aydır sadece bi kez mik mik yaptık çünkü ben bebişe zarar gelir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…