Sıkı çalışıyoruz bu ayTüh bee
aman neyse inşallah bişeye gerek kalmıycak bu ay umutluyum senden
Iyiyim aysem gittik geldik iyi oldu bizim icin malum mal gibi yasadigimiz icin is ev is ev boyle ziyaretler iyi oluyor
Bizdede var
iyi yapmissiniz cnm.kizlaarr benim gozler gidiyorr. ben yavastan gidiorum. calismasi olanlara kolay gelsinn vee doksandan gol olsun insalllahh
hepinizi opuyorum,Allah rahatlik versin kizlarr
Kiz biz bunlari kotu alistiriyoruz 9 ay boyunca daha yanimiza yaklasamayacaklarFundoss sen bugun hayatta jel istemezsinn
Sosyalimm ben bisey demedim valla hep bu benosun basinin altindan ciktiii
Aysemm insallah bu sefer gosterir seninkii amann saglik sihhat yerinde olsunn daa
Benosss seninn calismalar nasil gidiyo asill
Ben tatildeyimm herif hic yuz vermicek bi haftaa hemen kalkip yatmaya giderrr 5 gin sonra baslarr uykun gelmedi mi demeye
Fundoss sen bugun hayatta jel istemezsinn
Sosyalimm ben bisey demedim valla hep bu benosun basinin altindan ciktiii
Aysemm insallah bu sefer gosterir seninkii amann saglik sihhat yerinde olsunn daa
Benosss seninn calismalar nasil gidiyo asill
Ben tatildeyimm herif hic yuz vermicek bi haftaa hemen kalkip yatmaya giderrr 5 gin sonra baslarr uykun gelmedi mi demeye
Kiz biz bunlari kotu alistiriyoruz 9 ay boyunca daha yanimiza yaklasamayacaklar
Kız sosyal hakkını helal et bacm valla günahını almışım :)) ne bilim genelde gittiğin yeri yazıyon ya nerden bilim mübarek bişey yapacağını
Yelizim bencede dikkat et canım ben korkarım muskadan falan ki var öle şeyler malesef(
Kız funda siZdeki şu film aşkıda beni öldürüyo anam ben hiç sevmiyorum bilgisayrdan izlemeyi sizler yazıyonuz not alıcam diyorum dengesiz zamanlarda oluyo yazamıyomda
Kızzzzz yokkk dev ekran tv den izliyozz laptoptan açıp hdm kablo aldık onun bi ucu tv bi ucccu bilg. Takılı tv den izliyoz çoook güzelll
film güzeldi beee konu etkileyiciydi
Aaa bende benay nereye kayboldu diyodummm
Ayşemmm tatlı rüyalarrr
ne sandın yelizzz o ayllarda günde bikaç kez ıllurdu bile bee
kız sen adet oldunmuuu
Bizde arzu forever kuzum sikayet etmemDemekki bu meselenin evlilik suresiyle alakasi var haa bizde hic bisey olmuyoo hergun yapsak da haa gikimiz cikmazz
Gerci bu sosyalin de ben bu konuda hic sikayetini duymadim haaaa
Anamm ne fenasinniyi günler bugünleri..
Bizim ki diyo ki 10 gündür tık yok bu nasıl bi hastalık ya geçmek bilmiyo diyo
Garibim 3 gün ben oyaladım farkında değil
Hımm mantıklı tabiitv den izlemek
Bakalım neler olacak bu ay birimiz bi halayın başını çekeydi gerisi gelecek.. Nazara geldik topik olarak
Kız hele balayında
Bi hafta tatildesin güyaa
Bizde arzu forever kuzum sikayet etmem
Anamm ne fenasinn
napıyonuz kızlar ben kaçıp duruyorum arada mecburiyetten
yelocan senin k.valide görümce falan ne fenaymış ya Allah onların dilinden korusun seni canım
Ilk gece cok agladim zaten ondan sonra 10 gun kanka gibi gezdik, balayinda cok rahattim kiz ben
kanka gibi mi gezdiniz Allah iyiliğini versinIlk gece cok agladim zaten ondan sonra 10 gun kanka gibi gezdik, balayinda cok rahattim kiz ben
Allah muhabbetinizi artırsın kuzum
Bitmesinde arzu foreverınız
Maşallah maşallah
Napıyım anam.. Tatilde böle olmuyo ama iş günü gün aşırı ilk zamanlarda sıkıntı yokda 10 günden sonra kasıyo ben ne yapim elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?