17 dostummm:129:
anaaaam bi film açtım abooooo bi adam şeyediyo bi kadın bu ne yaaaa hiç durmuyolarrr vaybeee
Yelizimmmmm amaan strese sokma kendini bee cahillied iştee neyden anlar onlar
uğraşları yok öle şeylerle mutlu oluyolar
eşin konuşsun bence kızsın
Aysem inan ben ne yapcagimi sasirdim baş edemiyorum ki cunku hep bisey bulup cikariyolar.Ya ornek vereyim misal ben eltime gittim.Ertesi gun gorumce soruyo ee dun naaptiniz.Ben de diyorum ki misal cocugun odevi varmis iste maket yaptik beraberr
O ertesi gun eltime diyo ki yeliz dedi bi evine gittim bana cocugunun odevini yaptirtti gitmez olaydim
E kiz da diyo evet boyle bisey oldu evde demekki bunu da demis yani yoksa gorumce nerden bilcekk
Anlatabildimmi ben bisey diyorum normal,onlar aynisini soyluyolar ustune katarak ve karsidaki de inaniyo ister istemez.Destekli iftira yani
Analarımızla yaşarken yemin ederim süpermişizde şimdi bi yol olmaz bizden
Bu sosyal nerde.. Mik mikten zaman bulamıyo galiba
Yaa şu ayran corbasini bi ogrenemedimm haa.Ben hicc sevmiyorum bide burda icine bi ot katiyolar aş otu,kokusu beni bayiltiyoo kaynanamin yaptigi var bi benimki içine düşüyo buldu muu aman bi ogret dedik oglu seviyo diyee kendini matafa cektii kediye bokun ilaçtir demisler s.cmis ustunu kapatmiş misaaliii
Kııızzzz sen ne izliyon aboooo
Başımıza taş yağacak
Fundosumm 13-14 gibi olmustur senin yumm ama bir iki daha gun aşiri devam et kiz ne olur ne olmazz yapiver sanki nolcakkl
Ne kiz o filmmm hah bak izlee aksama faydasi olurr
yuh yaaa. bu kadarini duymamistimmyatacak yerleri yokk
sen en iyisi bunlarla elinden geldigince az konus ve onlarla ayni ortama girince hem kendine oku hem onlarin yuzune oku. boyle insanlarin nazarida cok degerr. yatakodana falanda sokma cnm. bunlarin kalbine pislik burunmus bi kere,herseyi yaparlarr.Allah korusunn.
fundammm oooo senin yumurtlar coktan pismistirr. adet olmana az kalmis zaten kiz. bak bu ay hic belirtiden bahsetmiyoruz. olursa supriz,olmazsa canin sagolsunn.
kiz o nasil film oyleee
ayy bendede o kurtlanma olayi oldu. o yuzden simdi herseyi az az aliorum. yazin evim cok sicak oluyor.hicbir sey dayanmiyor o yuzden.
yelizz herseye bak iyice,yoksa kelebekler cogalir.aslinda sogukta bakliyata kolay kolay bisey olmaz ama.
Kızz varya bu ay ondan çok umutluyum ben demişti dersinizzzz
kızzzz böle kekik gibi uzun bi otmuu ben ona hastayımmm kız analerının yemeklerine bayılıyolar tabiii
Benayğm ben soğan kavurup yapıyorum yoğurt yum ve unlu karışğmı soğutarak ekliyorumkaynayan suya ölle sonra içine erişte veya arpa
benim bugüne kdr hiç bişeyim kurtlanmadı ama tarihi geçen çoök sonra dövünayorum niye yapmadım diye eşimde kızıyo
kız sıcakmı mutfakkk ondandır haa havasızlıktan oluyodur o kelebek dolapları havalandrı ben mutfağın peteğini açmıyorum bozulmasın bişey diye
valla faydası var haa
ayyy kızlarrr bunlar o kkdr yaptıi bi kızları oldu 5.6 yaşlarına geldi lösemiiii vee öldüüaa ayyy çok fenaa bende niye bu kdr oy almış diyorum bu film
valla faydası var haa
ayyy kızlarrr bunlar o kkdr yaptıi bi kızları oldu 5.6 yaşlarına geldi lösemiiii vee öldüüaa ayyy çok fenaa bende niye bu kdr oy almış diyorum bu film
Valla benim cok sevdigim bi elbisem kayip bavulumun en ustune koymustum askisiyla eminim buraya geldigimde ve esyalarimi yerlestirirlen elbise yok oldu bunlardan supheleniyom valla alip bisey yapmis olabilirler Allah onlara cevirsin insallah
Kiz benim mutfak hamamm
Bakliyatlarin oldugu dolap da petege en yakin olann evet bulmam lazimm o kelebek yapan neysee artikk
Ama petegi kapatsam mutfakta durulmaz da soguktann
Kizz bi adını söyle filmin beeeeeeee
Ayy aklima kizkardesimin hikayesi geldii.Cok aglamistim o filmde
hadii yaaa, kotu oluyorum oyle filmlerdee
yelizcim sen surekli oku. vala bunlardan hersey beklenir.
sosyos gelmiss
Kız kırık çember adıııı
kız kıssss o peteği bari ayyyy sıcektan bekkk
Mommomuu
Evettt vallla tehlikelilerrr yelizimmmm
sosyalmiii iş tamammıkızz
Bebeğinizdeki hızlı ve sürekli büyüme onun öncesine göre daha çevik olmasını sağlar. Örneğin şimdi bebeğiniz kafasını döndürebiliyor, ağzını açabiliyor ve dudaklarını sıkıca bastırabiliyor. Bebeğiniz yaklaşık 28 gr ağırlığında ve 8-9 cm uzunluğunda .Muhtemelen sabah bulantılarınız ya çok azaldı yada tamamen bitti.
Ayseee sana boyle diyo ya takvimm sen hissediomusun hic hareket ettigini falann ay cok heyecanlii yerim onum agzini kigiiizzzzz bide şeyini gorseydikk titisini
Oyyyy bunlar yine başladııı
adam gelecek funda direk ustune atlayacakk
hosgeldin sosyalimm. hep benay aklimiza soktuuoysaki kiz mubarek bi ziyaretteymis
iyiyiz yavrum seni sormalii
aynen bende gunahlarini almamk istemem ama gorunen koy kilavuz istemezz
Aa kiz ben onu soylemeyi unuttum yaaa aklimdaydi oysa getirirdi kadindakız kadının ayakları arabanın tavanında vayanaaaaam
sosyalim kıyamam yaaa
kızzzzzz banada umreden bi ot getirmişler daha iidip almak nasip olmadııı ı gelince sana hamile kalıyomuşsun ondanmı geldi yoksaaa
zeynepana otumu meryemanamı
Aa kiz ben onu soylemeyi unuttum yaaa aklimdaydi oysa getirirdi kadinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?