Ağlayakta gözden mi olak???

aaaaa pisliklerrr nelere cesaret ediyolar artık yaaaa kızzzz biz inşaat yaptık su vanalarını çaldılar

Evett ayni doktorr bide demisti kii turkiyede cok unlu bi markanin fabrikasi,yakinlarinda yasayanlar bilirler dedii gece birden fazla sefer fabrikaya gun işigi gibi işik veriyolarmiss tavuklar gun işiginda uyariliyomus yumurtlama icinn gece de yumurtlariyolarmis stres altindaa hicbi besin degeri yokk gidin o begenmediginiz koylerden alin yumurtanizi tavugunuzu demistii
Bide antibiyotik avrupada nerdeyse yasaklanmis bizim ulke leblebi gibi goturuyo cocuklarini antibiyotik ve oksuruk surubu asla vermeyin demistii
Bide şu sonu forte ile biten soguk alginligi haplarii avrupada yasaklanmiss.toz ilaclar hanii suya karistirip icilen grip icin o da yasaklanmiss bide gripin isimli ilacc
Aklima hazir gelmisken yazayim dedimm topluma faydali bilgi

off yaaa cok guldumm birde el arabasindaa

ondan illet hastalık grip gibi herkeste ya
ne yiyeceğimizi şaşırdık
o toz ilaçlar çok zararlıymış evet onu biliyom taylot filan

bunlari bende duymustum cnm.faydali bilgilerin icin tesekkur ederizz
ben tavuk yemeye korkuyorum ztn.
en guzeli koyde yasayacan,hersey dalindan,ohh misss

kızlar cuma akşamı oldumu keyifsizleşiyorummm
çünkü yarın ctesi ve gelmek istemiyorummm

bunlari bende duymustum cnm.faydali bilgilerin icin tesekkur ederizz
ben tavuk yemeye korkuyorum ztn.
en guzeli koyde yasayacan,hersey dalindan,ohh misss

yarim gun calisacaksin dimi cnm? ogleeden sonrada esinle gezersiniz

ayyy evet yaaaa dalından gibisimi var yazın gene domates filan lezzetli oluyo ama şimdi samannnn
köy tavuğu aldık bikez çatalcadan kızz tüylü müylü ben onlada uğraamdım bird egeç pişiyo

2 gibi çıkarım işim biterse aman gün bitiyo yaa ölede gerçi geçen haftada evden anca o saatlerde çıktık o moda girmek önemli olan dimi

aynen oyle,sen guzel dusun cnmm. havada guzel olur insallahhh.
yaa fundosssss az once yazdim gormedin herhall dunku izledigin filmin adi neydiiiu

kızzz hemen yıllık izinden kesmişler geçen haftayıııı
s.çtım ağızlarına amaaa maaş alırken kaç gün gelmemiştin dedi
dedim yuh beeeee hastaydık heralde
bidahakine rapor alacam dedim bir günün lafını ediyosunuz
gülüyo bide pişkin pişkin
ben bir defa maaştan kesmiş dedim eksik maaşım e gelmedin ya dedi ayyyy inanamıyorum dedim
sürekli gelmemezlik yapan biri değilim sonuçta bir defa gelemedim
bir bozuldularrrrr
sabahtan beri kombi muhabbeti dönüyor varya bende ağzıma geleni sayıyorum
ya yeter ben duymak istemiyorum bunları ne bu yaa eviniz değilki hep tasarruf hep git kıs
çıt çıkmadı
kızım dua edin burdan kurtuliiimmmm hamilelik derdine iş değiştirmek istemiyorum

gelmesemmi yarın varsın kessin kafam rahat olur hem kesse

aynen oyle,sen guzel dusun cnmm. havada guzel olur insallahhh.
yaa fundosssss az once yazdim gormedin herhall dunku izledigin filmin adi neydiiiu

aa görmedim kızzzz
kırık çember aç izle şimdiiii
direk izlede 7 üzeri puan alan filmlere gir hemen ilk sıralarda dövmeli popo afişi

Kigiiizzz senii strese bukadar sokuyosaa ve zorlanmicaksan cikk yani boyle c.tesi calismana ve bu strese degiyomu maaşın

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

tamam ayşemmmm genel olarak güzel ama

ben çıktım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…