Kizz gide gide doktor kalmadi ki burdaa kac dr degistirdimm bitek devlete gitmedimm kocam birakmiyo onlarin hastaneydi yaa simdi gorunce pok icindee sinirleri zipliuo adamin
Bitanesi var ozell e ona gitsemm 100 lira muayene vercemm benden test isticekl gidip ayri ona para vercem benimki hem hastane yaa ilerisi icin de rahat olur diye devam ediomm
Gecen haberlerde ciktii gordunuzmuu bu ozel olann kadinin gece yerine girip ultrason cihazlarini calmislar gecen gunn bide kamerada gozukuyo 3 tane adamm napcaklarsa ultrason cihazini el arabasina koyup gitmislerkadin da diyo son teknoloji cihazdi burdan sesleniyorum serii numarasi var satamazsiniz falan yazik yaa
ayy bilmiyorumkiii kız geçmedimi artık boşu boşuna olmasın çalışma
ayyyy sahimiiiiiiiiiiiiğrenççç ben bu yaratık kelimesini tavuk için duymuştum
offf sağlıklı değil hiçbişey yumurta bile yaa hepsiyle oynuyolar
Kizz gide gide doktor kalmadi ki burdaa kac dr degistirdimm bitek devlete gitmedimm kocam birakmiyo onlarin hastaneydi yaa simdi gorunce pok icindee sinirleri zipliuo adamin
Bitanesi var ozell e ona gitsemm 100 lira muayene vercemm benden test isticekl gidip ayri ona para vercem benimki hem hastane yaa ilerisi icin de rahat olur diye devam ediomm
Gecen haberlerde ciktii gordunuzmuu bu ozel olann kadinin gece yerine girip ultrason cihazlarini calmislar gecen gunn bide kamerada gozukuyo 3 tane adamm napcaklarsa ultrason cihazini el arabasina koyup gitmislerkadin da diyo son teknoloji cihazdi burdan sesleniyorum serii numarasi var satamazsiniz falan yazik yaa
Evett ayni doktorr bide demisti kii turkiyede cok unlu bi markanin fabrikasi,yakinlarinda yasayanlar bilirler dedii gece birden fazla sefer fabrikaya gun işigi gibi işik veriyolarmiss tavuklar gun işiginda uyariliyomus yumurtlama icinn gece de yumurtlariyolarmis stres altindaa hicbi besin degeri yokk gidin o begenmediginiz koylerden alin yumurtanizi tavugunuzu demistii
Bide antibiyotik avrupada nerdeyse yasaklanmis bizim ulke leblebi gibi goturuyo cocuklarini antibiyotik ve oksuruk surubu asla vermeyin demistii
Bide şu sonu forte ile biten soguk alginligi haplarii avrupada yasaklanmiss.toz ilaclar hanii suya karistirip icilen grip icin o da yasaklanmiss bide gripin isimli ilacc
Aklima hazir gelmisken yazayim dedimm topluma faydali bilgi
Evett ayni doktorr bide demisti kii turkiyede cok unlu bi markanin fabrikasi,yakinlarinda yasayanlar bilirler dedii gece birden fazla sefer fabrikaya gun işigi gibi işik veriyolarmiss tavuklar gun işiginda uyariliyomus yumurtlama icinn gece de yumurtlariyolarmis stres altindaa hicbi besin degeri yokk gidin o begenmediginiz koylerden alin yumurtanizi tavugunuzu demistii
Bide antibiyotik avrupada nerdeyse yasaklanmis bizim ulke leblebi gibi goturuyo cocuklarini antibiyotik ve oksuruk surubu asla vermeyin demistii
Bide şu sonu forte ile biten soguk alginligi haplarii avrupada yasaklanmiss.toz ilaclar hanii suya karistirip icilen grip icin o da yasaklanmiss bide gripin isimli ilacc
Aklima hazir gelmisken yazayim dedimm topluma faydali bilgi
kızlar cuma akşamı oldumu keyifsizleşiyorummm
çünkü yarın ctesi ve gelmek istemiyorummm
kızlar cuma akşamı oldumu keyifsizleşiyorummm
çünkü yarın ctesi ve gelmek istemiyorummm
bunlari bende duymustum cnm.faydali bilgilerin icin tesekkur ederizz
ben tavuk yemeye korkuyorum ztn.
en guzeli koyde yasayacan,hersey dalindan,ohh misss
yarim gun calisacaksin dimi cnm? ogleeden sonrada esinle gezersiniz
ayyy evet yaaaa dalından gibisimi var yazın gene domates filan lezzetli oluyo ama şimdi samannnn
köy tavuğu aldık bikez çatalcadan kızz tüylü müylü ben onlada uğraamdım bird egeç pişiyo
2 gibi çıkarım işim biterse aman gün bitiyo yaa ölede gerçi geçen haftada evden anca o saatlerde çıktık o moda girmek önemli olan dimi
E gitmeee
aynen oyle,sen guzel dusun cnmm. havada guzel olur insallahhh.
yaa fundosssss az once yazdim gormedin herhalldunku izledigin filmin adi neydiiiu
aa görmedim kızzzz
kırık çember aç izle şimdiiii
direk izlede 7 üzeri puan alan filmlere gir hemen ilk sıralarda dövmeli popo afişi
kızzz hemen yıllık izinden kesmişler geçen haftayıııı
s.çtım ağızlarına amaaa maaş alırken kaç gün gelmemiştin dedi
dedim yuh beeeee hastaydık heralde
bidahakine rapor alacam dedim bir günün lafını ediyosunuz
gülüyo bide pişkin pişkin
ben bir defa maaştan kesmiş dedim eksik maaşım e gelmedin ya dedi ayyyy inanamıyorum dedim
sürekli gelmemezlik yapan biri değilim sonuçta bir defa gelemedim
bir bozuldularrrrr
sabahtan beri kombi muhabbeti dönüyor varya bende ağzıma geleni sayıyorum
ya yeter ben duymak istemiyorum bunları ne bu yaa eviniz değilki hep tasarruf hep git kıs
çıt çıkmadı
kızım dua edin burdan kurtuliiimmmm hamilelik derdine iş değiştirmek istemiyorum
gelmesemmi yarın varsın kessin kafam rahat olur hem kesse
tamam fragmanina bakiyorum simdi. aksam esimle izlerim.
Kigiiizzz senii strese bukadar sokuyosaa ve zorlanmicaksan cikk yani boyle c.tesi calismana ve bu strese degiyomu maaşın
siz 12 yıllık esareti izleyin kızzz
ehhhhyoksa durmam zaten
hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:
hakkina hayirlisi olsun cnm uzulme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?