Ağlayakta gözden mi olak???

slm kızlar ben geldim.
sonuçları doktoruma gösterdim herşey normal sorun yok dedi çok şükür
cinsiyeti için daha erken henüz bişey söyleyemem kontrole kadar sabredeceksin dedi
bu bhcg sonucuyla cinsiyete nerden bakılıyor kız bi bakayım bende

Şbidaha yok yere stres

Selam kizlar ben gecen ay ilj defa klomen kullandim catlatma ignesi bide gebelik olmadi doktora gittim kist olmus dogum kontrol hai verdi kullaniyorumda sogan kurude yapsammi ya

Valla canm ben de arada yiyorum sosla yemesi guzel oluyoo ama abartmamak lazimm

Yanii bu okuduklarımdan sonra azaltmam farz oldu

Bak gördün mü telaş edecek bir durum söz konusu bile değilmiş..

Fatmamm cok sevindimm. Hadi gozunaydinn.bundan sonra hep bole hayirli haberler alirsin insallah

fundoşum,benoşum,ayşem çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çok seviyom

Bizde seni cok sevioruzz
Bu arada cinsiyeti ogrenememissin:) bence doktorlar goruyor soylemiorr. Tam emin olamadiklari icinn

Sosyalcann nerde acabaa.hic bu kadar uzun birakmazdi buralarii. Gezmeye mi gittiler acabaaa:)

yok kuzum bu raporda başka bişey yazmıyor düşük risk yazıyor canım
down sendromu 1:1710
trisomi 18/13 1:99000 yazıyo bide

Him seninki farkli o zamsn cnm. Bende 4 farkli deger var birde beta hcg yazio. Her hastanenin tahlil degerleri farkli oluo cnm.seninkisi tam ne kadarlikmis.adetinle uyumlu muu

Bizde seni cok sevioruzz
Bu arada cinsiyeti ogrenememissin:) bence doktorlar goruyor soylemiorr. Tam emin olamadiklari icinn

Sosyalcann nerde acabaa.hic bu kadar uzun birakmazdi buralarii. Gezmeye mi gittiler acabaaa:)
haklısın bencede emin olmak için söylemiyolar senin kontrolün ne zaman canım ben 25inde gidecem
sosyalcan bugünlerde baya yoğun Allah kolaylık versin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…