Insss fundoscann ay ard arda versek su haberleri kizz ne guzel olur icim bi coskulu bugun hayrolsun
yaa fundoş sedoş ne yaptı ki konuşmadın mı ? ne kontrolü vardı onun bugün daha yeni gitmedi mi ikili teste görememişti sanki. onunda bhcg değerini öğrensek de yorum yapsak ona göre
Sagol sosyalim.sonuclari kendim yorumladim.forumlardan bakarak. Daha doktora gostermedim cnm.artik bizde yari doktor sayiliriz
Doktorculuk oynuyoruz o kadarrr
Kuzum ne cok isin var senin cok sukur azalmis
Ozledik cnm bnm
Inss Ayşem sogan i hep erteliyodum yapıcam diyip duruyodum bide bunu deniyim inss bekletmeden gelir miniklermz
Canlar bende cikayim kiz kardesime gidicem optm hepinizi
Fatmamida merak ettim arada bakarim
inşallah twinim senin kaçıncı günün şimdi
aynen kızzz hayrolsuuuun
bilmiyom lizom yazdım haber ver bize diye faceden ama açıp görmedi bileee dün konuşmuştuk dedi 3 de dr. gidiyorum haber ver dedim kesin girer yazar yaa
sonuç göstericem dediii :26:
kızlar filmden önce ilişki yasak ya filmden sonrada yasakmı acaba
8. gün çekilcem yaa 4-5 gün yasak diye biliyorum bakalım benim dr ne dicek,
çünkü 14. gün yum .dersek o ayda şansım varrrrrr
adaçayı içiyor musun kız
iyiyim canım yeni geldim sen ne yapıyorsun
sonuçların iyi çıktığına sevindim kuzumhadi gözün aydın
güzel haberlerle gel kuzu
kız sen gitmiş gelmişsin ben yeni geliyorum
canım benim sağol bitti sayılır işim
aynen kızzz hayrolsuuuun
bilmiyom lizom yazdım haber ver bize diye faceden ama açıp görmedi bileee dün konuşmuştuk dedi 3 de dr. gidiyorum haber ver dedim kesin girer yazar yaa
kızzz yarım doktor candan eder ama
işim azda insanlar yalan söylüyorlar, sistem ilerlemiyor falan falan yani aman boşver
görüşürüz
bana 10 gün yasak verdi 1 kutuda antibiyotik vajinal fitil vermişticanım hsg çekildiğin ay korunma verir o ay şansın falan yok yani üzülerek belirtiyorum
Sosyalim ictim valla dun de bugun de .yarin doktora giderim artik bugun gidesim yok hicc cok agrim var ve adetim cok yogunn
Fundosumm filmden sonra bazi doktorlar korunma veriyo bazisi vermiyo doktorun diyecegine gore bakcezz artikk insallah korun demezz sen de tam gaz devamm
Benim ameliyattan sonra doktor bana hastanede yatarken 15 gun iliski yasak sonra korunma yok hamile kalmaya calis şansin ameliyattan sonra yuksek demisti.15 gun sonra dikiş aldirmaya gittigimdeyse 2 ay korun dedi.Yani anlatmaya calistigim korunsam da olurmus korunmasam da olurmus onu cikardim ben burdan
Doktor korun derse sebebini sorarsin mantikli gelirse korunursunn yok yumurtaliklari baskilayalim biraz diye derse bosver hic gerek yokk bence
korunmayın diyen doktorda çok sosyalim
evet yelizim doktor ne dicek çok merak ediyorum valla bide tam 8. gün yaaa burda okudum 4-5 gün korun demiş tam bu süre sonrada yumurtlama başlıyo e tabi sonuçta önemli burada tıkanıklık olduğunu düşünürsek ve filmle çözüşldüğünü şans yüksek
bence kist yok yelizim adetinde soğandan dolayı yoğun bana göre ben soğan kullandıktan sonra çok yoğun gelmişti ve kist varsada attın bence
Kiz ben soganii onceki ay kullanmistim bu ay kullanmadim kii
İste bende de ameliyatla acildi ya tupler;doktor 15 gunden sonra korunma demistii ama sonra 2 ay korun dedi ben de 1 ay korundum
Ben suan cok kararsizim yarin doktorla goruscem benden hicbi test istenmedi eşimden de oyle ben simdi 1 yil dolana kadar kendi haline birakayim diyorum ama acaba once bu testler yapilsa da sonra mi biraksamm bide bisey cikarsaa bosbosuna okadar beklemis olcam yaa
aynen kızzz hayrolsuuuun
eve gelince yazar hemen sedooo.
onuda sor fundam. ama bence o ay sonrasindada korunma verir.
yaa kac gundur canim jelibon istiyordu. bugun disaridayken aldim.cok yedim galiba,midem bulanmaya basladii
yelizimmmm Allah bol sifa versinn. birde sicak tut kendini cnm.adacayida rahatlatir.
Lizim evet cnm ben biraz uzatiyorum bide ustne gidiyorum galiba ama hayat kisaa ne sıkıyosak bu kdr kendimizi
Cnm bnm aynen oyleguzel bitiyo
Cnm bi ev buldu ztnn oyuzden illada cikalim dio cok guzel bi r mutfak ve banyosu var onlrdan sonra insan soguyo evden
Kuzum bina 2 daire ustu oyle olunca kuzey guney farkediyomu cnm
Cnm kizkardsm yaprdi progestron 11 li bisey cikmisti bnde bu ay yaptrym hep merak ediorm acaba catladi mi yumlar
Kuzum inss bebis gelmistr filme gerek kalmz
Sorma benosssum gun boyu dusunnce aksam gelir glmz baristik
benim giriş kat ama demir korkuluklar var hepsinde çok zor oluyooo benimde sırf salonda 9 pencerem varbisürü cam yetmezmiş gibi bide cam balkon yaptırdım gelen zaten kaçıyoo sırf camlar oyalanı bişey yapamadım diyo kadın
ayyy bende eve geçsem ayşem havada ısınsa şöle ne planlarım var halı yıkatmak perdeler m.dolabı oy oy
aynen kızzz hayrolsuuuun
yaa evet bide 1 yıl normal diyip bekletmeleri yokmuuu
bence eşin test versin ve sen hormon testlerini yaptır bir güzel standarta uygunsa
bekleee ne diye boşuna bekleyesin yahuu
ben pişmanım mesela niye durdum niye gitmedim diyorum taaa martta en son gitmişim niye bekledimki o kadar
En iyisi kuzum barışmak diğer türlü zindan oluyo..
Taşın gitsin funda öle ev mi olur
Bak yaa daha film diyo zorla gelecek olan bebeği kovuyo
Kız bi dur bebk gelmezse konuş sor.. Nasılsa o gün gelince yine sorcan
İyi ozaman ben konusayim yarin kadinla diyeyim benden kimse hormon testi vs istemedi ben de ilac kullanmak istemiyorum bisure diyee 1 yili bekleyeyimmi yoksa testler yapilsin mi diyee bakem ne dicekk
bence vermicek yaa sonrası içingerçi durum ne çıkıcak o önemli tabi
jelibon yumuşak şekermiydi kız haa evet o bende bonibon çok seviyom bide çikolatalı gofret
kız ondan yeme bidaha içinde domuz eti varmış birde çoook zararlıymış o jelibon jelatin varmış
needomuz eti miii
birdaha asla agzima koymamm.
ya gecen bi yerde gordum canim istedi,o gunden beri aklimdaains filmede gerek kalmaz fundammmn
p.....s cipsdede varmış herhal
kız gece çalışma olmadı ya sabah uyku sersemi kızmışım kocişe
benim demem lazım sen diyosun yorgunum başım ağrıyoları
neyse aradı diyoki sığınma evine gidicem karım bana taciz uyguluyo zorla ilişkiye teşfik edyo
sonrada diyoki aşkııım akşam söz telafi edicem dedim iş işten geçti
heh sen böle düşündüğün için olmuyo işte diyo şartlanmışsın şu gün bugün
cips yiyemiyorum ztn. bu jelibonunda bogurtlenlisi varya ondan almistim.bunu duyunca daha cok midem bulandi
dun aksam o kadar filmden sonraaasaglam ciktigina dua etsinn
bu aksami iyi degerlendirirsinizz
cips yiyemiyorum ztn. bu jelibonunda bogurtlenlisi varya ondan almistim.bunu duyunca daha cok midem bulandi
dun aksam o kadar filmden sonraaasaglam ciktigina dua etsinn
bu aksami iyi degerlendirirsinizz
Kiz gecen gun bi programda prof vardi cips icin diyo ki;bu bi yiyecek degil besin degil bu bi yaratikkpatates bile yok bunda diyoo
Kiz gecen gun bi programda prof vardi cips icin diyo ki;bu bi yiyecek degil besin degil bu bi yaratikkpatates bile yok bunda diyoo
evet bakalım ne dicek olmadı başka dr gidip 1 yıllık evliyim olmadı de
ayy bilmiyorumkiii kız geçmedimi artık boşu boşuna olmasın çalışma
ayyyy sahimiiiiiiiiiiiiğrenççç ben bu yaratık kelimesini tavuk için duymuştum
offf sağlıklı değil hiçbişey yumurta bile yaa hepsiyle oynuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?