Ağlayakta gözden mi olak???

Insss fundoscann ay ard arda versek su haberleri kizz ne guzel olur icim bi coskulu bugun hayrolsun

yaa fundoş sedoş ne yaptı ki konuşmadın mı ? ne kontrolü vardı onun bugün daha yeni gitmedi mi ikili teste görememişti sanki. onunda bhcg değerini öğrensek de yorum yapsak ona göre

inşallah twinim senin kaçıncı günün şimdi
aynen kızzz hayrolsuuuun

bilmiyom lizom yazdım haber ver bize diye faceden ama açıp görmedi bileee dün konuşmuştuk dedi 3 de dr. gidiyorum haber ver dedim kesin girer yazar yaa
sonuç göstericem dediii :26:

kızlar filmden önce ilişki yasak ya filmden sonrada yasakmı acaba
8. gün çekilcem yaa 4-5 gün yasak diye biliyorum bakalım benim dr ne dicek,
çünkü 14. gün yum .dersek o ayda şansım varrrrrr

Sagol sosyalim.sonuclari kendim yorumladim.forumlardan bakarak. Daha doktora gostermedim cnm.artik bizde yari doktor sayiliriz
Doktorculuk oynuyoruz o kadarrr

kızzz yarım doktor candan eder ama
Kuzum ne cok isin var senin cok sukur azalmis
Ozledik cnm bnm

Inss Ayşem sogan i hep erteliyodum yapıcam diyip duruyodum bide bunu deniyim inss bekletmeden gelir miniklermz

işim azda insanlar yalan söylüyorlar, sistem ilerlemiyor falan falan yani aman boşver

Canlar bende cikayim kiz kardesime gidicem optm hepinizi
Fatmamida merak ettim arada bakarim

görüşürüz

bana 10 gün yasak verdi 1 kutuda antibiyotik vajinal fitil vermişti canım hsg çekildiğin ay korunma verir o ay şansın falan yok yani üzülerek belirtiyorum

Sosyalim ictim valla dun de bugun de .yarin doktora giderim artik bugun gidesim yok hicc cok agrim var ve adetim cok yogunn

Fundosumm filmden sonra bazi doktorlar korunma veriyo bazisi vermiyo doktorun diyecegine gore bakcezz artikk insallah korun demezz sen de tam gaz devamm
Benim ameliyattan sonra doktor bana hastanede yatarken 15 gun iliski yasak sonra korunma yok hamile kalmaya calis şansin ameliyattan sonra yuksek demisti.15 gun sonra dikiş aldirmaya gittigimdeyse 2 ay korun dedi.Yani anlatmaya calistigim korunsam da olurmus korunmasam da olurmus onu cikardim ben burdan
Doktor korun derse sebebini sorarsin mantikli gelirse korunursunn yok yumurtaliklari baskilayalim biraz diye derse bosver hic gerek yokk bence

korunmayın diyen doktorda çok sosyalim

evet yelizim doktor ne dicek çok merak ediyorum valla bide tam 8. gün yaaa burda okudum 4-5 gün korun demiş tam bu süre sonrada yumurtlama başlıyo e tabi sonuçta önemli burada tıkanıklık olduğunu düşünürsek ve filmle çözüşldüğünü şans yüksek

bence kist yok yelizim adetinde soğandan dolayı yoğun bana göre ben soğan kullandıktan sonra çok yoğun gelmişti ve kist varsada attın bence

Kiz ben soganii onceki ay kullanmistim bu ay kullanmadim kii
İste bende de ameliyatla acildi ya tupler;doktor 15 gunden sonra korunma demistii ama sonra 2 ay korun dedi ben de 1 ay korundum
Ben suan cok kararsizim yarin doktorla goruscem benden hicbi test istenmedi eşimden de oyle ben simdi 1 yil dolana kadar kendi haline birakayim diyorum ama acaba once bu testler yapilsa da sonra mi biraksamm bide bisey cikarsaa bosbosuna okadar beklemis olcam yaa

yaa evet bide 1 yıl normal diyip bekletmeleri yokmuuu
bence eşin test versin ve sen hormon testlerini yaptır bir güzel standarta uygunsa
bekleee ne diye boşuna bekleyesin yahuu
ben pişmanım mesela niye durdum niye gitmedim diyorum taaa martta en son gitmişim niye bekledimki o kadar

eve gelince yazar hemen sedooo.
onuda sor fundam. ama bence o ay sonrasindada korunma verir.
yaa kac gundur canim jelibon istiyordu. bugun disaridayken aldim.cok yedim galiba,midem bulanmaya basladii
yelizimmmm Allah bol sifa versinn. birde sicak tut kendini cnm.adacayida rahatlatir.

bence vermicek yaa sonrası için gerçi durum ne çıkıcak o önemli tabi
jelibon yumuşak şekermiydi kız haa evet o bende bonibon çok seviyom bide çikolatalı gofret
kız ondan yeme bidaha içinde domuz eti varmış birde çoook zararlıymış o jelibon jelatin varmış

En iyisi kuzum barışmak diğer türlü zindan oluyo..

Taşın gitsin funda öle ev mi olur

Bak yaa daha film diyo zorla gelecek olan bebeği kovuyo
Kız bi dur bebk gelmezse konuş sor.. Nasılsa o gün gelince yine sorcan

İyi ozaman ben konusayim yarin kadinla diyeyim benden kimse hormon testi vs istemedi ben de ilac kullanmak istemiyorum bisure diyee 1 yili bekleyeyimmi yoksa testler yapilsin mi diyee bakem ne dicekk

çok seviyom evimi kız

kız keşke dediğin gibi olsa yaaa hiç gerek kalmasa bu uğraşlara bee :94:

İyi ozaman ben konusayim yarin kadinla diyeyim benden kimse hormon testi vs istemedi ben de ilac kullanmak istemiyorum bisure diyee 1 yili bekleyeyimmi yoksa testler yapilsin mi diyee bakem ne dicekk

evet bakalım ne dicek olmadı başka dr gidip 1 yıllık evliyim olmadı de

needomuz eti miii
birdaha asla agzima koymamm.
ya gecen bi yerde gordum canim istedi,o gunden beri aklimdaains filmede gerek kalmaz fundammmn

needomuz eti miii
birdaha asla agzima koymamm.
ya gecen bi yerde gordum canim istedi,o gunden beri aklimdaains filmede gerek kalmaz fundammmn

p.....s cipsdede varmış herhal

kız gece çalışma olmadı ya sabah uyku sersemi kızmışım kocişe
benim demem lazım sen diyosun yorgunum başım ağrıyoları

neyse aradı diyoki sığınma evine gidicem karım bana taciz uyguluyo zorla ilişkiye teşfik edyo
sonrada diyoki aşkııım akşam söz telafi edicem dedim iş işten geçti
heh sen böle düşündüğün için olmuyo işte diyo şartlanmışsın şu gün bugün

cips yiyemiyorum ztn. bu jelibonunda bogurtlenlisi varya ondan almistim.bunu duyunca daha cok midem bulandi

dun aksam o kadar filmden sonraaasaglam ciktigina dua etsinn
bu aksami iyi degerlendirirsinizz

cips yiyemiyorum ztn. bu jelibonunda bogurtlenlisi varya ondan almistim.bunu duyunca daha cok midem bulandi

Kiz gecen gun bi programda prof vardi cips icin diyo ki;bu bi yiyecek degil besin degil bu bi yaratikk patates bile yok bunda diyoo

Kiz gecen gun bi programda prof vardi cips icin diyo ki;bu bi yiyecek degil besin degil bu bi yaratikk patates bile yok bunda diyoo

ayy bilmiyorumkiii kız geçmedimi artık boşu boşuna olmasın çalışma

ayyyy sahimiiiiiiiiiii iğrenççç ben bu yaratık kelimesini tavuk için duymuştum
offf sağlıklı değil hiçbişey yumurta bile yaa hepsiyle oynuyolar

evet bakalım ne dicek olmadı başka dr gidip 1 yıllık evliyim olmadı de

Kizz gide gide doktor kalmadi ki burdaa kac dr degistirdimm bitek devlete gitmedimm kocam birakmiyo onlarin hastaneydi yaa simdi gorunce pok icindee sinirleri zipliuo adamin
Bitanesi var ozell e ona gitsemm 100 lira muayene vercemm benden test isticekl gidip ayri ona para vercem benimki hem hastane yaa ilerisi icin de rahat olur diye devam ediomm
Gecen haberlerde ciktii gordunuzmuu bu ozel olann kadinin gece yerine girip ultrason cihazlarini calmislar gecen gunn bide kamerada gozukuyo 3 tane adamm napcaklarsa ultrason cihazini el arabasina koyup gitmisler kadin da diyo son teknoloji cihazdi burdan sesleniyorum serii numarasi var satamazsiniz falan yazik yaa

sen kalbini bozma,calismaya devam ett
yaa o filmin ismi neydi fundam. hani dun izlediginn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…