Fundosummm benosummm aysemmmm
Ayyy benoşşş o yazısı şimdi gördüüm kkız bende aynı kafadanımm ha hiç çalışasım yok miniğim gelsin ona mamalar yapim oynim uyutim evimin işini yemeğimi yapim bebişimle gezimmm
Bakalım sosyal hanım bugün nerelerddeymişşşş
yeliz nerde yaa
Kigiizzzz evdeyimm benimki bugun balik getirmiss pisir ye sonra temizlikk sonra banyoo bi de cay ictim bu saat oldu daha tlfn yeni elime aldimm herkesler gitmiss iyi gecelerrrr
Bizde burarayiz
hani bi daha aslaydııııııı evde pişirmek
hep öle olurrrrr zaten
günaydınnnnnnnnnnnn
Sosyalle karşılaşamadık dün :))
Günaydın fundaaaa
Kız bi an önce gelsinde bebişin çık valla ev gibisi yok..
Benim o şansım olmayacak nasılsa :)) 4 ay doğum izni göz açıp kapayana kadar bitiyo.. Ücretsiz iZinde zor gibi ya bakalım gelsinde bi
ahhh benayımmmmm çok sağol çok düşüncelisinnn
kız gelirken atıştık bide eşimle iyilik yaramıyo sana binip minibüse gelcektin işte uykumu bölüp bırakıyorum bide dedi
tutturdu teyzemlere gidicem kahvaltıya yaa varya ne zaman tek yakalasalar esir alıyolar biyere götürtüyolar öle çıkarcılarki
geçen de taaa anadolu yakasına bıraktırmışlar ben bekledim gelemedi almaya otobüse bindim günümüz mahvoldu
hayır haketseler tamam çok çıkarcılar
gitmiceksin işte git evine dedim oda inadına gidecem dedi
beraber gidiyoruz yetmiyomu dedim yalnız gttinmi kullanıyolar seni
off benayım bide ctesileri gergin oluyorum buraya geliyorum diye ondanda yok yere gerildik
inşallah hemen gelirrr
Gec uyandim bugun benayim daha yataktan kalkmadim kalkasimda yok sen ne yapiyorsunGünaydın kaçakk
Napıyosun bakalım
Gec uyandim bugun benayim daha yataktan kalkmadim kalkasimda yok sen ne yapiyorsun
Benimde bugun gezesim var ama benimki hic orali olmadi nereye gideceksinizBen bugün erkenciyim
Kahvaltı yaptık bizde
Uzun bi ardan sonra dışarı çıkcazda hazırlanmam falan uzun sürüyo bide bizim ev uzakta kalıyo yol mesafesi çok olunca erkenden kalktım
Benimde bugun gezesim var ama benimki hic orali olmadi nereye gideceksiniz
Biraz daha burada calistiktan sonra bizde denizi olan bi yere tayin isteyecegiz en azindan cikar deniz havasi alirsin dedigin gibiTelefonumun ses şeysi bozuk onu vercez ondan sonra da ortaköy bebek tarafına gitmeyi planlıyoruz deniz havası alakım diye ya bakalım yolda biş olmazsa
Biz dışarı çıkınca eşime bi haller oluyo malum kıskançlık krizleri tutuyo bAzen
Bence sende ikna et çıkın havada güzelse orda hiç oturma.. İkna edersin sen iki kur tamam
Yok canim sende var mi bi gelismegünaydin kizlar, nasilsiniz, bir gelisme varmi?
Yok canim sende var mi bi gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?