Ağlayakta gözden mi olak???

Biraz daha burada calistiktan sonra bizde denizi olan bi yere tayin isteyecegiz en azindan cikar deniz havasi alirsin dedigin gibi
Esinle konus anlamsiz kiskanclik tribine girecekse hic cikmayin benayim
Bizde pazara gidecegiz bu arada

Kız ben pazara bayılırım akşama kadar gezebilirim hiç fark etmez

Bencede deniz kenarı olsun insan bi mutlu hissediyo kendini ki ben Ankarada büyümüş biri olarak deniz bi başka gözümde
Yüzme bilmiyorum Ama olsun

Bu arda kızlar ben telefonu tamire verebilirim veririsem bi müddet uzak kalıcam haberiniz olsun takip etmeye çalışırım akşamları evden ama gündüz hiç gireycem telden (

canım bende onu düşünüyorum zam olayı olabilir zamn istemiyorum ( zaten 200-300 arası bişey yaparlar )
gerek yokkk yeterki ctesi gelmim zam istem,yom dicem yada miniğim gelsin geleceğini bilsem 2 ay max. güle oynaya gelirim ama nerden bilecem

iyi gezmeler benoşşşşşşş benim içinde kumpirle vafıl ye

bende yeni ofisime taşındım pek bi sevdim burayı bu arada benimki gitmiş çıkmış hemen geldim evi havalandırıyorum diyo
gelip alcak beni bende ikeaya gitmek isitoyorumm bakalım

Selamm kizlarrrr sohbetinizi edip kacmissinizz ben hastanedeyimm bekliyorum siramı
Buarada 21inde yol gozuktu banaa anamin evinee cok mutluyummm kocami yalniz birakcam icim gidiyo ama naapalimm ben de evi kardeslerimi ozledimm.Diger evli kizkardesim de o tarihte gidiyoo hem bulusmuş olcazz

yok daha bir gelisme

canim ya biliyormusun su caksir nasil kulaniliyor...annem bana yarim kilo getirmis ama kurutulmus sekilde
bu nasil iciliyor yoksa toz halinemi getirecem

canım çakşır bazen ters tepebiliyor yalnız her erkekte aynı etkiyi göstermiyor sen yinede kullanacam diyorsan öğütüyorsun her gece yatmadan 1 çay kaşığı caksır otunu 1 tatlı kaşığı bala karıştırıp eşine yedireceksin kuzum en azından ben böyle biliyorum

benayımm çok üzüldüm ama çabuk yapılsın telefonun

yelizim ne yaptın doktorda doktor ne dedi kuzu :26:

kızlaarrr kimse niçin hiç gelmemişde konuşmamış...

Ben telefonumu verdim kızlar bakalım ne zamana kadar yok..
evden pc den girdikçe yazabilcem o da çok zor oluyor maalesef ((

Funda kız ikeayı gezmeyi bende çok seviyorum.. zaten evlendikten sonra ev eşyacısı gezmekten kendimi alamıyorum...

Yelizcim sen ne yaptın ne dedi doktor ? bu arada aileninin yanına gidiyor olmana sevindim.. onun kadar güzel başka ne olabilir ki.. kafanı dağıtırsın hemde değişiklik olur senin için..

Sosyalim sen nasılsın kız naptın pazara gittin mi ?

Ya anlaticam da cok uzun nerden basliim kafam okadar karışıkki :26:
Ben gidince adet oldugumu soyledim doktorda cok şaşirmis bi hal vardi.Ben ona 8 aylik evli oldugumu,acaba bir yil dolana kadar beklesemmi diye dusundugumu soyledim.Bana dedi ki ben zaten 3. İlactan sonra hsg istiyorum
Ben de dedim ki ben 6 ay once laparaskopi ve acik ameliyat oldum yani ozaman doktor tuplerimde sorun oldugunu ama giderildigini soylemisti hamile kalma sansin yuksek demisti.Ama ameliyat raporunda sadece kist alinmasiyla ilgili rapor var.Sonradan acik ameliyata gecildigi,nedeni ve sonucuna dair bisey yok
Bu doktor da diyo ki ben nasil sadece agizdan cikan soze guvenip hareket edeyim ki simdi sen 28 yasindasin 4 ay bile senin yaşin icin buyuk kayip olur ya 4 ay sonra tuplerin kapali oldugu ortaya cikarsa gecen zamana yazik degil mi bu adetten sonra cekilsin dedi.
Bi de yine kist olmus.3 cm falan.igneye ragmen kiste donuşmuş olmasi da garip geldi once oluyo muydu diye sordu dedim 17 yasimdan beri bazen her ay oldugu oluyodu.Kan pihtilasmasi kist olusumuna sebep olabiliyo dedi bunun icin coraspin kullan dedi
Hicbi test hormon vs esimden test olmadan yum gelistirici hap 2 kez kullandirtmak sacma bana gore ayrica hastam 3 kez klomende basarisizsa ben suphe ederim dedi once hsg isterim tup kapaliysa da tup bebek.
Ben başa donmek istemiyorum dedim bana gore ameliyattan sonra hsgye gerek yok ama ben bunu bilemem bana yazili bi rapor veremiyosun ki dedi
Pazartesi tekrar cagirdi kist dagilmis mi buyuyor mu gormek icin
Simdi kadin da hakli tabi ama ben bu ay hsg falan yaptirmam zaten benim narkoz olayi cok agir gecirdim iki kez ve ikincisinde ölümden döndüm bünye meselesi eşime de narkozlu diyince beti benzi atti cunku benden cok o yiprandi ameliyathane onunde yasadiklari yuzunden
Kizlar haksiz miyim yani ameliyat olmusum doktor salak degildir herhalde tupleri kontrol etmistir bana tuplerin acik dedigini hatirliyorum cunku
Ben pazartesi ameliyat esen doktoru arayip sorayim boyle boyle raporda yazmiyor bu doktor hsg istiyo gerek var mi diye
Yada o yolu goze alip ayda 2 hatta 3 kez gidicem onu da ben istemiyorum iştee 3 saat yol az degill
Bu kan pihtilasmasi olayina da canim sıkıldı pazartesi gidince onu da detayli sorucam bunun bi testi vs vardi galiba
Uzun lafin kisasiiii yine bi b.kluklar ciktii yine kafam karisti ve dr kesinlikle kendi haline birakmaya taraftar degil yine de sen bilirsin dedi

Giitim geldim canim oradan teyzemlere gectik yemek yaptik falan biraz once eve girdim sen ne yaptin gezdin mi guzelce

Yelizim Tabletten yaziyorumda uzun yazamayacagim kist olusuyor diye pihtilasma var demesini ben ilk kez duyuyorum bendede pihtilssma oldu biliyorsun ama hic bir zaman bende kist olusmadi

Hsg ye gelince anestesisiz yaptir bence eger tuplerin aciksa ben aci cekecegine inanmiyorum ayrica esinin testleride gelir onunu daha iyi gorursun canim

İste diyo ki anestezisiz hsg de kadin gerildigi ve kendini kastıgi icin tuplere sivi ilerlemiyo ve kapali sanilabiliyo oyuzden anesteziyle istiyo hatta once kapali cikip sonra anesteziyle tupler acik olan kişiler var
Ama ben korkuyorum 2. Ameliyatimda kalp problemi yasadim suan hayattaki en buyuk korkum genel anestezi
En mantiklisi suan beni ameliyat eden doktorla gorusmek sanirim

Yelizim hsg de 10 dk lik bi ilac veriyorlar ama yani alacagin anestezi cok dusuk olacak o kadari seni etkiler mi :26:

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tüp bebege başlayalım dedi bende ddoktorumu degiştirip başka doktora gittim oda öbür doktorun yanlış şeyler yaptıgını neden dogru düzgün tedavi uygulamadıgından çokkkk şaşırdı ve inş hayırlısıyla bu doktorumla tedaviye başladım gonol f ignesi ve yumurta çatlatma ignesi verdi

Ne bileyim canm bilmiyorum ki bakalim bi doktorla konusayim bakalim belki emin bisekilde gerek yok tuplerin acık der bakalim

Yelizim uzun diye bunu alıntı yaptımcanim hakkinda hayirlisi doktorla bi gorus bakalım ne diycek.. hemen sikintiya yorma guzel olacak insAllah. Doktorunun uzak oluşu kotu birsz ama engel değil. .

Canim başka doktora gitmekle iyi yapmışsın. . Inşallah bu ay guzel sonuc alirsinda gelir bebisin..

Topik gerçekten guzel, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hosgeldin canim.. Aminnnnn insAllah tez zamanda hsyirlisi ile olur hepimizin. .

Gonol f klomenn gibi birsey mi canim ben sana demistim baska doktora git diye hemen tupe baslamazlar para icin yapmis olabilir canim

Aranıza katılmakta biraz geç kaldım, uzun zaman sonra Rabbim bana bir bebek nasip etti, darısı siz kardeşlerimin başına inşallah. Bu sıkıntılari bende yaşadığım için katılmak istedim aranıza.

Hikayeni anlatir misin bize senin hikayen belki bize umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…