ben ağlamayayim da kimler ağlası
Gunaydin kizlarrrrr bu arada
Hikayeni anlatir misin bize senin hikayen belki bize umut olur
Günaydin canimm nasilsan ?
Bende sosyale katılıyor um ve hikayeni dinlemek isteriz
Selamm kizlaarrrr nasilsinizzz
iyiyim canım sen ne yapıyorsun
yelizim ne yapıyonnn kuzu
İyiyim canm napimm yatakta uzaniyorum.Sabaha kadar öksürük krizinden,sabah da kocamin krizinden uyuyamadim
Simdi de sersem gibiyim gozumu kapatsam akşama anca açarim
Sen napiosunn kizzz evde misiniz bugunn.Benimki sabahtan bi cenazeye gitti kahvalti da yatti bizimm
Sosyalll benim bu ay yine döngü 27 gun dersek yum gunu 19 u oluyo.Ben 21inde yola cikcamm ay insallah yum gunu aksamaz da bu ayı boş gecirmis olmammm
Selamm kizlaarrrr nasilsinizzz
iyiyim canım sen ne yapıyorsun
yelizim ne yapıyonnn kuzu
Slmmm yeliz.. kac gun kalacaksin ?
Sosyalim basim agriyo.. dun soguktu bayaa aksam uzeri bayaa da gezince indan oldu galiba.. onun disinda iyiyim ama
ev isi yapmam lazim ama yapacak adam yok
yelizim ben yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiye girip hamile kalanı biliyorum canım sen bu ay adaçayı ve hayıt yapıyor musun :26:
Slmmm yeliz.. kac gun kalacaksin ?
Sosyalim basim agriyo.. dun soguktu bayaa aksam uzeri bayaa da gezince indan oldu galiba.. onun disinda iyiyim ama
ev isi yapmam lazim ama yapacak adam yok
Evet sosyalim yapiyorum iste ikinci gun basladimm
Benossss nasilsin kuzummm.10 martta dönüş canm yani bi sonraki adetimin bitimindehususi ayarlamadik ama oyle denk geldi
Ayy hic sormaa ben daha kahvalti bile yapmadimm ve eve bi supurge yapmam lazimm hicc olmazsa ama ona bile halim yokk en iyisi benimki gelince ona yaptirayim
Ayy kizlarr dün ruyamda aynanin karsisina gecmiss saclarimi kesiyordumm kisacikk :18: sonra da deprem oluyodu ama ben kacmadim pencereden kaçanlari izledimm biri kötü biri iyi hayirlisii
aşılama olmuştum bugün 15.gün adet oldumm
ooo böyle olmaz ki ama vakti zamanı gelmemiş demek ki üzülme lütfen
daha çokmu beklicemm
asılamayla olmadı artık olmaz diye ümidimi kesdim
Topik gerçekten guzel, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
niye olmasın yaa neden böyle düşünüyorsun , insanlar tüp bebek yaptırdıktan sonra bile olmuyorda arkasından doğal yollarla hamile kalabiliyorlar, hemen umutsuzluk yok öyle
7 yıllık evliyim, ilk zamanlar çocuk istemedik, biraz gezip tozalim dedik. 6 ay sonra korunmayı bıraktık, aradan geçen 5-6 aylık süreye rağmen hiçbir şey olmadı. Iste bundan sonra bizim arastirmalar başladı. Doktorlar yumurta takibi, spermiyogram tahlilleri sonucunda hiçbir problemin olmadığını söylediler, zaten en zoruda sebepsiz olması, bir sorun olsa onun tedavisi için uğraşilir. Neyse bundan sonra forumlarda geçen bütün kurleri uyguladık. ( soğan, incir, saracoğlunun hamilelik kuru vb.) Eşim için en saf bal, polen, arı sutu, propolis, vitamin ve mineraller aklınıza daha ne geliyorsa hepsini kullandik. Farklı şehirlerde çeşitli doktorlara gittik sonuç yok. Sonunda aşılama yaptırmaya karar verdik, ilk aşılamada 5 kaliteli yumurta ama sonuç hüsran, moralimiz bozuldu ama eşim yilmak yok dedi ve 3-4 ay sonra ikinci aşılama denememiz başladı, yine herşey normal sonuç hüsran, artık moraller sifir. Doktor isterseniz 3 ncüyü deneyelim dedi, biz istemedik. Biraz ara verdik bu süre içerisinde yine olmayınca tüp bebeğe karar verdik, yine tedavi güzel gitti, yumurtalar toplandı, embriyolardan 2 tanesi 1nci kalite, 1 tanesi 2nci kalite. Transfer yapıldı 1 hafta yattım kalkmadım, sonuç bizim için yıkım oldu, çünkü çok umutluyduk. Yaklasik 1 sene ara verdik ve ümidimiz kırık bir şekilde tekrar tüp bebek tedavisine başladık, tedavi çok iyi gitti, yumurtalar tam istendiği gibi kaliteliydi, dollenen yumurtalatdan 5 tanesi 1nci kaliteydi. En iyisi transfer edildi ve beklemeye başladık, 10 günü bekleyemedim ve hastaneye giderek kan verdim, 2 saat sonra sonuç çıkacak dediler ama o 2 saat bana bir ömür gibi geldi. Sonuç 99 cikti, ben inanamadım eşim sonuç doğru demesine rağmen inanamıyordum, doktor kesin sonuç değil 2 gün sonra tekrar test yapılması gerektigini söyledi ve ben ağlamaya başladım.
Neyse arkadaşlar arkası yarın diyelim devamıni sonra anlatırım şuan bebeğim ile ilgilenmem lazım. Görüşmek üzere.
ahhh ahhh anlamıyosunnnnnnn
kızz ne güzel anlatıyordun en güzel yerinde gittin
üsteki yazıyı okudun mu:26:
7 yıllık evliyim, ilk zamanlar çocuk istemedik, biraz gezip tozalim dedik. 6 ay sonra korunmayı bıraktık, aradan geçen 5-6 aylık süreye rağmen hiçbir şey olmadı. Iste bundan sonra bizim arastirmalar başladı. Doktorlar yumurta takibi, spermiyogram tahlilleri sonucunda hiçbir problemin olmadığını söylediler, zaten en zoruda sebepsiz olması, bir sorun olsa onun tedavisi için uğraşilir. Neyse bundan sonra forumlarda geçen bütün kurleri uyguladık. ( soğan, incir, saracoğlunun hamilelik kuru vb.) Eşim için en saf bal, polen, arı sutu, propolis, vitamin ve mineraller aklınıza daha ne geliyorsa hepsini kullandik. Farklı şehirlerde çeşitli doktorlara gittik sonuç yok. Sonunda aşılama yaptırmaya karar verdik, ilk aşılamada 5 kaliteli yumurta ama sonuç hüsran, moralimiz bozuldu ama eşim yilmak yok dedi ve 3-4 ay sonra ikinci aşılama denememiz başladı, yine herşey normal sonuç hüsran, artık moraller sifir. Doktor isterseniz 3 ncüyü deneyelim dedi, biz istemedik. Biraz ara verdik bu süre içerisinde yine olmayınca tüp bebeğe karar verdik, yine tedavi güzel gitti, yumurtalar toplandı, embriyolardan 2 tanesi 1nci kalite, 1 tanesi 2nci kalite. Transfer yapıldı 1 hafta yattım kalkmadım, sonuç bizim için yıkım oldu, çünkü çok umutluyduk. Yaklasik 1 sene ara verdik ve ümidimiz kırık bir şekilde tekrar tüp bebek tedavisine başladık, tedavi çok iyi gitti, yumurtalar tam istendiği gibi kaliteliydi, dollenen yumurtalatdan 5 tanesi 1nci kaliteydi. En iyisi transfer edildi ve beklemeye başladık, 10 günü bekleyemedim ve hastaneye giderek kan verdim, 2 saat sonra sonuç çıkacak dediler ama o 2 saat bana bir ömür gibi geldi. Sonuç 99 cikti, ben inanamadım eşim sonuç doğru demesine rağmen inanamıyordum, doktor kesin sonuç değil 2 gün sonra tekrar test yapılması gerektigini söyledi ve ben ağlamaya başladım.
Neyse arkadaşlar arkası yarın diyelim devamıni sonra anlatırım şuan bebeğim ile ilgilenmem lazım. Görüşmek üzere.
Rabbime inanıyorum hayırlı zamanda nasip edecek.üzülmemek elde degil saol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?