Hakkaten haa en guzel yerinde biraktin.Gozun aydin diyelim ozaman darisi basimiza
Eses evet hepimiz icin oyle bi zamani var ve biz de bekliyoruz umutsuzluk yokk herseyin hayirlisii
Canlarr nasilsinzz
Ayy yarin okul aciliyo yaa tatil bitmesin
yelizim dr la konuştuklarınizi okudum su pihtilasma olayini bence bi netlestr test fln yapilio diye biliyorum..
Sosyalim nasılsın kuzum
Eses kendini bu kadr kahretme Rabbim herseyin en hayirlisini veriyo zamani var demekki uzme bu kdr kendini
Buarada benim yeni bat 5 mart bilgilerinize arz ederim
Canlarr nasilsinzz
Ayy yarin okul aciliyo yaa tatil bitmesin
yelizim dr la konuştuklarınizi okudum su pihtilasma olayini bence bi netlestr test fln yapilio diye biliyorum..
Sosyalim nasılsın kuzum
Eses kendini bu kadr kahretme Rabbim herseyin en hayirlisini veriyo zamani var demekki uzme bu kdr kendini
Hosbldk cnmHosgeldin twinim
Yarin kontrole cagirdi iste kist icin,ozaman sorucam mutlaka.Benim bu doktor da azcik gicik.Bilincli hastadan hoşlanmiyo
Kizz sen örtmendin dimiii ne örtmenisinnn ayiptir sormasii
hiç gelmesin inşallah adetin gitsinde 9 ay sonra bebişinle beraber gelsin
iyiyim kız uğraşıyorum kendi çapımdasen ne yapıyorsun
Hosbldk cnm
Hayirlisi cnm herhalde pihtilasma dediyse testini de yapar
Cnm evet ogrtmn ..kuzum resim ogretmeniyim
Twinimmm selammm
Kızzz resimmi ne güzeel yaa ne yetenekliler var bizim gruptaa
hiç gelmesin inşallah adetin gitsinde 9 ay sonra bebişinle beraber gelsin
iyiyim kız uğraşıyorum kendi çapımdasen ne yapıyorsun
Hosbldk cnm
Hayirlisi cnm herhalde pihtilasma dediyse testini de yapar
Cnm evet ogrtmn ..kuzum resim ogretmeniyim
Selam kızlarrrr
yelizim kistmi olmuş yaaa inşallah çabuk geçer korunma vermedi dimi hanii d.k.hapı veriliyomuşş yaa
birde dr hızlandırıyo tedaviyi bu çok güzel hsg çektir bence canım ayrıca anestezi o kdr kötümü yaa korktum biraz açıkcası ama onsuzda çekilememm zaten dr da mutlaka öle olcak dedi
Canım ailenin yanına gitmene çok sevindim stres atarsın biraz
kocişinden ayrı kalmak zor olur ama olsun iyi oluyo böle arada
Kızz bugün pazar ama yaaa yrn arasan daha hoş olmazmı yinede sen bilirsin
banada öle yaptıya yani ilaççsız dene bu ay dedi bencede alma ilaç gidene kadar boş geçme
hayırlısı canım artık kader kısmet
İnsallahh sosyalimm ay bide olurmus bu ayy kardesim de annemlerdeyken ogrendi yaa benim de oyle olsaa gelsem burda kocama surpriz yapsam ne guzel olurr
Aa resimm miii ne guzell sanatci bi arkadasimiz varr kizz ben de cok guzel resim yaparimm haa ama boyayla beceremiyorumm kara kalemm cizmeyecegim sey yokturr
Fundam evet kist olmus iste onun icin yarin tekrar cagirdi kist gitti mi buyudu mu bakmak icin.insallah giderr.Bu ay da serophene verelim son kez dedi ama ben eve gidecegim icin kullanamam normalde 19u yum gunum ama ilac olunca bir iki gun gecikiyo onu goze alamam bu ay.
Birazdan erzurumdaki doktorun telefonunu aricamm ayip mi olur diorum ama verdi numarasini sonucta haftasonu arama ihtimalini gozeterek vermistir herhalde
Vay merak ettin cizimlerini yelizim
Yelizim serephone klomen gibi bi ilacti dimi eger annenlre gidcksn kullanma bncede..
Ya kizlar su erkeklerde varikosel oluyormuş yaa dr lar spermiyogrmla onu anlayabiliyor mu :44:
Ya kizlar su erkeklerde varikosel oluyormuş yaa dr lar spermiyogrmla onu anlayabiliyor mu :44:
bilidğim kadarıyla testle anlaşılmıyo sanırım cnm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?