Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizzzz agridaki doktoruna guveniyorsan orada yaptir bence cnmm erzurumda az yol degilki. Zaten sizin oralar cok soguk.yollarda hasta olursun.

Ayseeee fatmammm bakalim bu aksam konuscazz esimlee.ben yoldan cekiniyorum buz falann tek derdim o ama esim de erzurumdaki daha guvenilir daha iyidir diyoo bide agrim olursa arabayla o yolu geri donmek varr iskence olucakk
Bakalim bi konusalim arti eksisini aksama karar vericezz ben de yemek yapiyorum optummmm

ayşemm ben seninkine kız diyorum

fundoş senin benim benayın aynı ay olacak aynı ay hamile kalacağız

Ayyy canım ağzından bal damlıyorrr inşallah...

ayaz
aral
aras

bu isimler nasıl kızlar

Aras kuzenimin çocuğun adı ama anlamına üzüldüm
ben içlerinde en çok ayaz ı beğeniyorum ama onunda anlamı soğuk ya bebe çok soğuk olmasın sonra

Kız bu yaz benim de kuzenimin düğünü olacak inşallah bende o zaman hamile kalmak ve koca göbüşle düğüne gitmek istiyorum ama haziranda olur muhtemelen düğün koçak göbüş olamam :))

poyrazda güzel isim..

Ayşecim bi ben eksik kaldım görmeyen bana da at canım bananne merak ettim
ayrıca ben en başından seninki kız demiştim ama bakalım ne olacak

Yeliz'im hadi hayırlısı demek günün belli inşallah da peşine gelecek bebişin canım.. Rabbim ağrısız filmi çektirmeyi nasip etsin canım.. umarım ağrı olmaz..

Lizim senin sıpanın ismi de pek güzelmiş.. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına bunlar tatlı telaşlar ne güzel..

Fatmam senin de canım inşallah gönlüne göre olurda kızın olur.. tabiki öncelikle hayırlısı.. bende kızım olsun çok istiyorum ama bakalım kısmetimizde ne var..

Bende yemek hazırlıycam gelirim..
Yarın muhtemelen telefonum gelecek aradım bugün yapılmış dediler kargoya vereceklerdi ne kadar alışmışım telefona internetsiz yapamıyormuşum ya :)

Yeliiiiiizzzzz inanmıyorummmm 2 gün sonra filmmi çekiliyosun yaniii süperrrr çok sevindim ben hızlı ilerleyen şeylere bayılıyorummmm
kızzz inş temiz çıkar sonrada gelsin minikşekerparee
korunma yıkmuu oleeeeyyyy

kız benoş ne tez yapıldı tel harika bizim şef verdi 20 iş gününden önce zor dedilierr

Kociş aradı 21 seansı herküle gidiyomuşuz o sıcak hevlu gibi pijamamda üstümde hiç gidesim yook
bişey demedim sonra 70 lik gibisin diyo

tsk ederim canim...benimkisi toz halinde degil ama...cok pis kokuyor bide

Kociş aradı 21 seansı herküle gidiyomuşuz o sıcak hevlu gibi pijamamda üstümde hiç gidesim yook

kız benim telin video çekimiyle ilgili problemi vardı. birde tangoda görüşme yaparken ses gitmiyordu içinden bi parça bozulmuş onu değiştirmişler :)))

Yoksam bizim buraya mı geliyorsun he :)))
herkül de herkül hani

Ay insallahh fundosumm cekelim bakalimm nasil olcakk ameliyattan sonra da cok yuksekti şans ama olmadiii

Benoşum sagol canmm aminn insallah pisman olmam anestezisiz yaptirdigimaa

Neeyyy herkul muuu
Ayy hakkaten herkul de herkull yanii ne biçim herkul demii ben hayatta o filme kocamla gitmemm spartacusu de hayatta onun yaninda izlemezdim zatenn hihihihhh

İnşallah olmazsın canım..

Valla ben spartacusu nişanlılık döneminde tek izlemiştim sonra evlendikten sonra bizim ki bilgisayarda gördü izleyim bari dedi
izledikten sonra sen nasıl izlersin bunu tek başına diye kıskançlık yaptı

ama Rabbim de güzeli de güzel yaratmış be gelde bakma yani

fatmammmm yoğunluğum var ama buradan kopamıyorum

canım benim fikrimi sorarsan o kadar yol boşuna çekme , nefes kontrolü yap burundan al ağızdan ver derin derin ve kendini sakın kasma zaten açıktır muhtemelen , bi gün sonra belin ağrıyor biraz az birazda kanaman oluyor ayrıca yedek alt çamaşır pantolon falan götür canım

korkma tamam mı

ne güzell telefounu yapıldığına çok sevindimm canımm haziranda benimde kardeşimin düğünü var hamile kalsamda diyet yapmayı bıraksam bu arada 2 gün oldu diyet yapalı şimdiden usandım

tsk ederim canim...benimkisi toz halinde degil ama...cok pis kokuyor bide

iyi eğlenceler

kız sosyal ne diyeti Allah aşkına senin ihtiyacın mı var canım..
kaç kilosun kız sen

canım o fotolar evlenmeden önceydi, şimdi bayağı kilo aldım boy 1.80 kuzu ama yinede şişmanım yaa

aman evlenince kilo almayan mı var canım..
çok aşırı değil bi kere çünkü senin boyun oldğu için kaldırır ama bi 1,60 lardakiler için fazla kaçıyor bu kilolor..
bence akşam yediklerine dikkat et gerisini de koyver gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…