Ağlayakta gözden mi olak???

Benosss o dedigini gocan duymayaaa spartacus benimki de bi bolum izledii erkek haliyle utandi izlemeye benim yanimda ben ofiste gunde 3 bolum izlerdimm eskidenn kardesim derdi sen bunlari izleye izleye erkek begenmiyon hep bu yuzdenn

Sosyalimm bitanesin yaa evet dedigin gibii nefes kontroluu biraz da cesarett gecip gider insallahhh

Benosum ozelden mailini at,hemen yollayayim:)
Fundos iyi seyirler
Soayosum kilon cok sayilmaz en cok 5 kilo versen yeter diorumm

yazdım canım

kız kocam hakkat duymasın bi gün yakalancam zaten

ben onda bi tek spartacus u beğenmiyordum.. karısı öldü ya hani ondan sonrasını izlemedim :)) adam karısına çok aşıktı ölünce bitti

Anam öle kocalarlada başa çıkılmaz.. bu kez kıskançlık krizleri yaratan biz olurduk galiba

Attim benayimm
Spartacusu bende nisanliyken izliyordumm. Kocayla izlenmez zaten o dizi

Hee sen de yarida birakmisin kizz ondan sonra neler oldu nelerrr o erkeglerin hepsi birlesti sonraki sezondaa bi goreydinnn

Siz daha filmdemisiniz kızzzz
ayyy hemen izleyinnn çoıık güzelllllll yalnız herkül değğil yine spartaaaa aldı beni bendeen offfff

Hee sen de yarida birakmisin kizz ondan sonra neler oldu nelerrr o erkeglerin hepsi birlesti sonraki sezondaa bi goreydinnn

ayyy hemen izleyinnn çoıık güzelllllll yalnız herkül değğil yine spartaaaa aldı beni bendeen offfff

he valla funda bıraktığın yerde kalmıştık..
Kız bana gene aynı lafı dedirtmeyin bu ikisi zaten aynı adam değil mi :)) Maşallahı var yani.. susun

Yelizim kız o vakit nişanlıydım işte kendi çapımda izliyordum.. çok açık sahneler var diye izlemedim.. ama tahmin edebiliyorum

Günaydınnnn herkesçiklere...
kendimde dahil olmak üzere kolaylıklar diliyorum.. iş güç olmasın hep yatış olsun.. çalışmadan para kazanalım

Benosum ozelden mailini at,hemen yollayayim:)
Fundos iyi seyirler
Soayosum kilon cok sayilmaz en cok 5 kilo versen yeter diorumm

kız ne fazla değili 65 olsam var yaaa çok güzel olacak

aynen canım kız sen yaparsın atarlı şirine güven kendine

spartacus çakması gibi kız ben hiç gitmeyi düşünmüyorum şahsen herküle

bu arada günaydınn can yoldaşlarım

kızlar metraja gidiyorum kumburgaza
sosyalim tam tersi olsan süperrrrrr 67 yaniii
kızlar film süperdi yaaaaa
öptüm hepinizi

Gunaydinnnn fistiklarrr
Nasilmisss herkeess
Bi kac gundr giremedm kizlar malum dun de okul acildi

Yola cikicm kızlar tel cekmiyo ya
Arad bos oldugumda yazarim optm hepinizi

Ben grip olmuştum.. Yatıyordum evde valla.. Ya şu kurumun interneti de çok kötü oldu yasaklamışlar burayı vınn ı da her zaman takamıyorum o yüzden sık gelemiyorum ( Sizler nasılsınız?

Kızlar bişi sorucam ya ben 2 şubatta regl oldum 6 günde bitti.. 33-34 günde bir oluyorum ne zaman çalışma yapalım.. Ya benim tlefondaki program 14 ile 20. günü arası gösteriyoru bu siteninki de daha ileride gösteriyor kafam karıştı...

Günaydın kızlar

günaydın canım

kızlar metraja gidiyorum kumburgaza
sosyalim tam tersi olsan süperrrrrr 67 yaniii
kızlar film süperdi yaaaaa
öptüm hepinizi

67 de olur benim için sorun yok görüşürüz canım kolay gelsin

Gunaydinnnn fistiklarrr
Nasilmisss herkeess
Bi kac gundr giremedm kizlar malum dun de okul acildi

iyiyiz canım sen nasılsın

Yola cikicm kızlar tel cekmiyo ya
Arad bos oldugumda yazarim optm hepinizi

görüşürüz canım

gün aşırıyı bırakma kürtajdan sonra dengemiz çok bozuluyor ne zaman yumurtlayacağımız belli değil sen gün aşırıyı elden bırakma

kızlar ben bugün hiç gelemeyebilirim yoğunluğum var her zaman ki gibi öpüyorum hepinizi görüşürüz

gün aşırıyı bırakma kürtajdan sonra dengemiz çok bozuluyor ne zaman yumurtlayacağımız belli değil sen gün aşırıyı elden bırakma

Abuuuu.. Hemen şimdiden başlim mi gün aşırı yapmaya.. Anammm.. Haftasonu da memlekete gidicez en önemli günler ya ne etsek acaba :S :18: Panik yaptım.. İnşallah olur ya..

kürtaj olali kac ay hafta oldu canim?

Canım ben 2 aralıkta kürtaj oldum 2 ay oldu yani.. 2 adet dönemi beklememizi söyledi doktor bekledik.. Şimdi çalışma günleri yaklaşıyor da karar veremedim burdaki ovulasyonfarklı gösteriyor benim telefondaki farklı emin olamadım ikisinin de başlangıcından sonuna kadar çalışmaya devam artık :)

bende oldum kürtaj, korunmaniza gerek yok, zaten iki ay olmaz dedi doktor cünkü rahim kendine gelmesi gerekmis ve olusmasi gerekmis.... o yüzden korunmadik biz...kürtaj ekimde oldum bende.
neden ni neydi sende?

zaten yumurtlama olsa bile rahim kabul etmiyormus....atiyormus geri...iki doktora sordum, tedavi gördügüyümüz doktor birde kadin doktoruna (ikisindede olunca, kontrol etmesi daha iyi :)

Ne bilim canım.. Kürtajdan sonra adet bile olmadan gebe kalan da çok ondan korktum o da iyi bişi değilmiş tekrar düşük olma olasılığı çok fazlaymış cesaret edemedik iki ay bekledik işte.. Benim bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı.. 6+2 ye kadar büyüdü 4mm oldu ama sonra gelişmedi hiç.. 9+1 deyken bile gittik aynı 6+2 de kalmış.. O gün kürtaj oldum zaten.. Bi sürü testler de yaptırdım sıkıntı da çıkmadı nasibi yokmuş dünyada öyle diyorum.. Yine tedirginlik var içimde ama Allah'a sığınıcam inşallah bu sefer sağlıklı olur.. Sen neden kürtaj olmuştun çok geçmiş olsun..

zaten kürtajdan sonra 40 gün sonra adetin oluyor...bende öyle olmustu...
korkma rahim toparlamadimi zaten gebelik olusmuyor.
ben bos gebelik gecirdim canim...6 haftalikkene gittim bebis kücük ondan görünmüyordur dediler
7 haftalikkene gittim, bir hafta daha bekleyelim dediler, belki gec döllenme olmsutur
sonra 8 haftada tam teshis konuldu, hersey vardi, yani kese plazenta falan, bir bebis yoktu. ilacla düsürmeye calistilar, olmadi...9 haftalikene kürtaj oldum, tabi piskolojikmen cok zor günler gecirdim.
allahim hayirlisini versin iste cok zor birsey
iki ay öncede asilama oldum ama maalesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…