Benosum ozelden mailini at,hemen yollayayim:)
Fundos iyi seyirler
Soayosum kilon cok sayilmaz en cok 5 kilo versen yeter diorumm
Benosss o dedigini gocan duymayaaaspartacus benimki de bi bolum izledii erkek haliyle utandi izlemeye benim yanimda ben ofiste gunde 3 bolum izlerdimm eskidenn kardesim derdi sen bunlari izleye izleye erkek begenmiyon hep bu yuzdenn
Sosyalimm bitanesin yaa evet dedigin gibii nefes kontroluu biraz da cesarett gecip gider insallahhh
yazdım canım
kız kocam hakkat duymasın bi gün yakalancam zaten
ben onda bi tek spartacus u beğenmiyordum.. karısı öldü ya hani ondan sonrasını izlemedim :)) adam karısına çok aşıktı ölünce bitti
Anam öle kocalarlada başa çıkılmaz.. bu kez kıskançlık krizleri yaratan biz olurduk galiba
yazdım canım
kız kocam hakkat duymasın bi gün yakalancam zaten
ben onda bi tek spartacus u beğenmiyordum.. karısı öldü ya hani ondan sonrasını izlemedim :)) adam karısına çok aşıktı ölünce bitti
Anam öle kocalarlada başa çıkılmaz.. bu kez kıskançlık krizleri yaratan biz olurduk galiba
Hee sen de yarida birakmisin kizz ondan sonra neler oldu nelerrro erkeglerin hepsi birlesti sonraki sezondaa bi goreydinnn
Siz daha filmdemisiniz kızzzz
ayyy hemen izleyinnn çoıık güzelllllll yalnız herkül değğil yine spartaaaa aldı beni bendeen offfff
Benosum ozelden mailini at,hemen yollayayim:)
Fundos iyi seyirler
Soayosum kilon cok sayilmaz en cok 5 kilo versen yeter diorumm
Benosss o dedigini gocan duymayaaaspartacus benimki de bi bolum izledii erkek haliyle utandi izlemeye benim yanimda ben ofiste gunde 3 bolum izlerdimm eskidenn kardesim derdi sen bunlari izleye izleye erkek begenmiyon hep bu yuzdenn
Sosyalimm bitanesin yaa evet dedigin gibii nefes kontroluu biraz da cesarett gecip gider insallahhh
Siz daha filmdemisiniz kızzzz
ayyy hemen izleyinnn çoıık güzelllllll yalnız herkül değğil yine spartaaaa aldı beni bendeen offfff
Günaydın kızlar
kızlar metraja gidiyorum kumburgaza
sosyalim tam tersi olsan süperrrrrr 67 yaniii
kızlar film süperdi yaaaaa
öptüm hepinizi
Gunaydinnnn fistiklarrr
Nasilmisss herkeess
Bi kac gundr giremedm kizlar malum dun de okul acildi
Yola cikicm kızlar tel cekmiyo ya
Arad bos oldugumda yazarim optm hepinizi
Ben grip olmuştum.. Yatıyordum evde valla.. Ya şu kurumun interneti de çok kötü oldu yasaklamışlar burayı vınn ı da her zaman takamıyorum o yüzden sık gelemiyorum( Sizler nasılsınız?
Kızlar bişi sorucam ya ben 2 şubatta regl oldum 6 günde bitti.. 33-34 günde bir oluyorum ne zaman çalışma yapalım.. Ya benim tlefondaki program 14 ile 20. günü arası gösteriyoru bu siteninki de daha ileride gösteriyor kafam karıştı...
gün aşırıyı bırakma kürtajdan sonra dengemiz çok bozuluyor ne zaman yumurtlayacağımız belli değil sen gün aşırıyı elden bırakma
Abuuuu.. Hemen şimdiden başlim mi gün aşırı yapmaya.. Anammm.. Haftasonu da memlekete gidicez en önemli günler ya ne etsek acaba :S :18: Panik yaptım.. İnşallah olur ya..
QUOTE]
günayddiiinn canim...nasilsin?
kürtaj olali kac ay hafta oldu canim?
Canım ben 2 aralıkta kürtaj oldum 2 ay oldu yani.. 2 adet dönemi beklememizi söyledi doktor bekledik.. Şimdi çalışma günleri yaklaşıyor da karar veremedim burdaki ovulasyonfarklı gösteriyor benim telefondaki farklı emin olamadım ikisinin de başlangıcından sonuna kadar çalışmaya devam artık :)
bende oldum kürtaj, korunmaniza gerek yok, zaten iki ay olmaz dedi doktor cünkü rahim kendine gelmesi gerekmis ve olusmasi gerekmis.... o yüzden korunmadik biz...kürtaj ekimde oldum bende.
neden ni neydi sende?
zaten yumurtlama olsa bile rahim kabul etmiyormus....atiyormus geri...iki doktora sordum, tedavi gördügüyümüz doktor birde kadin doktoruna (ikisindede olunca, kontrol etmesi daha iyi :)
Ne bilim canım.. Kürtajdan sonra adet bile olmadan gebe kalan da çok ondan korktum o da iyi bişi değilmiş tekrar düşük olma olasılığı çok fazlaymış cesaret edemedik iki ay bekledik işte.. Benim bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı.. 6+2 ye kadar büyüdü 4mm oldu ama sonra gelişmedi hiç.. 9+1 deyken bile gittik aynı 6+2 de kalmış.. O gün kürtaj oldum zaten.. Bi sürü testler de yaptırdım sıkıntı da çıkmadı nasibi yokmuş dünyada öyle diyorum.. Yine tedirginlik var içimde ama Allah'a sığınıcam inşallah bu sefer sağlıklı olur.. Sen neden kürtaj olmuştun çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?