Ağlayakta gözden mi olak???

sedoooooooo
oleyyy tıpkı eski günlerdeki gibiiiii :118: :118:

sosyal nasılsn

lizim sende iyisindir inş

neeeeeeeeeee

ayy bugün pek ballıyım patronun kardeşi dedikiii 4,30 da hazır ol o tarafa gidiyorum bırakırım senide erken çıkarsın

sedoşumm ne yapıyonn kızz cumartesi doktora gidecektin ne oldu kuzum

hadi gözün aydın eve gider yemek falan yaparsın erkenden

sedoşumm ne yapıyonn kızz cumartesi doktora gidecektin ne oldu kuzum

hadi gözün aydın eve gider yemek falan yaparsın erkenden
iyiym canım sende iyisindir inş. minik iyi , evde biraz skıntılarm vardı geçti bu iki gündür çok daha iyiyim
senin son gelişmelr nasıl
sedoooooooo
oleyyy tıpkı eski günlerdeki gibiiiii :118: :118:

fundoşş kadın bankada birazdan gelir

kızlar ben çıkacam şimdi sağlık ocağına gidecem gelince görüşürüz öpüldünüz

iyiym canım sende iyisindir inş. minik iyi , evde biraz skıntılarm vardı geçti bu iki gündür çok daha iyiyim

tamam git gel bakem

miniğine kurbannnnnnnn sedommm
yaaa hava çok güzellll içim kıpır kıpır hamiş olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm

fundoş poyrazı eşimde bende çok beğenmştik ama anlamı düşündürdü bizi sert rüzgar sonuçta

aman iyi olun canım ne zaman işten tam anlamıyla çıkacaksın işten evden yazarsın artık bize tabii unutmazsan , bende bi gelişme yok mal gibi bekliyorum affedersin

sedoşş hiç gelip bizi bilgilendirmiyosun hani doktora gitmişsin ne oldu

kızlar belki haklsınız ama birazda kırılyrm, buradaki sohbeti çok özlüyrm ,ama bazen öyle şeyler oluyrki açıpta netin yüzüne bakamyrm yazamyrm...evle ilgili sornlar moralimin bozuk olması ... neyse bitanem şimdi iyiyim bebekte iyi sen nasılsın , lizimim bebişn nasıl
tamam git gel bakem

miniğine kurbannnnnnnn sedommm
yaaa hava çok güzellll içim kıpır kıpır hamiş olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm

inş. olacaksın canomm hepiniz sırayla dizilecksiniz inanıyrm buna

fundoş poyrazı eşimde bende çok beğenmştik ama anlamı düşündürdü bizi sert rüzgar sonuçta

evet kız poyraz boran rüzgar üçüz dalgası varken neler düşündümmm
ya bizim eşimle bi kız ismi var çok özel anısı olan öle ondan bide kız olursa uyumlu olur diye poyraz demiştim ama
ne olursa olsun isminde Ali olacak ama buna eminim bu ismi çok seviyorum

Hosgeldinn sedooo. Iyi oldugunuza sevindim cnm. Simdi doktora biz girecez kizlar. Sarjimda azaliyor. Eve gidince gelismeleri yazarim.
Fundosum seninde erken cikmana cok sevindim.
Simdilik hepinizi opuyorum
Bu arada sosyal aras tan vazgectim anlami pek bi kotuymus

ayyy her süreç ayrı stresliiii
bide o var bumu şumu ama bunlar tatlı telaşlar
o sürece gelelimde gerisi kolay

ayşemmm hadi kolay gelsinnn inş. hayırlı haberlerle dön
bende eve gidim dediniz gibi güzel mamalar yapimmm :44:

çok güzel isim fundoşum

hoşbulduk cnm , beni 3 hafta sonra çağırdı dr. sen şimdi cinsiyetinide öğrenebilirsin güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

sedomm kırılma ben özlediğimden öle dedim bide bebişi merak ettiğimden yoksa bizimde sorunlarımız olabiliyo giremiyoruz. cinsiyetini söylemedi mi f bhcg kaç çıktı ona göre cinsiyet tahmini yapalım

yelizcan doktoramı gitti acabaaa :26:
inşallah hemen filmi çektirir anaaam benden önce çektircek bakkkk martta kesin hamiş yelizcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…