Lizo mailine attim fotoyuuu
Lizo mailine attim fotoyuuu
evet kız poyraz boran rüzgar üçüz dalgası varken neler düşündümmm
ya bizim eşimle bi kız ismi var çok özel anısı olan öle ondan bide kız olursa uyumlu olur diye poyraz demiştim ama
ne olursa olsun isminde Ali olacak ama buna eminim bu ismi çok seviyorum
yelizcan doktoramı gitti acabaaa :26:
inşallah hemen filmi çektirir anaaam benden önce çektircek bakkkk martta kesin hamiş yelizcan
Sanada attim yavrumm
bugün mü gidecekti doktora
ben geldim canlarım çok özledim sizi
sosyalim kayıt yaptırmamıştım sağlık ocağına onu yaptırayım dedim aşı meselesi için 3 hafta sonra çağıracaklarmış aşıya hemşire doktor çok tatlılar valla evime de yakınmış yürüyerek gider gelirim artıksen nasılsın canım yoğunluğun geçmedi mi daha
ayşecan annen için geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşirsenle bebişin nasılsınız yarın doktora gidecen dimi inşallah cinsiyetini de öğrenirsiniz
fundoşum nasılsın canım yeni odan hayırlı olsun inşallah bebişin gelene kadar orda mutlu olursun
yelizim sen nasılsın canım eski doktorunu iyiki aramışsın bak zaman kaybı yaşaman gerekmiycek artık bencede rahim filmini gitmeden önce çektir daha çok beklemezsin dönünce hemen tedaviye başlarsınızbu arada ben rahim filmimi anestezi olmadan çektirdim gözünü korkutmak istemem ama benimki zor olmuştu 15-20 dakika kalkamadım yerimden tansiyonum falan düştü
lizocan eşinle aranızın düzelmiş olmasına çok sevindim canım senle bebişin nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah
sedocan çok özledik seni az kaldı canım bu ay evinde olacaksın Allahım dayanma gücü versin bebişinin iyi olmasına sevindim evdeki sorunların da bi an önce çözülür inşallah
benoşum canım sen nasılsın telefonunun bozulması çok kötü olmuş
twinim,ezom,mutluluk siz nasılsınız kızlarunuttuğum birileri olduysa çok özür dilerim
bilmiyorum ki canım geç kaldım mı kalmadım mı ama bişey sölemediler neden daha erken gelmedin gibisinden 3 hafta sonra aşı yapcaz dediler bidefatmacan kızz biraz geç kalmadınmı sağlık ocağı için. benim eşim gitmişti izin alamadığım için telefonda konuştuk gitmiş gibi gösterdi beni kan sonuçlarımı da aldı 20 haftalıkken çağırdı aç gel dedi bide. 3 kere çağırmaları gerekiyomuş toplam
doğru diyosun canım kişiden kişiye değişir tabi benimkinde tıkanıklık yokmuş canım temiz çıkmıştı sonuç benim doktorda korunma vermedi ama bebiş olmamıştı yinedeFundaa benim cumlemi kurmussun ben de hep derimm oglum olsaa ne olursa olsun isminin icinde Ali olacak diyeecok istiyorumm
Gittim doktoraa kist kaybolmus cok sukurr klomen vercekti istemedimm esimle ayri olcaz diyee.film icin adetin 7. Gunu anestezisiz cekiyolarmiss ben anestezi veremem dedii solunum cihazlari goruntuleme odalarimda bulunmuyo ya bi sorun ciksa ne olcakk onu goze almaktansa biraz agri cekmene deger dedii.oncesinde veya sonrasinda korunmaya gerek yokmuss oyle dediiiniye korunasin kii adetin 7. Gunu gebelik olmayacagina goree ve yum gunu gebe kalmis olsan ilacin va bi zarari yokk dedii.Hsg sonucuna gore donuşte de esimin testlerini ver hormon testlerini yapariz dedii
Fatmamm galiba bu mesele kisinin agri eşigine gore degisiyoo sende tikaniklik var miydi pekii
Ya bu doktorlar nekadar birbirinden farkli konusuyolar demii
Bir tane daha kiz geldiiayyy inanmıyorum yaaa tipe bakkkkbirden bakınca kız doğdu içime amaaaa hiçbelli değil tabiiii
Hosgeldin fatmamm. Iyiyiz cok sukur sen nasilsin. Annemde fizik tedaviye basladi. Simdi daha iyi.ben geldim canlarım çok özledim sizi
sosyalim kayıt yaptırmamıştım sağlık ocağına onu yaptırayım dedim aşı meselesi için 3 hafta sonra çağıracaklarmış aşıya hemşire doktor çok tatlılar valla evime de yakınmış yürüyerek gider gelirim artıksen nasılsın canım yoğunluğun geçmedi mi daha
ayşecan annen için geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşirsenle bebişin nasılsınız yarın doktora gidecen dimi inşallah cinsiyetini de öğrenirsiniz
fundoşum nasılsın canım yeni odan hayırlı olsun inşallah bebişin gelene kadar orda mutlu olursun
yelizim sen nasılsın canım eski doktorunu iyiki aramışsın bak zaman kaybı yaşaman gerekmiycek artık bencede rahim filmini gitmeden önce çektir daha çok beklemezsin dönünce hemen tedaviye başlarsınızbu arada ben rahim filmimi anestezi olmadan çektirdim gözünü korkutmak istemem ama benimki zor olmuştu 15-20 dakika kalkamadım yerimden tansiyonum falan düştü
lizocan eşinle aranızın düzelmiş olmasına çok sevindim canım senle bebişin nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah
sedocan çok özledik seni az kaldı canım bu ay evinde olacaksın Allahım dayanma gücü versin bebişinin iyi olmasına sevindim evdeki sorunların da bi an önce çözülür inşallah
benoşum canım sen nasılsın telefonunun bozulması çok kötü olmuş
twinim,ezom,mutluluk siz nasılsınız kızlarunuttuğum birileri olduysa çok özür dilerim
Hosgeldin fatmamm. Iyiyiz cok sukur sen nasilsin. Annemde fizik tedaviye basladi. Simdi daha iyi.
Banada 20. Haftanda gel demislerdi tetanoz asisi icin. 5 hafta sonra gidecem iste. Evet cnm urn doktora gidecrz. Ogleden sonra. Cikinca hemen haber veririm size zaten.
Tamam yelom atiorum. Ben sana attim gibi hatirliorum ama
Ohh sukur kist yokmus cnmm bu iyi haber. O zamn 3 gun sonrami hsg cekilecek simdiFundaa benim cumlemi kurmussun ben de hep derimm oglum olsaa ne olursa olsun isminin icinde Ali olacak diyeecok istiyorumm
Gittim doktoraa kist kaybolmus cok sukurr klomen vercekti istemedimm esimle ayri olcaz diyee.film icin adetin 7. Gunu anestezisiz cekiyolarmiss ben anestezi veremem dedii solunum cihazlari goruntuleme odalarimda bulunmuyo ya bi sorun ciksa ne olcakk onu goze almaktansa biraz agri cekmene deger dedii.oncesinde veya sonrasinda korunmaya gerek yokmuss oyle dediiiniye korunasin kii adetin 7. Gunu gebelik olmayacagina goree ve yum gunu gebe kalmis olsan ilacin va bi zarari yokk dedii.Hsg sonucuna gore donuşte de esimin testlerini ver hormon testlerini yapariz dedii
Ayseeee ben de istiyorummmm
Fatmamm galiba bu mesele kisinin agri eşigine gore degisiyoo sende tikaniklik var miydi pekii
Ya bu doktorlar nekadar birbirinden farkli konusuyolar demii
kızlar ben sadece 80 tl muayene ücreti veriyorum şimdiye kadar hsg dahil hiçbir teste ücret ödemedim benim doktor tıpta prof orda polikliniği yok derslere bide ameliyatlara giriyor sadece ama bütün testleri orda yaptırdığı için para vermiyom hiç
Seninki cok iyiymis canimm. Ben bi muayene parasi oduyorum birde 15 gun icinde kontrol hakkimi kullaniyorum. Ayda 55 gidiyor genelde. Birde ikiliye para verdim iste.
Canim belki her saglik ocaginin isleyisi farklidir. Bi git bakalim ne diyecekler.
Fatmammm iste cekelim bakalim agri sizi napalimm ben anestezi almaya korktugum icin agriya katlanicam artikk napimm
Ayseeeemmmmmm
Allahimmmm gordumm mailinii kizz nasil gulumsetti benii mutlu oldumm ayy cok guzel yaa masallahhh Allah bizlere de nasip etsin bunuu bu arada bence de kızteknik bi sebebi yokk benim de icime oyle doguyoo
Bugun adetin 5. Gunu carsambaya denk geliyo istee esim simdi tutturdu erzuruma gidelim diye orda 120 falan anestezi olmadan.burda 260 ama ben o yolu cekmek istemiyorum tek derdim o.guvenilirlik olarak Erzurumdaki daha iyi tabi
Amin canimm insallahh.Fatmammm iste cekelim bakalim agri sizi napalimm ben anestezi almaya korktugum icin agriya katlanicam artikk napimm
Ayseeeemmmmmm
Allahimmmm gordumm mailinii kizz nasil gulumsetti benii mutlu oldumm ayy cok guzel yaa masallahhh Allah bizlere de nasip etsin bunuu bu arada bence de kızteknik bi sebebi yokk benim de icime oyle doguyoo
Bugun adetin 5. Gunu carsambaya denk geliyo istee esim simdi tutturdu erzuruma gidelim diye orda 120 falan anestezi olmadan.burda 260 ama ben o yolu cekmek istemiyorum tek derdim o.guvenilirlik olarak Erzurumdaki daha iyi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?