- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
aynen canim. kürtajdan sonra bir süre girmemistim buraya...her girdigimde dahada cok aci cekiyordum, kendimi toparladim ama sükürler olsun...
amin isteyen herkese allahim versin, icindede bize...
evlatsizlikla sinamasin bizi allahim...
QUOTE]
günayddiiinn canim...nasilsin?
iyiyim canım sağol sen nasılsın
Abuuuu.. Hemen şimdiden başlim mi gün aşırı yapmaya.. Anammm.. Haftasonu da memlekete gidicez en önemli günler ya ne etsek acaba :S :18: Panik yaptım.. İnşallah olur ya..
bence başla ayrıca gün aşırı olmasına gerekte yok çünkü doktorlar haftada 2 en fazla 3 ilişki olsun diyorlar
Gunaydin yavrukuslarrrrr
Oo funda cok uzaga gidiosun.kolay gelsin yavrummmm
Sosyoss 67 iyidirrr:)
Bende 67 bucuk olmusum. Kilo surekli yukari gidiooo
Pericim sen simdiden gun asiriya basla.riske atma bence.
67 iyi mi eee peki öyle olsun ayşem seni mi kırayım
Abuuuuu öyle mi oluyor kıığııızzz...Ay olsun da 3 aylık gebe olayım da o yapmasın :)))
Söz verdim RabbimE dua ettim Rabbim sağlıkla ver hiçbişiden şikayet etmiceem dedim.. İnşallah olur...
Rabbim seni de kuzunu da bağışlasın oy
Evet canım öyle oluyor hakikaten..
beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir..
ayy ne güzel bir sözmüş buu
iyiyim canım sağol sen nasılsın
bence başla ayrıca gün aşırı olmasına gerekte yok çünkü doktorlar haftada 2 en fazla 3 ilişki olsun diyorlar
67 iyi mi eee peki öyle olsun ayşem seni mi kırayım
ayy ne güzel bir sözmüş buu
iyim canim nasil olayim....
sükürler olsun
adetimi bekliyorum...daha yok birsey
Sosyalcannnnn
Lizomm gunaydinn. 65 bucukla hamile kaldim cnm. 2 kilo almisim. 1 kiloyuda 1 haftada aldim:) hedefim 75 ins bu hedefle doguma giderim:)
Merhaba cnm. Benimki belli degil daha. Belki bugun belli olur.
Kizlar ben sindi dusa falan girecem. Disarida islerim var. Saat 3 bucukta da muayenem var. Cikinca haber veririm size. Opuyorum hepiniziii
iyim canim nasil olayim....
sükürler olsun
adetimi bekliyorum...daha yok birsey
anladım canım hayırlısı bizde yum günlerindeyizben artık eskisi kadar takmıyorum sanırım yaa amann olursa olur modundayım iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum :26:
Ayşecim mail için tşk ediyorum canım.. benim yorumum gene titili olduğundan yana hadi hayırlı haberler ile gel.. ben muhtemelen akşam eve gidene kadar bu güzel haberlerden mahrum kalıcam
İnşAllah öğrenirsinde topik olarak bizde rahatlarız canım
kimsecikler kalmamış burada herkesçikler boşlamış bugün topiği anam peri ile basa dan başka
Merhaba kızlar size de.. sohbetiniz koyu
Ayşecim mail için tşk ediyorum canım.. benim yorumum gene titili olduğundan yana hadi hayırlı haberler ile gel.. ben muhtemelen akşam eve gidene kadar bu güzel haberlerden mahrum kalıcam
İnşAllah öğrenirsinde topik olarak bizde rahatlarız canım
kimsecikler kalmamış burada herkesçikler boşlamış bugün topiği anam peri ile basa dan başka
Merhaba kızlar size de.. sohbetiniz koyu
çok yoğunum twincan öğle arası bi bakayım dedim sizleresen ne yapıyorsun bitti değil mi padişahlık
Bitti cnmm :44: uyanmasi ne kadr zorrr sabahlari off
Valla cok yorgnm bnde bide 2gun ust uste nöbet yazmislar ..
Cnm kolay gelsin sana bi hafta baya yogunsn sen
Fundos ta oyleee
anladım canım hayırlısı bizde yum günlerindeyizben artık eskisi kadar takmıyorum sanırım yaa amann olursa olur modundayım iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum :26:
iyi yapiorsun, bende bir aydir ayni moda girdim wallahi...
düsünmemek daha iyi geliyormus, doktorum dedi....bir acma kapama yeri olsa insanin ne güzel olacak degili? hehehe
kız biz aynı gün evlenmişiz yaaa
Sorma cnm dun bagirmktan boğazım yine basladi faranjit azck bellibenim yoğunluk 1-2 ay daha devam eder canım fırsat buldukça gelir yazarım artık
sana da kolay gelsin milletin çocuklarıyla uğraşmak kolay değil tabii
iyi yapiorsun, bende bir aydir ayni moda girdim wallahi...
düsünmemek daha iyi geliyormus, doktorum dedi....bir acma kapama yeri olsa insanin ne güzel olacak degili? hehehe
ben hiç açmam herhalde kendimi
wallaha öyle olmus yaaaa.....
hic sasirmam simdi ayni zamanda hamis kalirsak :)
hayırlısı inşallah canım
Sorma cnm dun bagirmktan boğazım yine basladi faranjit azck belli
Sagol kuzum ..
Sosyal yogunsn ama bisey sorcm
Biz 8, 9, 11, 13.gunlerde calstk taateldeki progrmda dun yum günü diodu dunde 13.gundu bugunu pas gecelim dimi
bugünü es geçme yarın yapmazsınız
ben hiç açmam herhalde kendimi
hayırlısı inşallah canım
bugünü es geçme yarın yapmazsınız
Hiim oyle yapalim o zmn progrmda bugun calisin dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?