Ağlayakta gözden mi olak???

Bu arada aysemmm inss bebis göster ir bence titili ama

Bnde cikayim kizlarr derse giricem

sana gülüyorduk başımıza geldi kız bende çok yoğunum haa bi iş bitmeden başka iş başlıyor bak böyle oldum

Yaaa gülmeyin bana gelir başınıza :)))
kız bende telefon yok ya işe sardım otomatikman kendimi nasıl işim azaldı anlatamam :))) meğer burası bana engel oluyormuş

bizler burdayiz ama bu kizlar nerdeeee????

Canım zaten siz varsınız bi tek dedim bende :)

Benosss sen napiosun kuzum
Bu arada basa merhba cnmm

Ne yapim canım ya çalışıyorum işte çok yoğun..
Senin saltanat bitti öğretmenlik işte anam rahatsınız :)

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okudum şimdi azıcık işim var geri gelecem ama öpüyorum hepinizi byeeeee
ha bu arada ayşecan hayırlı haberlerini bekliyor olucaz

sedomm kırılma ben özlediğimden öle dedim bide bebişi merak ettiğimden yoksa bizimde sorunlarımız olabiliyo giremiyoruz. cinsiyetini söylemedi mi f bhcg kaç çıktı ona göre cinsiyet tahmini yapalım

lizimimm cinsiyeti söylemedi canım

kağıtta yazanı söylüyorum sana sonuç 56 ıu/ml referans ağırlığı 27,8 - 210,6 ıu/ml

26 şubatta randevum var o zaman öğrenicem inşallah

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

kızlar metraja gidiyorum kumburgaza
sosyalim tam tersi olsan süperrrrrr 67 yaniii
kızlar film süperdi yaaaaa
öptüm hepinizi

fundoşummm

Gunaydin yavrukuslarrrrr
Oo funda cok uzaga gidiosun.kolay gelsin yavrummmm
Sosyoss 67 iyidirrr:)
Bende 67 bucuk olmusum. Kilo surekli yukari gidiooo
Pericim sen simdiden gun asiriya basla.riske atma bence.

sedommm ayşemmmm

kızzz sen 65 bçukmuydunnnnn hiç göstermiyosun bende 64 hep 58 dim bekarken evlenince 64 de kaldım bazen düşüyo 2 kilo :26:

ayyyy sen şimdi kontroldesinnnnn
hadi hayırlı haberlerleee

uzak değil ayşem bize yakın
offf ne güzel çiftliklere gittik off off nasıl yemyeşil tarlalar deniz nasıl güzel yeler yaaa

Kizlar merhaba. Simdi doktordan ciktim. Doktor erkek gibi dedi. Kesin konusmadi iste:) simdi minibusteym.
Fundos boyum uzun ya gostermiorum o yuzden:)

Kizlar merhaba. Simdi doktordan ciktim. Doktor erkek gibi dedi. Kesin konusmadi iste:) simdi minibusteym.

neeeeeeeeeee erkekmiiiiii yinemiiiii tamam cicim eve geçince detaylı yazarsın
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa :84:
ben erkek aylarını kaçırdım galiba benimde kesin kız olur

ayşemm gözün aydın kuzum Allah hayırla sağlıkla büyümeyi nasib etsin
sen diyodun ya erkek dediyse değişmez diye hadi bakalım
bidaki kontrolün ne zaman ?

olsun fundoş nolcak olsun da mini mini etekler elbiseler giydireceğin çiçekli bandanalar takacağın kızın olsun

doğru sölüyosun lizom kız evlat çok hayırlı olsundaaaa hiç önemi yok yeterki olsun ahhh bi hamiş kalsam

Fundamm kiz evlat anne icin her zaman daha hayirlidir,tabi arada istisnalarda cikiyor bazen
Allah seninde gonlune gore versin ins canimm.
Bu sene erkek senesii,kimi duysam erkek.
Sedonunkinide erkek diorummm

Lizomm aminn sagol canimmm. Yaa ama bana erkek gibi dedi ama tam kesin konusamiyorum yinede belli olmaz dedi.
Bakalim 3 hafta sonraya randevu verdi. O zaman tam anlariz

kız pipili mi geliyor yoksa maşallah biz kız kız dedik ama senin ki gösterdi pipiyi sanki
aaa yeliz hiç girmemişşşşşşşşşşşş

gerçektende hiç girmemiş ne oldu ki acaba :26:

Selamm kizlarr nasilsinizzz
Bugun tlfn internetinde sorun vardii giremedimm ogleden sonra da sinemeya gittim firsat olmadi herkes iyidir insallahh daha yemek yapicamm vakit olunca okurum gecmisiii bi gozume carpan pipi varr ayseeeee pipi demekkk heeee
Zaten erkege benziyo dediyse erkektir o cicimm Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsiinn ne fark eder kii erkek olsa keske kizim da olsa dicezz kiz olsa keske oglum da olsa dicezz
Yarin filmm :18: cok gerginim ve korkuyorum
Dun gece birsuru sey okudumm kimisi bayilmis acidan,kimisi ben farketmeden bitti bile demiss öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…