kız pipili mi geliyor yoksa maşallahbiz kız kız dedik ama senin ki gösterdi pipiyi sanki
gerçektende hiç girmemiş ne oldu ki acaba :26:
Selamm kizlarr nasilsinizzz
Bugun tlfn internetinde sorun vardii giremedimm ogleden sonra da sinemeya gittim firsat olmadi herkes iyidir insallahh daha yemek yapicamm vakit olunca okurum gecmisiii bi gozume carpan pipi varr ayseeeee pipi demekkk heeee
Zaten erkege benziyo dediyse erkektir o cicimm Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsiinn ne fark eder kii erkek olsa keske kizim da olsa dicezz kiz olsa keske oglum da olsa dicezz
Yarin filmm :18: cok gerginim ve korkuyorum
Dun gece birsuru sey okudumm kimisi bayilmis acidan,kimisi ben farketmeden bitti bile demiss öfff
Kizlarrr napiosunzzz
Yine kacak giriyorum
Aysemm pipili mi gelio bu sene kime sordysm erkek cnmm saglikla dogsunda da minignn
Yelizimm yarin kacta cekilecek cnmm inss agri hissetmeden gecer
Fundosssss
Sosyallllll
Selamm kizlarr nasilsinizzz
Bugun tlfn internetinde sorun vardii giremedimm ogleden sonra da sinemeya gittim firsat olmadi herkes iyidir insallahh daha yemek yapicamm vakit olunca okurum gecmisiii bi gozume carpan pipi varr ayseeeee pipi demekkk heeee
Zaten erkege benziyo dediyse erkektir o cicimm Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsiinn ne fark eder kii erkek olsa keske kizim da olsa dicezz kiz olsa keske oglum da olsa dicezz
Yarin filmm :18: cok gerginim ve korkuyorum
Dun gece birsuru sey okudumm kimisi bayilmis acidan,kimisi ben farketmeden bitti bile demiss öfff
Kizlarrr napiosunzzz
Yine kacak giriyorum
Aysemm pipili mi gelio bu sene kime sordysm erkek cnmm saglikla dogsunda da minignn
Fundosssss
Sosyallllll
kesin olmamakla birlikte pipilii gelio sanirimmm
yeliz seni dövecem haa hep kötü şeyleri okumuş kendini korkutmuşsun hiç iyi yazan yok mu ben sana 100 tane örnek gösteririm iyi geçti diyebilecek şimdi rahatla doktora gittiğindede nefes kont. yap bitsin gitsin sen güçlü bi kadınsın bu olayların sana vız gelip tırıs gitmesi lazım
iyiyim canım sen ne yapıyorsun dayanamadın demi gene
oyle olacak galiba sosyalimmen kisa zamandaa darisi sizin basiniza insallahh
yelizimm aminn cok sagol canimmm. aynen olee,Allah hayirlisini versin zaten kiz,erkek hic onemli degil.
sende kendini biraz rahatlatmaya calis cnm. yaninda esinde gelsin oda destek olur sanaa.
bende sana dua edecem cnm
yeliz seni dövecem haa hep kötü şeyleri okumuş kendini korkutmuşsun hiç iyi yazan yok mu ben sana 100 tane örnek gösteririm iyi geçti diyebilecek şimdi rahatla doktora gittiğindede nefes kont. yap bitsin gitsin sen güçlü bi kadınsın bu olayların sana vız gelip tırıs gitmesi lazım
iyiyim canım sen ne yapıyorsun dayanamadın demi gene
Kizlarrr napiosunzzz
Yine kacak giriyorum
Fundosssss
Sosyallllll
Aysemm cok sagol canm esim gelicek zaten ondan baska kimim var ki burda
Kizz sosyall dedim yaa ikisini de soyleyenler varr bu kisiden kisiye ve bide doktorun muamelesine gore degisiyor galiba
Twinim hosgeldinn yarin 12 de canmm insallahhh insallahhhh
Ben dünden beri hic cikacak sonuc uzerine dusunmedim haa tek dusundugum nasil cekilcek
Sonucu hic aklima gelmiyor hakkat insallah tupler acik cikarr daa yola rahat rahat devam ederikk
Cnm Allah bagislasn cnmm
Cnm hareket fln ediyomu minik
arada gidiklanma gibi oluyo cnm. cok hareket falan hissetmiyorum dahaa.
sosyalimm sonuna kadar katiliyorumm sanaa..
Gule gule twinn
Benosum nasilsinn
Sagol canmm oyle olur insallahhh hayirlisi
canım nasıl olayım.. evdeyim işte yemek yedik. ablam arada tam 45 dakika onunla konuştum.. nette dolanmaya o kadar çok alışmışım ki.. şimdi ha bire bişilere bakma gereği hissediyorum nedense :))
ama telefonun yokluğu çok iyiymiş anladım.. eskiden iyi yaşıyormuşuz
Kacak gocek burdym yne
Fundosum nasilsn cnm.
Yelizim girebilsem her dk burda olcmda
Kizlarr yumrtlma akintisi hep olur mu ben bu ay pek anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?