Ağlayakta gözden mi olak???

bi konu var mesela vajinamın ekşi tadı kızı taşlamışlar tabiii hemen kaçmış

vayyy vayyy ezooooo erkencisinnnn

bugünlük bölee yrn ve bundan sora böle olmayacak

heh şöleee heppp gülllllll

cnm tedavi görcez yaa nasıl olsa olmuyo diye kafama takmıyorum bide oluyomuş

günaydın ezocum hoşgeldin nasılsın ?

iyiyim lizocan sen nasılsın

komediiii yaaaaaa benim kocişi geçmişler

hürremin kızı doğmuşşşş

evet lara

ayy o ne bee

bu ne kızz

fundoştan al haberi

iğrenç değilmi bide tadına bakan sevgilisiymiş
ama yerden yere vurmuşlar

kız tutim dedim tutamadım yazamadımmmm

anacım napim sabah haber açıp okuyom ilk baktım bebişin eli varrrr paylaşmış instagramda çok tatlıııı
ayy bide yazın evlenen bi çift vardı onlara çok şaşırıyodum çok yapmacık aşkları vardı onlarda boşanmış

ayyyyyyy inşallah kızzz takma zatennnn tüp bile olsa olacak ben buna inanıyorummmmm

kızzz çekmecede görünce bu neeeee inanamıyorumm dedim hanginizin bu hemen kaşları kalktı güldüm diye

lara uzerli ne çabuk geçti beee biz daha yerimizde sayıyoz

oooooooooo perimmmmmmm

sosyalim bu hsg de sende ne çıkmıştı bide yapışıklık olayı varyaaa onuda çözüyormu film :26:

ezocum sen çekilecektin çekildinmiiiii

ayy ne iğrenç midesizlerr

takmıyorum artık rüyamda dr gidiyodum ayy ne fenalar yaa kalem bitmişşş

sosyalim bu hsg de sende ne çıkmıştı bide yapışıklık olayı varyaaa onuda çözüyormu film :26:

ezocum sen çekilecektin çekildinmiiiii

canım benim temiz çıkmıştı yapışıklık falan yoktu, az olan yapışıklığı açıyor canım ama çok fazla kapalıysa onun için ameliyat gerekiyor sanırım :26:

nasıl sıralama anlamadım cnm bilmiyorum cnm nasıl bi tedaviye başlayacak merak ediyorum:44:

canım benim temiz çıkmıştı yapışıklık falan yoktu, az olan yapışıklığı açıyor canım ama çok fazla kapalıysa onun için ameliyat gerekiyor sanırım :26:

evet ne tedavi uygulıuycak hımmm bakalım ne olcak

ayy ne çıkcak kız benim acep merak ediyorum hemd eçoook
yeliz 12 de gircekti dimiiii :18:

bence sendede hiç bi şey çıkmayacak , ayy onu bilmiyorum kalksaydı bize yazardı gerçi :18:

kalkar yaa hastaneye gidicek ya yazar heralde girmeden
inşallah kız ama ozamanda ee sorun ne niye olmuyo diye tuttururum azıcık tıukanıklık olsada filmle geçse keşke sonrada hemen hamiş kalsak korunma hiç vermemeside ilginç ama doktorun yaaa düşük ihtimali yksek olmazmı ilaç yüzünden :44:

kuzu bana bu ay korunun demişti bence sende riske atma 1 ay korun derim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…