evet ne tedavi uygulıuycak hımmm bakalım ne olcak
ayy ne çıkcak kız benim acep merak ediyorum hemd eçoook
yeliz 12 de gircekti dimiiii :18:
hele bi benim doktor ne dicek bakalım bencede korun der gibi düşünüyorum benimki yaaa
baksana 7.gün gittim tam zamanı çekmek için ama ilişki olmuş dedi demekki etki ediceğini düşünüyor
ezocum inşallah hemencik gelir adetin çok bekletmez
hele bi benim doktor ne dicek bakalım bencede korun der gibi düşünüyorum benimki yaaa
baksana 7.gün gittim tam zamanı çekmek için ama ilişki olmuş dedi demekki etki ediceğini düşünüyor
Canım merhaba,
sanrım daha çektirmedin filmi. 7. gün adetin bitmiş miydi?
eğer az da olsa kanama varsa rahim filmi çekilmez mikrop kapma ihtimalin olurmuş
kızlar dün eşimin teyzesine gittik anneannesi var yaşlı kadın ama o kadar sevgi doluki konusu açılınca olur olur hayırlısı ne zamansa ozaman olsun varsın 10 sene sonra olsun diyor 85 yaşındaki kadın
ama teyzeler her fırsatta ee sende bi,tane yap artık daha neyi bekliyosun diyolar varya boğasım geliyo
Allah Allah olduda benmi yapmıyorum istiyoruz işte deli etmeyin beniii dedimmm
kızlar dün eşimin teyzesine gittik anneannesi var yaşlı kadın ama o kadar sevgi doluki konusu açılınca olur olur hayırlısı ne zamansa ozaman olsun varsın 10 sene sonra olsun diyor 85 yaşındaki kadın
ama teyzeler her fırsatta ee sende bi,tane yap artık daha neyi bekliyosun diyolar varya boğasım geliyo
Allah Allah olduda benmi yapmıyorum istiyoruz işte deli etmeyin beniii dedimmm
merhaba canımm hiç uğramıyosun buralaraaa
evet canım bitmişti adetim 2 gün sürmüştü zaten klomen içmiştim iğne vurulmuştum ya ama dr. tatile gitmişti ulaşıp sotamadım ne yapacağımı 7. gün geliyodu yerine o gün gittim birde çok şiddetli kasık ağrım oldu bende boş geçmim dedim adetten sonra..
şimdi haftaya ptesi adet olmam gerek olursam diğer ptesi filmi çektiricem :18:
evlimutlum ne yapıyorsun sen hoş gelmişsen
ayy aynen benimde karşı komşum diyoo geçenlerde yokmu bebek diye bende yok dedim neyse hayırlısı olur diyor üzülür gibi soran sorana artık tedavi görcez diycem bende
aman herşeyi kafaya takarsan dert sahibi olursun Allah korusun kapat kulaklarını boş ver
takip ediyorum canım sessiz takıpçınız olarak
inşallah hiç gerek kalmaz canım filme. peki doktorunun süreci nası, rahim filminden sonra uygulayacağı bir şey var mı_?
iyiyim canım sen ne yapıyorsun nasılsın
olsa duyarsınız zaten dimi yokmu ne yaaa
kız ister istemez takıyosun valla
ama ben artık bi taktik geliştirdim çok iyi işe yarıyor seni vurmaya çalışıyolar yaaa sende anında karşılık verceksin süperrr oturuyooo
dün soran teyze zaten çok fena bişey eşimde der hep bende hemen kızını sordum üni .sınıfta kaldı şimdi avm de işe girdi mağazada
yazık yaaa tüm gün ayakta biraz daha emek verip derslerini geçseydi yaaa dedim böle kaldııı
canımı acıtanın acıtıcam artık düşünüp üzüleceğime
takip ediyorum canım sessiz takıpçınız olarak
inşallah hiç gerek kalmaz canım filme. peki doktorunun süreci nası, rahim filminden sonra uygulayacağı bir şey var mı_?
iyiyim canım sen ne yapıyorsun nasılsın
aynen devam canım boşluk bulunca buraya kaçıyorum
yok fundoşum bence deme kimsenin seviyesine düşme bırak insanlar yaptıkları cahillikle kalsınbüyüklükte sende
yelizimmm gelmişş
tamam ozamannnn
kendindende ses ver arada ama ne yaptın varmı gelişme
canım ben bir ay klomen kullandım dr. kesin olacak dedi hatta beşiz bile olabilir dedi 10 küsür yum. olmuştu bide bi sorun yo kdiye
ama tutmayınca film çekelim dedi film çekilince 2 ay içinde kalırsın hamile dedi bişey çıkmazsa
:26:
Ginaydin kizlarr naassızzz eyisizzzz
Ben cok gerginim ortadan ikiye ayrilabilirim her an :18:
Fundosum seni anliyorum ben 8 aylik evliyken susturamiyorum sana hayli hayli sorarlar ama yapiyoruz olmuyo deme insanlara düşünmüyoruz de hem cok sinir oluyolar bakk ellerine koz vermee
Beni de dun gorumcem aradi.Simdi en kucukleri dogum yapacak persembe yada cuma.Bana diyo ki ben ona dedim yengenin çolugu cocugu yok hastaneye gitmeden ararsin o gelir hazirlar seni hastaneye gelir vs vs...
Yani ben kendim zaten aramistim bi ihtiyacin olursa mutlaka haber ver diyee sanki benim tirnagim edemeyecek karı beni aramis bana direktiflerde bulunuyo
Aksam da esime soyleyimce kudurdu muu allaaahh ariyo kardesini o da cevap vermedii Allahtann o ara yatiştirdimm nasil delirdii ne hakla senden boyle bisey isterr sen ameliyat oldun kimsen yoktu burda hangisi geldii benim kardesimin kac tane ablasi var anasi burda sana mi kalmiş diyeee
Bide sen eşekligine doyma dediiben ona insanlik diyorum ama
banae banane haketti o her hafta sölenirmi kızzz
yelizcannnnnnnn yazsana kızzzzzzzzzzzzz
Ginaydin kizlarr naassızzz eyisizzzz
Ben cok gerginim ortadan ikiye ayrilabilirim her an :18:
Fundosum seni anliyorum ben 8 aylik evliyken susturamiyorum sana hayli hayli sorarlar ama yapiyoruz olmuyo deme insanlara düşünmüyoruz de hem cok sinir oluyolar bakk ellerine koz vermee
Beni de dun gorumcem aradi.Simdi en kucukleri dogum yapacak persembe yada cuma.Bana diyo ki ben ona dedim yengenin çolugu cocugu yok hastaneye gitmeden ararsin o gelir hazirlar seni hastaneye gelir vs vs...
Yani ben kendim zaten aramistim bi ihtiyacin olursa mutlaka haber ver diyee sanki benim tirnagim edemeyecek karı beni aramis bana direktiflerde bulunuyo
Aksam da esime soyleyimce kudurdu muu allaaahh ariyo kardesini o da cevap vermedii Allahtann o ara yatiştirdimm nasil delirdii ne hakla senden boyle bisey isterr sen ameliyat oldun kimsen yoktu burda hangisi geldii benim kardesimin kac tane ablasi var anasi burda sana mi kalmiş diyeee
Bide sen eşekligine doyma dediiben ona insanlik diyorum ama
benim eşimin spermlerde sıkıntı vardı canım ameliyat oldu. bu ayın sonunda 3 ay olacak sperm testi vereceğiz.
hazirana kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
beklemedeyiz anlayacağın bakalm ameliyat sonrası hamile kalan çokmuş ama bize nasip olur mu bilmem
evt canım senin durumu biliyorum okumuştum inşallah gerek kalmaz başka müdahalelelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?