Ağlayakta gözden mi olak???

hele bi benim doktor ne dicek bakalım bencede korun der gibi düşünüyorum benimki yaaa
baksana 7.gün gittim tam zamanı çekmek için ama ilişki olmuş dedi demekki etki ediceğini düşünüyor

ezocum inşallah hemencik gelir adetin çok bekletmez

inş kuzum

hele bi benim doktor ne dicek bakalım bencede korun der gibi düşünüyorum benimki yaaa
baksana 7.gün gittim tam zamanı çekmek için ama ilişki olmuş dedi demekki etki ediceğini düşünüyor

Canım merhaba,

sanrım daha çektirmedin filmi. 7. gün adetin bitmiş miydi?

eğer az da olsa kanama varsa rahim filmi çekilmez mikrop kapma ihtimalin olurmuş

Canım merhaba,

sanrım daha çektirmedin filmi. 7. gün adetin bitmiş miydi?

eğer az da olsa kanama varsa rahim filmi çekilmez mikrop kapma ihtimalin olurmuş

merhaba canımm hiç uğramıyosun buralaraaa
evet canım bitmişti adetim 2 gün sürmüştü zaten klomen içmiştim iğne vurulmuştum ya ama dr. tatile gitmişti ulaşıp sotamadım ne yapacağımı 7. gün geliyodu yerine o gün gittim birde çok şiddetli kasık ağrım oldu bende boş geçmim dedim adetten sonra..
şimdi haftaya ptesi adet olmam gerek olursam diğer ptesi filmi çektiricem :18:

kızlar dün eşimin teyzesine gittik anneannesi var yaşlı kadın ama o kadar sevgi doluki konusu açılınca olur olur hayırlısı ne zamansa ozaman olsun varsın 10 sene sonra olsun diyor 85 yaşındaki kadın
ama teyzeler her fırsatta ee sende bi,tane yap artık daha neyi bekliyosun diyolar varya boğasım geliyo
Allah Allah olduda benmi yapmıyorum istiyoruz işte deli etmeyin beniii dedimmm

ayy aynen benimde karşı komşum diyoo geçenlerde yokmu bebek diye bende yok dedim neyse hayırlısı olur diyor üzülür gibi soran sorana artık tedavi görcez diycem bende

aman herşeyi kafaya takarsan dert sahibi olursun Allah korusun kapat kulaklarını boş ver

takip ediyorum canım sessiz takıpçınız olarak

inşallah hiç gerek kalmaz canım filme. peki doktorunun süreci nası, rahim filminden sonra uygulayacağı bir şey var mı_?

evlimutlum ne yapıyorsun sen hoş gelmişsen

Hoşbulduk canım iyidir canım sen ne yapıyorsun nasılsın

Son düzenleme:
ayy aynen benimde karşı komşum diyoo geçenlerde yokmu bebek diye bende yok dedim neyse hayırlısı olur diyor üzülür gibi soran sorana artık tedavi görcez diycem bende

aman herşeyi kafaya takarsan dert sahibi olursun Allah korusun kapat kulaklarını boş ver

olsa duyarsınız zaten dimi yokmu ne yaaa
kız ister istemez takıyosun valla
ama ben artık bi taktik geliştirdim çok iyi işe yarıyor seni vurmaya çalışıyolar yaaa sende anında karşılık verceksin süperrr oturuyooo
dün soran teyze zaten çok fena bişey eşimde der hep bende hemen kızını sordum üni .sınıfta kaldı şimdi avm de işe girdi mağazada
yazık yaaa tüm gün ayakta biraz daha emek verip derslerini geçseydi yaaa dedim böle kaldııı
canımı acıtanın acıtıcam artık düşünüp üzüleceğime

aynen devam canım boşluk bulunca buraya kaçıyorum

yok fundoşum bence deme kimsenin seviyesine düşme bırak insanlar yaptıkları cahillikle kalsın büyüklükte sende

yelizimmm gelmişş

tamam ozamannnn
kendindende ses ver arada ama ne yaptın varmı gelişme

canım ben bir ay klomen kullandım dr. kesin olacak dedi hatta beşiz bile olabilir dedi 10 küsür yum. olmuştu bide bi sorun yo kdiye
ama tutmayınca film çekelim dedi film çekilince 2 ay içinde kalırsın hamile dedi bişey çıkmazsa
:26:

Ginaydin kizlarr naassızzz eyisizzzz
Ben cok gerginim ortadan ikiye ayrilabilirim her an :18:
Fundosum seni anliyorum ben 8 aylik evliyken susturamiyorum sana hayli hayli sorarlar ama yapiyoruz olmuyo deme insanlara düşünmüyoruz de hem cok sinir oluyolar bakk ellerine koz vermee
Beni de dun gorumcem aradi.Simdi en kucukleri dogum yapacak persembe yada cuma.Bana diyo ki ben ona dedim yengenin çolugu cocugu yok hastaneye gitmeden ararsin o gelir hazirlar seni hastaneye gelir vs vs...
Yani ben kendim zaten aramistim bi ihtiyacin olursa mutlaka haber ver diyee sanki benim tirnagim edemeyecek karı beni aramis bana direktiflerde bulunuyo
Aksam da esime soyleyimce kudurdu muu allaaahh ariyo kardesini o da cevap vermedii Allahtann o ara yatiştirdimm nasil delirdii ne hakla senden boyle bisey isterr sen ameliyat oldun kimsen yoktu burda hangisi geldii benim kardesimin kac tane ablasi var anasi burda sana mi kalmiş diyeee
Bide sen eşekligine doyma dedii ben ona insanlik diyorum ama

aynen devam canım boşluk bulunca buraya kaçıyorum

yok fundoşum bence deme kimsenin seviyesine düşme bırak insanlar yaptıkları cahillikle kalsın büyüklükte sende

yelizimmm gelmişş

banae banane haketti o her hafta sölenirmi kızzz

yelizcannnnnnnn yazsana kızzzzzzzzzzzzz

benim eşimin spermlerde sıkıntı vardı canım ameliyat oldu. bu ayın sonunda 3 ay olacak sperm testi vereceğiz.

hazirana kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum.

beklemedeyiz anlayacağın bakalm ameliyat sonrası hamile kalan çokmuş ama bize nasip olur mu bilmem

evt canım senin durumu biliyorum okumuştum inşallah gerek kalmaz başka müdahalelelere

ve Tanrı yelizi yarattı kız bi geliyon pir geliyon haa senin bu maceralarını yazsak kitapın best seller olur
ne çektin be yelizimmm
banae banane haketti o her hafta sölenirmi kızzz

yelizcannnnnnnn yazsana kızzzzzzzzzzzzz

sen asilliğini koru yapma öyle şey bi daha

kızzz düşünmüyoruz nasıl derimmmm ozamanda 4. yıla gircekler bunlar niye çocuk istemiyo diye fesatlık yaparlar
en sinir olduğum şeyde benden küçüğün kocakarılık yapıp direktif vermesi ben nişanlıyken benim görümcede arayıp gevezelik yapardı s.tım ağzınaaaa
benden 3 yaş küçük açmış senin rahatın için senin geleceğin için bu ingiltere mevzu için diyodu dedim benim nerde rahat edeceğimi bi ben bilirim sana kalamdıııı

helal olsun kız kocanaaaaa herşeyin farkındaaaa

kaç milyon çıkmıştı cnm ameliyat zor oluyomu kaç gün sonra kalkabiliyor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…