Ağlayakta gözden mi olak???

yeliizcim kocanı tebrik ederim çok güzel arkanda durmuş, benimki de babasına cevap verdim diye büyük o sus sen ben sizinkilere bişi diyomuyum diyo sanki bizimkiler ona imalı imalı konuşuyo da

fundacan kız ben evlenir evlenmez soruyolardı bu insanlar öööle meraklı ki kötü niyetle sormuyolardır yaa :44:

ben yine işe giriş-çıkışta okuttugum geçen gün otobüste düşürdüğüm kartı kaybettim :18::18: ağlarmısın güler misin bu kaçıncı oldu

ve Tanrı yelizi yarattı kız bi geliyon pir geliyon haa senin bu maceralarını yazsak kitapın best seller olur
ne çektin be yelizimmm

sen asilliğini koru yapma öyle şey bi daha

Sormaa sosyalimm ne cektim bee ya ben giderimm yardim da ederimm insanlik olsun diyee bu salaklar da der goruyon mu nasil bi lafimizla ayagimiza geldii
Abartmiyorum gercekten oyle imsanlarr
Fundoss bunlarda benden buyuk de olsaa abilerinin eşi oldugum icin ben buyuk sayiliyorum yani lafta oyle ama hepsi birer kaynana
Valla ben korunuyorum dedigim halde her gorduklerinde soyluyolarr bide bukadar istedigimi bilseler hayatta susmazlarr esim dee zamaninda ben onlara laf soyledim diye bana sen kim oluyosun demistii simdi nasil getiriyom burnundan o lafii o pislik fesat ailesinin gercek yuzunu gordu sonundaa
Son 1 saattttt :18::18::18:

kaç milyon çıkmıştı cnm ameliyat zor oluyomu kaç gün sonra kalkabiliyor:18:

canım sayıda sıkıntı yok ml başına 65 milyon çıktı . toplam 3 ml.

bizim morfoloji ve ileri hızlı harekette sıkıntı var.

ameliyat zor değil canım 1 -1.5 saatte bitiyo.kasıktan giriyor. varıkosel diye geçiyo zaten ilişki sonrası maçtan sonra ağrı oluyordu spermdede etkili olunca yaptıralım dedik.

bi gece kalıyosun zaten hastanede ertesi gün yürüyerek cıkıyo

vayy be kocan arkanda durcak arkadaş benim eşim olsa nolcak ben kadın lafıyla kavga etmem der sinir eder beni

hmm 10milyon çıktı benim eşimde ağrı sızı felan demiyo eşim, dr nası tanı koyuyo peki ne soruyo ne diyo mesela

ve Tanrı yelizi yarattı kız bi geliyon pir geliyon haa senin bu maceralarını yazsak kitapın best seller olur
ne çektin be yelizimmm

sen asilliğini koru yapma öyle şey bi daha

ameliyattan sonra sorun kalmıyor genelde inşallah testte herşey iyi çıkar canım

ve aşılama filan tedaviye gerek kalmadan minik gelirrrrr

bananeeeee korumammm bananeeee

kız yinemi yaa bu defa öle iyi niyetli insan çıkarmı acaba karşına bakalım bulabilcenmiii

benim kocişte saygısızlık yapmamak laydı ile cevaplarını ver der babasına bile biraz patavatsızdır çünkü susma der
en başından beri
zaten bilir asla altta kalmam

hmm 10milyon çıktı benim eşimde ağrı sızı felan demiyo eşim, dr nası tanı koyuyo peki ne soruyo ne diyo mesela

canım testte morfoloji bölümü var mı?

eşim ağrı şikayetıyle gitti kasıklarda ağrı oluyormuş.

elle ve ultrasonla muayene de varıkosel denilen teşhis konuldu.

aslında sperm değerlerimiz normal olsaydı ameliyat olmayacaktı tek taraflı bi varıkosel olduğu için.

değerlerde düşük olunca ameliyatta fayda var dedi doktor.

bu yumurtalıkta bi damar genişlemesi gibi bir şeymiş doktorun anlattığına göre. bu genişlemede spermin sağlıklı üretilmesine engel oluyormuş.

lizimmm kizzz...bazi erkekler böyle oluyor, saggidanmi yoksa kalplerini kirmamak icinmi yapiorlar bende bilmiyorum...esimin ailesi esime sayar sayar esim bir laf dahi etmez onlara...

evet banada soruyorlar hala, bebis yokmu....nasilsin dicene millet, bebis yokmu diye soruyorlar..bazilarda garesinze soruyor yani...iyligine degil

var cnm morfoloji diye okumuştum eşim uzun süre mikmik yapamayınca ağrı oluyo diyoo oda zaten herkesde olurmuş ağrım felan var demiyo hiç az çıktı sperm bide hareketi sıkıntılı ben kendim netten araştırdığıma göre yinede yrn dr ne diyecek bilmiyorum

Kizz daha yeni yeni akillaniyoo yoksa ben neler duydum ondann en baslardaa hayatta toz kondurmazdi ailesine ama zamanla benim yalnizligimi ve bana yapilan haksizliklari anladi kavga etmeden oylesine biseymis gibi anlattim
Hepp alttan alttan doldurdum
Yoksaaa ohooo benimki de az anacı degill

Morfoloji kaç canım ?

bi sor bakalm canım ne kadar zamandr denıyorsunz?

inşallah yaa bi gidim yemekhaneye belki orda düşürmüşümdür :44:
kız bende uyanıyorum yavaş yavaş valla ne derse desin cevabımı veririm beni iğneleyip duruyo iki gün gitmesek bi aydır gelmiyonuz diyo
saygıdan diyolarda biraz yetiştirme tarzıyla da alakalı. Eğer korkutularak büyütülmüş bi çocuksa hep korkuyo işte artık..
kötü niyetli olanlarda var tabi canım onları allaha havale ediyoruz

kızz sana arkandan cadı gelin oğlumuzu kendine çekti diyolardır

altan altan nasil doldurdun, banada söyleye bilirmisin canim? :)

kızlar ben araba bakıyorum dizel otomatik ne alayım sizce 30 bin 40 bin arası :26:

Hyundai i30 nasil canim? ben satiyorum :) ama TR de degil :)

evet,...onlarda bunu bildikleri icin herseyi diyorlar esime, bende diyorum kendini ezdirme diye...herseye bir laflari var herseye karisiyorlar, iyiki yanimda degiler yaa..yoksa coooktannn bosanmis olurduk (allah koruns)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…