kızlar ben araba bakıyorum dizel otomatik ne alayım sizce 30 bin 40 bin arası :26:
inşallah yaa bi gidim yemekhaneye belki orda düşürmüşümdür :44:
kız bende uyanıyorum yavaş yavaş valla ne derse desin cevabımı veririm beni iğneleyip duruyo iki gün gitmesek bi aydır gelmiyonuz diyo
saygıdan diyolarda biraz yetiştirme tarzıyla da alakalı. Eğer korkutularak büyütülmüş bi çocuksa hep korkuyo işte artık..
kötü niyetli olanlarda var tabi canım onları allaha havale ediyoruz
kızlar ben araba bakıyorum dizel otomatik ne alayım sizce 30 bin 40 bin arası :26:
canım testte morfoloji bölümü var mı?
eşim ağrı şikayetıyle gitti kasıklarda ağrı oluyormuş.
elle ve ultrasonla muayene de varıkosel denilen teşhis konuldu.
aslında sperm değerlerimiz normal olsaydı ameliyat olmayacaktı tek taraflı bi varıkosel olduğu için.
değerlerde düşük olunca ameliyatta fayda var dedi doktor.
bu yumurtalıkta bi damar genişlemesi gibi bir şeymiş doktorun anlattığına göre. bu genişlemede spermin sağlıklı üretilmesine engel oluyormuş.
Morfoloji kaç canım ?
bi sor bakalm canım ne kadar zamandr denıyorsunz?
altan altan nasil doldurdun, banada söyleye bilirmisin canim? :)
Hyundai i30 nasil canim? ben satiyorum :) ama TR de degil :)
evet,...onlarda bunu bildikleri icin herseyi diyorlar esime, bende diyorum kendini ezdirme diye...herseye bir laflari var herseye karisiyorlar, iyiki yanimda degiler yaa..yoksa coooktannn bosanmis olurduk (allah koruns)
canım ben pek anlamam da eşim iyi bilir bu işleri bi sorayım dönerim sana
Kizz daha yeni yeni akillaniyoo yoksa ben neler duydum ondann en baslardaa hayatta toz kondurmazdi ailesine ama zamanla benim yalnizligimi ve bana yapilan haksizliklari anladi kavga etmeden oylesine biseymis gibi anlattim
Hepp alttan alttan doldurdum
Yoksaaa ohooo benimki de az anacı degill
ya ben aslında ix35 istiyordum ama hem dizeli hemde otomotiği yok türkiyede henüzi 30 da güzel burda olsaydın düşünebilirdim
tamam canım çok sağol
Kizlar size birsey söyleyimi...
adetim hala gelmedi, asilamadan dolayi sanirim benim döngüm biraz degisti yaaa....
benimki chevrole aveo canımçok memnunum ama chevrolet sanırım kalkıyormuş artık parçaları zor bulunur
dacia iyi değil wolswagen iyi polo golf tipi olabilir, fordda kampanya var galiba :44:
ben smartları çok beğeniyom heryere giriyo minnacık
saygıda yani haddini bilecek karşıdaki ezmeyecek ayy susamam valla içim içimi yer
vaay sosyalcan arabamı alcan kendine
benimde en büyük hayalim ama yoğun trafiğe çıkmaya korkuyorum, kalkış ve duruşlarım biraz yavaş hemen kornaya basıyolar
bigün bende otomatik araba alcam kendime
paran olacacak 80milyara wolkvogenin tosbasını alcanismini bilmiyorum ne yeni model çok tatlı ama ben clio yu beğeniyorum küçük arabaları seviyorum
aşılama değil ama stresten olabilir canım
ford fiestaya baktım yeni kasalarında dizel ve oto. vites yok geri caydım artvinde 1 tane Toyota auris buldum ama önce benimkini ikna etmem gerekiyor
almak istiyorum canım eve gidiş gelişlerim zor oluyor iş yerim evime yakın ama sabahları çok dolmuş bekliyorum hep bizim oradan dolu geçiyor çünkü, kesinlikle oto. vites al daha kolay hem yokuş kalkış desteği falan var gram geriye kaçırmıyor
kız benim boy 1.80 o arabanın içinde recep ivedik gibi dururum
benimki chevrole aveo canımçok memnunum ama chevrolet sanırım kalkıyormuş artık parçaları zor bulunur
dacia iyi değil wolswagen iyi polo golf tipi olabilir, fordda kampanya var galiba :44:
ben smartları çok beğeniyom heryere giriyo minnacık
saygıda yani haddini bilecek karşıdaki ezmeyecek ayy susamam valla içim içimi yer
aşılama değil ama stresten olabilir canım
ford fiestaya baktım yeni kasalarında dizel ve oto. vites yok geri caydım artvinde 1 tane Toyota auris buldum ama önce benimkini ikna etmem gerekiyor
almak istiyorum canım eve gidiş gelişlerim zor oluyor iş yerim evime yakın ama sabahları çok dolmuş bekliyorum hep bizim oradan dolu geçiyor çünkü, kesinlikle oto. vites al daha kolay hem yokuş kalkış desteği falan var gram geriye kaçırmıyor
kız benim boy 1.80 o arabanın içinde recep ivedik gibi dururum
Ayyyy araba de canimi yee
Fiat puntolar guzeldirr
WW polo bayanlarda guzel duruyorr ama ben Golf tercih ederimm
Ben fiat veya WW den bakardimm ama renault un yeni spor modelleri de cok guzell
Fiatta yakit tasarrufu iyidirr WW cok yakar ama konforu iyidirr
Ha tabi bide audi bmw var canlarim cigerlerim amaa onlarda ikinci el belki 40 a falan bulursun onlari bilmiyorum
Ama turkiye standartlarinda orta gelirli ailelerde en guzeli fiattır benceee
canim hyundai ve opel satiyorum...
sana ix35 Dizel ve otomatik öneririm burda var ama TR de yok...
Volkswagen Polo, yada Golf iyidir
Mini yada smart hic alma cok bozuluyor.
Mercedesler cok pahali
audide cok güzel araba
peugeotlar cok kötü bir islemesi var.
Chevrolee kocamin hep bana kakalamaya calisir gibi alalim dedigi araba ama ben bukadar ısrarda bi b.kluk vardir diye yanasmamistimhem servisinde sorun varr hem dedigin gibi parcasi zor bulunuyoo
Ben ford sevmiremm ama evet fordda iyi fiyatlare bide kredi falan daha kolay veriyoo nedensee gerci artik araba almak da zorlasti nakit paran olacak bayaa
ola bilirde, benim döngüm hep 31-33 gün arasiydi, asilamada 27 günde adet olmustum belki o yüzden böyle oldu diye düsünüyorum
fiat hoşuma gitmiyor güzelim bee , ww de iyi ama bütçemi zorlar biraz
hepsine katılıyorum kuzu, orada ix35 in dizeli ve otomatiği var mı ama 1.6 motor olacak çünkü tr de 2.0 motorda sadece dizel ve oto. var
nakitte çok sorun çıkmaz cano, istediğim özelliklerde bi araba bulabilsem gözünün yaşına bakmayacağımda yok işte
yumurtlamana bağlı canım ya bak ben bi ay 30. günde yumurtlamıştım 40. gün adet oldum stresten kaynaklandığını düşünüyorum
ne güzel biliyorsunuzda sürmeyi ben bilmiyorum
burda var canim ix35 dizel otomatik 2,0 lari var elimde suan...neden 1,6 olacak...???
2,0 lar daha iyi cekiyor ve yakiti az oluyor :)
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ben yeni uynadım önce buraya bakayım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
yelocan teste gitti herhalde inşallah temiz çıkar sonucun canım bi an önce tedaviye başlarsınız ondan sonra gelsin bebişler
sosyalim ben opelin astra modelini beğeniyorum ama o biraz daha pahalıford fiesta,opel corsa yada wv polo o civarlarda canım
fundoşum görüşemiyoz özledim valla
lizim bugün mü gidiyosun doktora git oğluşunu gör sağlıklı haberlerini al gel inşallah
ezocan canım sen nasılsın ne zaman gidiyonuz doktora :44:bak bu doktora güvenemezsen uzak ama benim doktora bi görün derim
mutluluk,basa,evlimutlu siz nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?