Ağlayakta gözden mi olak???

Çook sıkıldım sabahtan beri biley yemedim bi yeşil çay içtim ne yesem diye düşünüyorum ovu testide negatif çıkıyor 14. Gün yapıcam bidaha

Çook sıkıldım sabahtan beri biley yemedim bi yeşil çay içtim ne yesem diye düşünüyorum ovu testide negatif çıkıyor 14. Gün yapıcam bidaha

nasıl duruyorsun öle benim midem almaz çay hele yeşil çayı açken

nasıl duruyorsun öle benim midem almaz çay hele yeşil çayı açken

Diyetteyim o yüzden aç karnına içiyorm bazen bu arada demin okudum prolaktişn hormonu yüksek olunca kimyasal gebelik yaşanıyormuş korktum kızlar dr. Bana hap felanda vermedi :18:

Ezocan net bişey yok daha inşallah sıraylaaaa hamişizzzzz

Hamilemisin hayırlı olsunnn tek tek söyleniyor ne güzel

yoo hamile değilim cnm :)

bencedeee çok keyifli minik oğluşuma tulum giydirip yanımda gezdirmekkkk
ben hiç anlamıyorum bu değer olayından yaaa
aman aman sakın sinirli olmasınlar dicem ama psikolojimizi iyi tutmak çok zor tabiiiii

oğluşuunn oy yerim seniii :109: inşallah rabbim gönlüne göre verir

Allah korusun olmasınlar , bu zaman da öfkene hakim olabilmek, çok zor fundam...

Funda ben korkuyorum prolaktinden dolayı yumurtlayamassam diye :18:

offff bende testlerde bi onla fsh anormal çıktı ama çok değil şimdi diyorum yumurtlamadımmı acabaaa
ovü. testinde koyu çıktı ama olması gereken kadar değil
ertesi günde silik kafam allak bullak

offff bende testlerde bi onla fsh anormal çıktı ama çok değil şimdi diyorum yumurtlamadımmı acabaaa
ovü. testinde koyu çıktı ama olması gereken kadar değil
ertesi günde silik kafam allak bullak

Belki çok koyu çıkmamıştır testten olabilir belki bende ilk yaptım belliydi biraz yani silikdide belliydi dün yaptım ilkinki kdr değil yok gibi çıktı geç yumurtlayacam yada prolaktinden dolayı yumurtlayamıyacam sanırım korkuyorum:18: sen ne zamandır düşüinüyodun unuttum ben söylemişmiydin:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…