Ben onlara hic bakmiyorum iyi dusun iyi olsub hayat felsefem benim
değer 3,02 cnm
iyiyim bitanemm umarım sende iyisindir, hayırlı sonuçlar olsun inşallah
silik çizgi iki testte çıkınca yaptım ama haklısın
bundan sonra hiçbir şey yok zaten test mest hiçbir şey...
3,02 ..... kan testi kesin sonuç diye biliyorum
değer 3,02 cnm
iyiyim bitanemm umarım sende iyisindir, hayırlı sonuçlar olsun inşallah
silik çizgi iki testte çıkınca yaptım ama haklısın
bundan sonra hiçbir şey yok zaten test mest hiçbir şey...
3,02 ..... kan testi kesin sonuç diye biliyorum
Sedosum degerin muallak cikmis gercekten daha adetine var artabilir insallahta artar doktor oyle dediyse vardir bisi insallah adet olmazsinda gelir bebissinn hesapladim simdi eger hergun iki kati artarsa 48 olur adet gununde insallah artar hayirlisiyla sen uzme kendini daha yolun basindayiz bu ay olmazsa bir sonraki ay olur hic olmaz denilenlerin oluyor bizim nie olmasin die dusun canm bnm
iyiyim tatlim bende. hakkina hayirlisi olsun bastaa.
ben birazdan evden cikacam cnm. 4-5 gibi gelirim.o zaman ayrintili sekilde konusuruz canimm. fundosta kayboldu isi var heralde. onada slm soylersin..
hepinizi opuyorum kizlarr gorusmek uzereee
canım senin kese ne zaman görüceKmiş
canım benim bence hamilesin.döllenme yeni gerçekleşiyor bence. hormanların hareketlenmeye başlamış.eğer yoksa öncede yaptırsan sonrada yaptırsan sonuç 0 çıkardı. dr lar bat gecikince değerin 10 üzerinde olmasına göre gebelik var yada yok diyorlar.bat tarihin ne zamandı tatlım. biraz daha bekle tatlım gecikince yine yaparsın ve bize hamile olduğun müjdesini verirsin.
buranın doktoru bi hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi onun dışında kimse bişi demedi bilmiyorum. cumartesi özelden randevu aldım öğrenicem bakalım :) sen öğrendin mi ?
Çok şükür canım rabbim sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah. .ayy biraz baktim dun cok etkilendim ruyalar gördüm bidaha bakmayacam yarin gitcem allah herseyi kararlastirmistir nasıl olsabenim kasık ağrılarım bitti çok şükür değerimde yükselmiş inşallah hiçbi sorun olmaz.
Onun dışında hiçbi değişiklik yok hamile gibi değilim
inşallah seninde yükselmiştir canım nette kimyasalmış boş gebelikmiş dış gebelikmiş araştırma sakın yoksa benim gibi kafayı bozarsın
sedcim seni sonuç konusunda umutlandırmak istemiyorum bikaç gün sonra yazıcam şuanki düşüncelerimi :) aslında yazdım ve geri sildim Allah bilir doğrusunu
peki ilaç verdimi buranın doktoru bana folic plus kullan dedi devlet karşılamıyormuşBenim doktorum 2 aralikta gel ultrasonda bakalim ama vajinalultrason dgl normal dedi normalde daha gec gozukuyor ya
canımm burdan takip ettiğim kişilerin her dönemini detaylıca biliyorum ya o yüzden içimden geleni söylüyorum seninle ilgili inanki hiçbişey düşünemedim şuan :44:selammm kızlarrrr
Sedacım hiç dert etme canım.. inşAllah o değer adet öncesi olduğu içindir ve yükselme gösterir de bebeğin vardır canım.. Hakkında en hayırlısı olsun İnşAllah..
Lizimm herkese yorum yapıyorsun ya merak ettim bana da yap :))) gerçi seninle çok sohbetimiz olamadı ama ne bilim içine doğar belki :)
canıımsın ya, çok tatlısın
ama inan ki hiç umutlanmam ve üzülmem bundan çok çok eminim...Ne ise hayırlısını diliyorum hepimiz için
düşündüğünü hissettim eğer öyleyse bu yazını alıntı yapıp haklıymışsın lizimcanım yazıcam :)
peki ilaç verdimi buranın doktoru bana folic plus kullan dedi devlet karşılamıyormuş
Bana folbiol verdi cnm
ne desem bilemiyorum
süreyyacanım bu değerler den falan hiç anlamıyorum ki
yani eğer yoksa değer kesinlikle 0 mı oluyor
bat 24-27 arası... dr. sonuç göstermek için ayak üstü yakaladım,
günün geçti mi diye sordu ...hayır test yaptım silik çizgi çıktı dedim, dur bekle heyecan yapıp acele etmişsin dedi...dün 2 tane yaptım canm emin old.sonra eczacı kızlara da gösterdim büyük ihtimalle gebesin dediklerinde kan testi yaptırdım...inşallah hayırlısı ne ise o olsun...
Bosver salla gitme o zamanKvye gidecem hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?