biliyorum canım o doktoru ben farabide mehmet bey var ona gitmiştim o çok iyi biri ama pasif biraz. bayanlardan da ya suna yada aynura gittim hangisiydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok sinir etmişti bana senin adet olabilmen bile mucize demişti bende bi daha gitmedim ona
iyiyz canım bizde evde vakit geçiriyoz
tıpta çektirdim canım ali hoca yönlendiriyo zaten hiçbir ücret de ödemedimbenimki zor olmuştu canım tansiyonum düştü
pardon canım
istersen anestezili de çekıyorlar
oluyo canım ben en son uygulanan tedavide önce hapı(serephone) kullandım 5 gün sonra , iğneyi(puregon) kullandım göbekten yine 5 gün , iğne bitince doktora gittim yumurtaları kontrol etti akşama çatlatma iğnesini yaptım yine göbekten 36 saat sonra ilişki dedi yaptık sonra gün aşırıya döndük . bebiş geldi ondan sonracanım pkoda adet düzensizliğinnde başka yumurta da büyümede ve çatlamada sıkıntı oluyo dımı?
ben 5 klome 2 çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı. doktorun sana göbektem iğne den önce bunları verdi mı. yoksa direkt mi geçti iğneye. ben aşılama düşünuyorum da hazıranda.
yumurtalıklarımdan da haberim yok açıkçasıdüzenli adet görüyorum klomen kullandığımda çatlıyo. çatlatma iğnesinde de çatlıyo.
kendiliğinden çatlıyo mudur? hiç yumurta takıbı yapılmadı bana
Evet sosyalim bende oyle duydum ama protein in ve kanin karsisinda eser yazio. Eser az anlaminda mi acaba. Digerlerinde hep negatif yazio cunku. Idrarda kanda cikmis heraldehamilelikte enfeksiyon falan çok olur diyorlar canım , ama en iyisi doktora danışmak tabii protein konusundada bi bilgim yok maalesef
ayy çok güzel oluyor değil mi kolayda kız birşeyi yokbirde incirli kek tarifim var onuda vereyim mi oda çok güzel oluyor arkadaşlar arasında favorimiz
koptum kız nefes kontrolü yap derin derin nefes al burundan al ağızdan ver hadi seni göreyim
Hemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
Ayyyyy gelmedi bu doktor daaa mahsus mu yapiyo nedirr kocam da girmis icerde arkadasiyla sohbet ediyo sanki ev gezmesine geldik oturmus cay iciyo yaaaa bide bana cay gonderiyo icerden
Dr geldiiiii :18:
Oturduk beraber cay iciyoruzz icerde hasta var onu bekliozz
Kizlar merhaba.
Yelizimm hadii hayirlisiyla aci cekmeden cekilirsin kurtulursun ins.
Bugun ben idrar tahlili yaptirdim. Sonucuda biraz once aldim. Bol miktarda lokosit ve bakteri var diyo. Birde protein in karsisinda eser yazio. Idrarda proteinde cikmis galibacumaya kontrol aldim. Bakalim doktor ne diyecek.
merhaba canım oğluşun hayırlı olsun inşallah o kadar kız dedik ama seninki pipisini gösterip teyzelerini susturduKizlar merhaba.
Yelizimm hadii hayirlisiyla aci cekmeden cekilirsin kurtulursun ins.
Bugun ben idrar tahlili yaptirdim. Sonucuda biraz once aldim. Bol miktarda lokosit ve bakteri var diyo. Birde protein in karsisinda eser yazio. Idrarda proteinde cikmis galibacumaya kontrol aldim. Bakalim doktor ne diyecek.
aslında bende korkuyordum ondan bu kadar acıdı herhalde stres yaptığım için rahat olursan acımazahh cnmm ben ödleğim korkuyorum
olsun seninde sölediğin iyi oldu birazda olda rahatladım
Evet sosyalim bende oyle duydum ama protein in ve kanin karsisinda eser yazio. Eser az anlaminda mi acaba. Digerlerinde hep negatif yazio cunku. Idrarda kanda cikmis heraldeeser in ne oldugunu bilsem yorum yapacamda.
Evet sosyalim bende oyle duydum ama protein in ve kanin karsisinda eser yazio. Eser az anlaminda mi acaba. Digerlerinde hep negatif yazio cunku. Idrarda kanda cikmis heraldeeser in ne oldugunu bilsem yorum yapacamda.
oluyo canım ben en son uygulanan tedavide önce hapı(serephone) kullandım 5 gün sonra , iğneyi(puregon) kullandım göbekten yine 5 gün , iğne bitince doktora gittim yumurtaları kontrol etti akşama çatlatma iğnesini yaptım yine göbekten 36 saat sonra ilişki dedi yaptık sonra gün aşırıya döndük . bebiş geldi ondan sonra
oluyo canım ben en son uygulanan tedavide önce hapı(serephone) kullandım 5 gün sonra , iğneyi(puregon) kullandım göbekten yine 5 gün , iğne bitince doktora gittim yumurtaları kontrol etti akşama çatlatma iğnesini yaptım yine göbekten 36 saat sonra ilişki dedi yaptık sonra gün aşırıya döndük . bebiş geldi ondan sonra
kızzz hemen tarifini yaz bayılırımmmmmmmm ikisinedeee çabukkkk
yelizimmm çaymıı iyice çişin gelcek
kociş çaymı gönderiyooo
kız sonucu hemenmi alıyonnnn en merak ettiğim konu buuuu bide ağrı
ayşemmmmmmmmm
bakterimi neden ki o nerden çıktı yaaaa
daha erken alamıyonmu randevu hemen gösterseydin sonuçları yaa
kociş çaymı gönderiyooo
ayşemmmmmmmmm
Ayy kızlar yaaa eski günlere dönmüşsünüz :)))
oku oku canım çktı ya bugün herkes burda ne güzel..
Benim telefonu daha kargoya vermemişler sinir oldum.. pazartesi vercez dediler aradım nerde diye daha verilmemiş dediler açtım ağzımı yumdum gözümü bugün bi zahmet verin benim ayağıma gelmesine gerik yok ben gider alırım siz yeterki vermiş olun dedim kadar tamam hanimefendi ilgilencem dediAma vermeyebilir.. iş yerinin orda kargo ya 5 dk. gider alırım ama işte gelen yok :)
Yeliz'im Allah yardımcın olsun canım.. inşAllah sorunsuz ağrısız bitcek..artık ben yazdıklarını akşama okurum canım.. sende iyi ki varsın..
Ayşem sende hemen strese girme hamilelik bu herşey olabiliryor.. sen doktorona göster kötü bişi değildir mutlaka birşey verir yapman gereken..
sosyalim araba konusunda kızlar zaten yazmışlar yazacaklarını ama şu anda param olsa alacağım tek araba wolsvagen scirocco olurdu
Fundam, basa, fatmam, ezom, evli mutlu, twin girebilir bu saatlerde hepinize de kocaman bir merhaba ve güle güle diyorum benim öğle arası bitti
Artık akşama okurum..
fundoşum yeşilkividen ağlayan keke bak
portakal ağacından incirli tatlıya bak
evt canım küçük bi tv var. orda görüyorsun zaten ilacın ilerlediğini. anında öğrenıyorsun
benoşşşşşş
vayyy uyanıkkk tarifleri bile ordan bak şurdan bak pekiiiii bakayım fırsat buluncaa
evlimutlu can sağol canımmmmm ohhh sevindim valla bekleme yokmuş
ama ben göremicem g.anestezili yapılcakmış kalkınca öğrenirim
istersen buraya hemen yapıştırayım canım ben belki çıktısını alırsın diye yazmıştım
canım eser demek az demekmiş şimdi araştırdım ayrıca protein çıkmasıda normal karşılanabiliyormuş tedaviside varmış, kuzum bol bol su içmen lazım artık
bazı yiyecek paketlerindede öle yazar yaa çok azda olsa var anlamında heralde eser miktarda derler ya
merhaba canım oğluşun hayırlı olsun inşallah o kadar kız dedik ama seninki pipisini gösterip teyzelerini susturdu
canım benim dikkat et doktora bi sor bakalım enfeksiyon için ne diycek çok geçmiş olsun
aslında bende korkuyordum ondan bu kadar acıdı herhalde stres yaptığım için rahat olursan acımaz
kociş çaymı gönderiyooo
ayşemmmmmmmmm
Fundam bende oyle dusundum. Sosyalim bakmis oyleymis zaten. Yaa iste bunlar hep su icmedigimden
Ben simdi disardayim netten cok arastiramiyorum.
Sagolun kizlar.
Fatmam sagolda tam belli degil daha oglan oldugu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?