Ağlayakta gözden mi olak???

ahh cnmm ben ödleğim korkuyorum

pardon canım
istersen anestezili de çekıyorlar

olsun seninde sölediğin iyi oldu birazda olda rahatladım

oluyo canım ben en son uygulanan tedavide önce hapı(serephone) kullandım 5 gün sonra , iğneyi(puregon) kullandım göbekten yine 5 gün , iğne bitince doktora gittim yumurtaları kontrol etti akşama çatlatma iğnesini yaptım yine göbekten 36 saat sonra ilişki dedi yaptık sonra gün aşırıya döndük . bebiş geldi ondan sonra

hamilelikte enfeksiyon falan çok olur diyorlar canım , ama en iyisi doktora danışmak tabii protein konusundada bi bilgim yok maalesef
Evet sosyalim bende oyle duydum ama protein in ve kanin karsisinda eser yazio. Eser az anlaminda mi acaba. Digerlerinde hep negatif yazio cunku. Idrarda kanda cikmis heralde eser in ne oldugunu bilsem yorum yapacamda.

Dr geldiiiii :18:
Oturduk beraber cay iciyoruzz icerde hasta var onu bekliozz

kızzz hemen tarifini yaz bayılırımmmmmmmm ikisinedeee çabukkkk

yelizimmm çaymıı iyice çişin gelcek
kociş çaymı gönderiyooo
kız sonucu hemenmi alıyonnnn en merak ettiğim konu buuuu bide ağrı

ayşemmmmmmmmm
bakterimi neden ki o nerden çıktı yaaaa
daha erken alamıyonmu randevu hemen gösterseydin sonuçları yaa

merhaba canım oğluşun hayırlı olsun inşallah o kadar kız dedik ama seninki pipisini gösterip teyzelerini susturdu
canım benim dikkat et doktora bi sor bakalım enfeksiyon için ne diycek çok geçmiş olsun
ahh cnmm ben ödleğim korkuyorum

olsun seninde sölediğin iyi oldu birazda olda rahatladım
aslında bende korkuyordum ondan bu kadar acıdı herhalde stres yaptığım için rahat olursan acımaz

Evet sosyalim bende oyle duydum ama protein in ve kanin karsisinda eser yazio. Eser az anlaminda mi acaba. Digerlerinde hep negatif yazio cunku. Idrarda kanda cikmis heralde eser in ne oldugunu bilsem yorum yapacamda.

bazı yiyecek paketlerindede öle yazar yaa çok azda olsa var anlamında heralde eser miktarda derler ya

canım eser demek az demekmiş şimdi araştırdım ayrıca protein çıkmasıda normal karşılanabiliyormuş tedaviside varmış, kuzum bol bol su içmen lazım artık

5 gün iğnemiiiii
ben tek b gün vuruldum
adete kadar günaşırı çalışma oldumu fatmam yoksa bıraktınmı sonlarda :44:

Ayy kızlar yaaa eski günlere dönmüşsünüz :)))

oku oku canım çktı ya bugün herkes burda ne güzel..

Benim telefonu daha kargoya vermemişler sinir oldum.. pazartesi vercez dediler aradım nerde diye daha verilmemiş dediler açtım ağzımı yumdum gözümü bugün bi zahmet verin benim ayağıma gelmesine gerik yok ben gider alırım siz yeterki vermiş olun dedim kadar tamam hanimefendi ilgilencem dedi Ama vermeyebilir.. iş yerinin orda kargo ya 5 dk. gider alırım ama işte gelen yok :)

Yeliz'im Allah yardımcın olsun canım.. inşAllah sorunsuz ağrısız bitcek..artık ben yazdıklarını akşama okurum canım.. sende iyi ki varsın..

Ayşem sende hemen strese girme hamilelik bu herşey olabiliryor.. sen doktorona göster kötü bişi değildir mutlaka birşey verir yapman gereken..

sosyalim araba konusunda kızlar zaten yazmışlar yazacaklarını ama şu anda param olsa alacağım tek araba wolsvagen scirocco olurdu

Fundam, basa, fatmam, ezom, evli mutlu, twin girebilir bu saatlerde hepinize de kocaman bir merhaba ve güle güle diyorum benim öğle arası bitti
Artık akşama okurum..

umarım bendede fayda olur cnm ben evlenmeden önce her ay mutlaka adet olurdum ama evlendikten sonra nolduysa oldu anlamadım ben bide mantar var dedi dr

fundoşum yeşilkividen ağlayan keke bak

portakal ağacından incirli tatlıya bak

evt canım küçük bi tv var. orda görüyorsun zaten ilacın ilerlediğini. anında öğrenıyorsun

benayımm akşama kadar zor okursun zaten uçuyoruz ışık hızıyla bugün senin araba tek kapılıymış almam ben tek kapılı sevmiyorum canım

anladım canım ben her iki çatlatma iğnesinde de vurulduğum andan itibaren 3 gün üst üste ilişki dedi doktor. hayırlısı .

olmazsa aşılamdan önce ben de şu iğneleri bı deneyeyım söylesem yapar herhalde doktor

fundoşum yeşilkividen ağlayan keke bak

portakal ağacından incirli tatlıya bak

evt canım küçük bi tv var. orda görüyorsun zaten ilacın ilerlediğini. anında öğrenıyorsun

benoşşşşşş

vayyy uyanıkkk tarifleri bile ordan bak şurdan bak pekiiiii bakayım fırsat buluncaa

evlimutlu can sağol canımmmmm ohhh sevindim valla bekleme yokmuş
ama ben göremicem g.anestezili yapılcakmış kalkınca öğrenirim

istersen buraya hemen yapıştırayım canım ben belki çıktısını alırsın diye yazmıştım

istersen buraya hemen yapıştırayım canım ben belki çıktısını alırsın diye yazmıştım

yok kız şaka yaptım sağolasın doğru diyosun çıktı almam gerek baktımda uğraştırıcı gibi geldi biraz kek sürekli yapıyom ama cevizli tarçınlı sosm mos işi var bunlarda incirli nefis görünüyooooooooooo :125:

ben bi inşaata gidip geliyommmm sayım yapacam az bişeycik

ayşemmmmmmmmmmmm

canım eser demek az demekmiş şimdi araştırdım ayrıca protein çıkmasıda normal karşılanabiliyormuş tedaviside varmış, kuzum bol bol su içmen lazım artık

bazı yiyecek paketlerindede öle yazar yaa çok azda olsa var anlamında heralde eser miktarda derler ya

Fundam bende oyle dusundum. Sosyalim bakmis oyleymis zaten. Yaa iste bunlar hep su icmedigimden
Ben simdi disardayim netten cok arastiramiyorum.
Sagolun kizlar.
Fatmam sagolda tam belli degil daha oglan oldugu:)

Fundam bende oyle dusundum. Sosyalim bakmis oyleymis zaten. Yaa iste bunlar hep su icmedigimden
Ben simdi disardayim netten cok arastiramiyorum.
Sagolun kizlar.
Fatmam sagolda tam belli degil daha oglan oldugu:)

canım şişeyle dolaş yaaaa sürekli iç
kötü bişey yok içini ferah tut miniğin çok sağlıklııııı tamammı
hemen su al ve iç sürekli lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…