Ağlayakta gözden mi olak???

tsk ederim tatliimmm...
ama orda degilim....iyimi kötümü bilmiyorum
orda olsam iyi olurdu, memleketimde olurdum...
ama orda olsaydimda kayinvalidem olurdu....
yani isin icinden cikamadim suan :

sen yine orada kal ne kadar uzak o kadar iyi

tşk ederim fatmam sağolasın

yeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz :18::18::18:

tabi yaaa..millet kiymetini bilemez ama en iyi bizler biliriz...o kadar bekliyoruz miniklerimizi...
ahhhh cabuk gelselerde artik sevsek. allahim en yakin zamanda kucagimizi doldurur insallah :)
bellimi cinsiyeti?

aynen öyle canım bizimkide iki yıl bekletti bizi geldi ama çok şükür. sizinkilerde bi an önce hayırlısıyla gelirler inşallah
yok canım daha belli değil ayın 25inde kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı:44::44:

Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo

evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii

evet cnm ya obezite var demişti biliyorum cnm onuda inan bayana zor gidiyorum

Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo

ayyy buda benim gibiiii gelmez gelmez o anda sürekli çişşşşş
off yaa niye anestezi vermiyolar yaaa amaaan
kasma rahat ol lll

hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bile
evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii

canım sende pko var mı?

hayirlisi canim....eli agayi düzgün hayirli evlatlar nasip etsin allahim cümlemize.

bizlerde bekliyoruz....esim hata diyor bir olsunda nasil iyi bir baba olacam diyor, sana bile birakmam bebisi diyor

yok canımmmmm ne alaka yaaaa bende 64 üm hiçde kilolu değiliz boyumuzda var
hastaymış o doktor bence

kaç günün kaldı kız senin adete

hayirlisi canim....eli agayi düzgün hayirli evlatlar nasip etsin allahim cümlemize.

bizlerde bekliyoruz....esim hata diyor bir olsunda nasil iyi bir baba olacam diyor, sana bile birakmam bebisi diyor

amiiiiiinnnnnnn canım benim
erkekler gerçekten değişiyor benim eşim çok uysal biri değildir ama bebişi öğrendiğimizden beri bir dediğimi iki etmiyor

rica ederim canım benim bu arada sen bi ağlayan kek tarifim var diyodun ya geçen gün dayanamadım yaptım çok güzel oldu valla

ayy çok güzel oluyor değil mi kolayda kız birşeyi yok birde incirli kek tarifim var onuda vereyim mi oda çok güzel oluyor arkadaşlar arasında favorimiz

koptum kız nefes kontrolü yap derin derin nefes al burundan al ağızdan ver hadi seni göreyim

Hemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
Ayyyyy gelmedi bu doktor daaa mahsus mu yapiyo nedirr kocam da girmis icerde arkadasiyla sohbet ediyo sanki ev gezmesine geldik oturmus cay iciyo yaaaa bide bana cay gonderiyo icerden

hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bile

canım sende pko var mı?

cnm dr demedi ama sanırım pkoluyum ben çünkü aradım yanındaki sekreter dra pkolu dediğini duydum bana mıydı yada muayene ettiğimiydi bilmiyorum ama sanırım bana dedi sendemi pkoluydun:44: pkoluysan nası bi tedavi uyguladı naptın sürekli gittinmi dr a merak ediyorum kusura bakma çok soru sordum adetliyken gel dedi dr tedavi başlayalım dedi

yok canımmmmm ne alaka yaaaa bende 64 üm hiçde kilolu değiliz boyumuzda var
hastaymış o doktor bence

kaç günün kaldı kız senin adete

cnm hiç bilmiyorum ne zaman geleceğini hiç daha normal gelmedi 1 yıldır

evet çok kolay gerçekten .incirli kek mi inciri çok sevmem ben

Sagolun kizlarrr iyi ki varsinizz valla billaaa
Baksana ne annemi ariyorum ne kardesimi bitek sizle konusuyorumm iyi ki varsiniz vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…