tsk ederim tatliimmm...
ama orda degilim....iyimi kötümü bilmiyorum
orda olsam iyi olurdu, memleketimde olurdum...
ama orda olsaydimda kayinvalidem olurdu....
yani isin icinden cikamadim suan :
sen yine orada kal ne kadar uzak o kadar iyi
tşk ederim fatmam sağolasın
tabi yaaa..millet kiymetini bilemez ama en iyi bizler biliriz...o kadar bekliyoruz miniklerimizi...
ahhhh cabuk gelselerde artik sevsek. allahim en yakin zamanda kucagimizi doldurur insallah :)
bellimi cinsiyeti?
sen yine orada kal ne kadar uzak o kadar iyi
tşk ederim fatmam sağolasın
obezitemiiiii
hayırlısı olsun canım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsinyok canım ya geçmedi ara ara yokluyor
çok iyi olmuş rahat etmişsindir
ali acar canım benim doktorum konyada baya meşhurduroha ya obezite mi daha neler
kıymetli olacaklar tabi heyecanla bekleniyorlar çünkü
Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo
Kigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo
hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bileKigiiizzzz bekliyoruzz doktoruu 3 defaa cisim geldi heyecandan beklerkenn :18::18: Allahim cok gerginim yaa icimden bi ses agzima s.ccaklar diyo
canım sende pko var mı?evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii
evet cnm ya obezite var demiştibiliyorum cnm onuda inan bayana zor gidiyorum
aynen öyle canım bizimkide iki yıl bekletti bizi geldi ama çok şükür. sizinkilerde bi an önce hayırlısıyla gelirler inşallah
yok canım daha belli değil ayın 25inde kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı:44::44:
evet cnm yaa şok olmuştum 1.70 boyum 70 kiloyum tamam da obezde değilim yaniiiiii
evet cnm ya obezite var demiştibiliyorum cnm onuda inan bayana zor gidiyorum
hayirlisi canim....eli agayi düzgün hayirli evlatlar nasip etsin allahim cümlemize.
bizlerde bekliyoruz....esim hata diyor bir olsunda nasil iyi bir baba olacam diyor, sana bile birakmam bebisi diyor
rica ederim canım benimbu arada sen bi ağlayan kek tarifim var diyodun ya geçen gün dayanamadım yaptım çok güzel oldu valla
hiç kasma kendini başkanın dediği bi gibi nefes kontrölü sonra bi bakmışsın ki bitmiş bile
canım sende pko var mı?
yok canımmmmm ne alaka yaaaa bende 64 üm hiçde kilolu değiliz boyumuzda var
hastaymış o doktor bence
kaç günün kaldı kız senin adete
ayy çok güzel oluyor değil mi kolayda kız birşeyi yokbirde incirli kek tarifim var onuda vereyim mi oda çok güzel oluyor arkadaşlar arasında favorimiz
koptum kız nefes kontrolü yap derin derin nefes al burundan al ağızdan ver hadi seni göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?