amiiiiiinnnnnnn canım benim
erkekler gerçekten değişiyor benim eşim çok uysal biri değildir ama bebişi öğrendiğimizden beri bir dediğimi iki etmiyor
Hemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
Ayyyyy gelmedi bu doktor daaa mahsus mu yapiyo nedirr kocam da girmis icerde arkadasiyla sohbet ediyo sanki ev gezmesine geldik oturmus cay iciyo yaaaa bide bana cay gonderiyo icerden
Hemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
Ayyyyy gelmedi bu doktor daaa mahsus mu yapiyo nedirr kocam da girmis icerde arkadasiyla sohbet ediyo sanki ev gezmesine geldik oturmus cay iciyo yaaaa bide bana cay gonderiyo icerden
evet çok kolay gerçekten .incirli kek mi inciri çok sevmem ben
Sagolun kizlarrr iyi ki varsinizz valla billaaa
Baksana ne annemi ariyorum ne kardesimi bitek sizle konusuyorumm iyi ki varsiniz vallaaa
ay yelizim alemsiniz valla benim kociş öyle yapsaydı parçalardım vallaHemsireye sordum dedi ki sadece cihaz yerlestirilirlen rahatsiz olursun oyle aman aman bi agri olmaz abartmislar biraz dedii ben burda kac senedir hic aci cekeni gormedim hafif agrin olur ama bi anlik sadece dedii
ben pkoluyum canım evlenmeden çok önce biliyodum bekarken çok doğum kontrol hapı kullandım kist için ama tamamen yok olmuyo kistler sadece küçülüyolar sonra vücut kendi kendine kist üretiyor tekrar. benim daha önce gittiğim doktorlar sadece buna dayanarak test falan yaptırmadan progestan,klomen falan verdiler ama hiç etki etmedi bunlar. bu doktorum önce benden rahim filmi eşimden de test istedi yaptırdık ikimizinki de normal çıktı. sonra ilaca başladık yumurtaları arttırıcı ve büyütücü ilaç verdi biri serephone diye bi hap diğeri puregon diye iğne bunları arka arkaya 5 gün boyunca kullandım. sonra da yumurta çatlatma iğnesi verdi onu yaptım. bu şekilde 3 ay tedavi uyguliycaz dedi olmazsa aşılamaya geçicez en son tüp bebek dedi. çok şükür ki bizimki ilk ayda etkili oldu bebişimiz geldicnm dr demedi ama sanırım pkoluyum ben çünkü aradım yanındaki sekreter dra pkolu dediğini duydum bana mıydı yada muayene ettiğimiydi bilmiyorum ama sanırım bana dedisendemi pkoluydun:44: pkoluysan nası bi tedavi uyguladı naptın sürekli gittinmi dr a merak ediyorum kusura bakma çok soru sordum adetliyken gel dedi dr tedavi başlayalım dedi
cnm hiç bilmiyorum ne zaman geleceğini hiç daha normal gelmedi 1 yıldır
Dr geldiiiii :18:
Oturduk beraber cay iciyoruzz icerde hasta var onu bekliozz
Dr geldiiiii :18:
Oturduk beraber cay iciyoruzz icerde hasta var onu bekliozz
ay yelizim alemsiniz valla benim kociş öyle yapsaydı parçalardım valla
ben pkoluyum canım evlenmeden çok önce biliyodum bekarken çok doğum kontrol hapı kullandım kist için ama tamamen yok olmuyo kistler sadece küçülüyolar sonra vücut kendi kendine kist üretiyor tekrar. benim daha önce gittiğim doktorlar sadece buna dayanarak test falan yaptırmadan progestan,klomen falan verdiler ama hiç etki etmedi bunlar. bu doktorum önce benden rahim filmi eşimden de test istedi yaptırdık ikimizinki de normal çıktı. sonra ilaca başladık yumurtaları arttırıcı ve büyütücü ilaç verdi biri serephone diye bi hap diğeri puregon diye iğne bunları arka arkaya 5 gün boyunca kullandım. sonra da yumurta çatlatma iğnesi verdi onu yaptım. bu şekilde 3 ay tedavi uyguliycaz dedi olmazsa aşılamaya geçicez en son tüp bebek dedi. çok şükür ki bizimki ilk ayda etkili oldu bebişimiz geldianlıycağın diğer doktorlarda boşuna zaman harcamışım
cnm test eşimdeunuturum diye dr gidince cüzdanına koydu geçen yıl aralık ayından beri istiyoruz cnm çok dr değiştirdim bendede sorun var malesef sadece eşimde değil yani bende yumurtlamamda sıkıntı varmış
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ben yeni uynadım önce buraya bakayım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
yelocan teste gitti herhalde inşallah temiz çıkar sonucun canım bi an önce tedaviye başlarsınız ondan sonra gelsin bebişler
sosyalim ben opelin astra modelini beğeniyorum ama o biraz daha pahalıford fiesta,opel corsa yada wv polo o civarlarda canım
fundoşum görüşemiyoz özledim valla
lizim bugün mü gidiyosun doktora git oğluşunu gör sağlıklı haberlerini al gel inşallah
ezocan canım sen nasılsın ne zaman gidiyonuz doktora :44:bak bu doktora güvenemezsen uzak ama benim doktora bi görün derim
mutluluk,basa,evlimutlu siz nasılsınız kızlar
aynı canım bizde aralıktan beri istiyoruz.bende çok doktor değiştirdim kimi hormonların yuksek dedı kımı normal anlamadım. sen neler kullandın doktorun nasıl bi tedavı uyguladı
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl?
yelizcim çok acımıyo merak etme bizzat yaşayan biri olarak. ağrı eşiğin yüksekse bi iki dakıka dayansan yeter
daha yeni başlıycaz tedaviye reglimi bekliyorum cnm
yok canım malatya da özel hastanede çektrdim doktorumda sağolsun agrısız sızısız 5 dakıkada halletti sadece iki dakıka büyük şiddetli adet agrısı çektım.
ama üzerimden buyuk bi yuk kalktı aklımda soru işaretı kalmadı en azından
ay yelizim alemsiniz valla benim kociş öyle yapsaydı parçalardım valla
ben pkoluyum canım evlenmeden çok önce biliyodum bekarken çok doğum kontrol hapı kullandım kist için ama tamamen yok olmuyo kistler sadece küçülüyolar sonra vücut kendi kendine kist üretiyor tekrar. benim daha önce gittiğim doktorlar sadece buna dayanarak test falan yaptırmadan progestan,klomen falan verdiler ama hiç etki etmedi bunlar. bu doktorum önce benden rahim filmi eşimden de test istedi yaptırdık ikimizinki de normal çıktı. sonra ilaca başladık yumurtaları arttırıcı ve büyütücü ilaç verdi biri serephone diye bi hap diğeri puregon diye iğne bunları arka arkaya 5 gün boyunca kullandım. sonra da yumurta çatlatma iğnesi verdi onu yaptım. bu şekilde 3 ay tedavi uyguliycaz dedi olmazsa aşılamaya geçicez en son tüp bebek dedi. çok şükür ki bizimki ilk ayda etkili oldu bebişimiz geldianlıycağın diğer doktorlarda boşuna zaman harcamışım
biliyorum canım o doktoru ben farabide mehmet bey var ona gitmiştim o çok iyi biri ama pasif biraz. bayanlardan da ya suna yada aynura gittim hangisiydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok sinir etmişti bana senin adet olabilmen bile mucize demişti bende bi daha gitmedim onabende çok dr gezdim cnm hiç biri bana pkolusun demedi ama ultrasonla baktı kist felan yok dedi dr bu dr ada bu seferde bu olsun diyerek gittik
iyiyz canım bizde evde vakit geçiriyozaynı canım bizde aralıktan beri istiyoruz.bende çok doktor değiştirdim kimi hormonların yuksek dedı kımı normal anlamadım. sen neler kullandın doktorun nasıl bi tedavı uyguladı
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl?
yelizcim çok acımıyo merak etme bizzat yaşayan biri olarak. ağrı eşiğin yüksekse bi iki dakıka dayansan yeter
tıpta çektirdim canım ali hoca yönlendiriyo zaten hiçbir ücret de ödemedimrahim filmini nerde çektirdin peki zor oldumu
ben alıntı yapmadan yazdım fatmaya sordum ama sölediğinde iyi oldu bi arkadaşımda çektirdi dedi abartılacak bişey yok diye ynede korkuyorum işte
Kizlar merhaba.
Yelizimm hadii hayirlisiyla aci cekmeden cekilirsin kurtulursun ins.
Bugun ben idrar tahlili yaptirdim. Sonucuda biraz once aldim. Bol miktarda lokosit ve bakteri var diyo. Birde protein in karsisinda eser yazio. Idrarda proteinde cikmis galibacumaya kontrol aldim. Bakalim doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?