Ağlayakta gözden mi olak???

amiiiiiinnnnnnn canım benim
erkekler gerçekten değişiyor benim eşim çok uysal biri değildir ama bebişi öğrendiğimizden beri bir dediğimi iki etmiyor

evet yaa...haklisin, hep öyle kalir insallah degilmi?
dahada cok is yapiorlar bir dedigini iki etmiyorlar...sonra laf etmiyorlar, kavga etmiyrolar herseyi altan aliyorlar :)

tabi kocan rahatttt eğer o geçirseydi operasyon görürdünnn onuuu

bak hemşirede söylemiş ne ggüzel sen çok dert ettin kendine bunu, pasta börekte götürseydiniz bari tam olurdu

evet çok kolay gerçekten .incirli kek mi inciri çok sevmem ben

o zaman bende vermem

ay yelizim alemsiniz valla benim kociş öyle yapsaydı parçalardım valla
ben pkoluyum canım evlenmeden çok önce biliyodum bekarken çok doğum kontrol hapı kullandım kist için ama tamamen yok olmuyo kistler sadece küçülüyolar sonra vücut kendi kendine kist üretiyor tekrar. benim daha önce gittiğim doktorlar sadece buna dayanarak test falan yaptırmadan progestan,klomen falan verdiler ama hiç etki etmedi bunlar. bu doktorum önce benden rahim filmi eşimden de test istedi yaptırdık ikimizinki de normal çıktı. sonra ilaca başladık yumurtaları arttırıcı ve büyütücü ilaç verdi biri serephone diye bi hap diğeri puregon diye iğne bunları arka arkaya 5 gün boyunca kullandım. sonra da yumurta çatlatma iğnesi verdi onu yaptım. bu şekilde 3 ay tedavi uyguliycaz dedi olmazsa aşılamaya geçicez en son tüp bebek dedi. çok şükür ki bizimki ilk ayda etkili oldu bebişimiz geldi anlıycağın diğer doktorlarda boşuna zaman harcamışım

bende çok dr gezdim cnm hiç biri bana pkolusun demedi ama ultrasonla baktı kist felan yok dedi dr bu dr ada bu seferde bu olsun diyerek gittik

Son düzenleme:

aynı canım bizde aralıktan beri istiyoruz.bende çok doktor değiştirdim kimi hormonların yuksek dedı kımı normal anlamadım. sen neler kullandın doktorun nasıl bi tedavı uyguladı

iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl?

yelizcim çok acımıyo merak etme bizzat yaşayan biri olarak. ağrı eşiğin yüksekse bi iki dakıka dayansan yeter

daha yeni başlıycaz tedaviye reglimi bekliyorum cnm

daha yeni başlıycaz tedaviye reglimi bekliyorum cnm

yok canım malatya da özel hastanede çektrdim doktorumda sağolsun agrısız sızısız 5 dakıkada halletti sadece iki dakıka büyük şiddetli adet agrısı çektım.

ama üzerimden buyuk bi yuk kalktı aklımda soru işaretı kalmadı en azından

ben alıntı yapmadan yazdım fatmaya sordum ama sölediğinde iyi oldu bi arkadaşımda çektirdi dedi abartılacak bişey yok diye ynede korkuyorum işte

canım pkoda adet düzensizliğinnde başka yumurta da büyümede ve çatlamada sıkıntı oluyo dımı?

ben 5 klome 2 çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı. doktorun sana göbektem iğne den önce bunları verdi mı. yoksa direkt mi geçti iğneye. ben aşılama düşünuyorum da hazıranda.

yumurtalıklarımdan da haberim yok açıkçası düzenli adet görüyorum klomen kullandığımda çatlıyo. çatlatma iğnesinde de çatlıyo.
kendiliğinden çatlıyo mudur? hiç yumurta takıbı yapılmadı bana

bende çok dr gezdim cnm hiç biri bana pkolusun demedi ama ultrasonla baktı kist felan yok dedi dr bu dr ada bu seferde bu olsun diyerek gittik
biliyorum canım o doktoru ben farabide mehmet bey var ona gitmiştim o çok iyi biri ama pasif biraz. bayanlardan da ya suna yada aynura gittim hangisiydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok sinir etmişti bana senin adet olabilmen bile mucize demişti bende bi daha gitmedim ona
iyiyz canım bizde evde vakit geçiriyoz
rahim filmini nerde çektirdin peki zor oldumu
tıpta çektirdim canım ali hoca yönlendiriyo zaten hiçbir ücret de ödemedim benimki zor olmuştu canım tansiyonum düştü

Kizlar merhaba.
Yelizimm hadii hayirlisiyla aci cekmeden cekilirsin kurtulursun ins.
Bugun ben idrar tahlili yaptirdim. Sonucuda biraz once aldim. Bol miktarda lokosit ve bakteri var diyo. Birde protein in karsisinda eser yazio. Idrarda proteinde cikmis galiba cumaya kontrol aldim. Bakalim doktor ne diyecek.

hamilelikte enfeksiyon falan çok olur diyorlar canım , ama en iyisi doktora danışmak tabii protein konusundada bi bilgim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…