Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar ben yatıyorum canlar.. Yarın görüşürüz artık gündemdeyim
Sağlıcakşa kalın

Kiz biz buluyoruzda ne oluyor 6 aydir tirt birde boyle dene bakalim sen eger sende tutarsa bende gelecek ay cikayim tatile
Kiz yeliz tatile gidersen bizi unutursun sen simdi

Kızlar ben yatıyorum canlar.. Yarın görüşürüz artık gündemdeyim
Sağlıcakşa kalın

Kiz biz buluyoruzda ne oluyor 6 aydir tirt birde boyle dene bakalim sen eger sende tutarsa bende gelecek ay cikayim tatile
Kiz yeliz tatile gidersen bizi unutursun sen simdi

İyi geceler benosummm

Kizz hic unuturmuyumm delii ne tatili bee anamin evine gitcemm hergun sabahin korunde kaldircak benii

Günaydın kısçelerrrr

Gunaydin benayimmm
Yelizimm bebis cok tatli masallahh,Allah nazarlardan korusun. Yalniz emmeme olayi cok zor,Allah yardim etsin annesinee.
Ben galiba hasta olacam. Uzerimde muthis yorgunluk var. Bugunde doktora gidecem. Idrar tahlili sonucumu gostermeye,bakalim ona neler diyecek doktor

Günaydınnnnnnnnnn
oooo ayşem burdaaaa neyse yalnız değilimmm

oyyy kuzucumm görmedim yazdıklarınıııı

bu arada lizom da gelmiş günaydın canımmm
canım dışarısı yine sert olmuş iyi giyin
bende çok merak ediyorum sonuçlara ne diyeceğini inşallah hiçbisorun yoktur
kaçta gidiceksin canım
üzülme lütfen bence korkulacak hiçbişey yokkkkk
tek sebebi su içmeyişin olsun inşallah ve telafisi kolay olsun

sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:

Kizlarrr gunaydin derse girmeden once bi gunaydin diyeyim dedim
Dun giremedim canlarr herkees iyidr insss

günaydın twinimmm dün zaten çok kaçak vardıııı bende artık tavrımı koyacam sizeee çok arıycaksınız benii hee sölimmm

şaka şakaa

günaydın twinimmm dün zaten çok kaçak vardıııı bende artık tavrımı koyacam sizeee çok arıycaksınız benii hee sölimmm

şaka şakaa

Kuzummmm yaa beni biliyosun valla benimki evdeydi hep giremedim
Aman sen kaybolma bi yere yoksa bos kaliyo buralar

sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:

Gunaydin fundammm
Ins. Cnm. Her turlu ilac verecek iste. Iltihap var cunku:)
Dun zaten kac bardak su icirdi annemsonra wc den cikamadim.
Hava soguk mu bugun.kalin giyineyim bari. Bu ara hep esofman giyiniom gerci.lcw dan iki tane hamile esofmani aldim cok rahat.
Bu arada fundam benim karnim cok cikmadi. Anneme cekicem galiba. Annemin karnin7. Ayinda bile top gibi ufacikti. Bende oyle istiommm.cok agirlasmakta iyi degil.ablamdan biliom cunku.
Fundam benim goguslerimde agri olmadi sadece ust taraflarinda hassasiyet oldu. Yanlari falan hic sizlamadi bile. Ama gogus belirtisi herkeste cok farkli oluyor. Bence en onemli belirti kasik agrisi.ama boyle orada bi agirlik varmis gibi hissediosun. Farkli oldugunu hissediosun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…