Ağlayakta gözden mi olak???

öyle çok pahalı olur canım ya ben en iyisi yine otele gideyim tam bana göre ye iç s.. kitap oku bol bol güneşe yat bronzlaş

Kardesim bugunn ikili teste gidiyorrrr ayy cinsiyeti de ogrenir insallahhh

İnşAllah canım.. Allah onun da gönlüne göre versin..

kuru pilav cacık yedim

kız yemek demeyin yav bizimde canımız var hamile olmasakta
ben cacığa bayılırım.. pilav üstü tavuğa birde..

kız en güzeli o aslında ama bizim arabamız yok ki
mecbur 5 yıldız 4 yldız otel olacak..

sosyalim haklısın siz çok uzaksınız.. bide 5 yıldız otelde 10 günü naptın canım ya ona para mı dayanır. yok biz zenginiz diyorsanız ona bişi diyemem de .. orta halli bi otel 6 gece 7 gün 1,500 - 2500 arasında lüksleri hariç tabiki

Kizimm o spermler ölmüstür 9 gun oldu yaa
Ben haftaya cuma gidenzii
Tahmini yum 19 u canm filmden dolayi gecikir mi bilemem

ohhh tam tahmin ettiğim gibiiiii gitmeden çalışmanı yap git canım bence
ben şunu anladım benim tahmini yum. günüm hep tuttu takibe göre akıntı ve kasık ağrısından dolayı ama şu tüple bi bakalım nolacak
ona göre şu kadar bu kadar çalışmaya şartlanmayacam gününe göre çalışcam bu ay öle karar aldım
o hafta 2 defa tamam dr. dediği gibi

kuşadasımıııı güzelçamlıda bizim kv ler bizde yazları kaçamak yapıyoduk oraya arada

ayy evet öle zor işte kocişler bizim gibi dağbayır sevmiyo ye iç yat seviyo daha çok
yani bende öle meraklıyımda gez babam gez hiççç yorulmam
datçayı çok merak ediyorum ben hiç gitmedim bu sene hedefte o var

off kızlar aldatılma konusuna girdim anammmm neler yaşıyo insanlar çok korkunç yaaaa :18:

öyle çok pahalı olur canım ya ben en iyisi yine otele gideyim tam bana göre ye iç s.. kitap oku bol bol güneşe yat bronzlaş

aynen bende senin kafadanm ye iç s.. yan gel yat bronzlaş daha ne isteyim ki
zaten yüzmede bilmiyorum ben

kız o zaman kesin bizim gibi takılcaksınız

ayy hiç girme oralara ya insanın psikolojisi bozluyor..

Ama çok fena kadınlarda var haa..
Bize bi dosya geldi varya adama resmen üzüldüm.. karısı aldatmış adam da bıçaklamış öldürmüş

kız bizimde yok yani benim ablamla ortak malum onda duruyo eşimdede şirket arabası ama izne çıkınca serbest km sınırı yok
ya çok güzel turlar var kız bak bodrum bodrum turu var ets ve anıturun öle bişey yapabilirsinizzz birsürü tarihi kültürel yer
kocişimlede turda tanıştım ya ayrı yeri var turların bende

10 günmüüüüüü kız kemerde 4 gün zor durduk bizzz onuda olimpus teleferik raftingle hergün dışarda geçirdik ilk ve son otel tatilimizdi
otelde çok tuzlu dedin gibi yaaa kalitelisi yani yazık günah gerçi o kadar çalışıyon yılda 1 haftada paşalar gibi yaşayacan tamamda :26:
biz hiç yapmadık onu daha makul şeyler yapıyoz

rez. şimdiden yaptırırsan uygun oluyor canım ya ama sezona kalırsan giydirirler bayağı bi sana

kız ne işin var başka yerlerde ben gebelik dışında hiç bir yere takılmıyorum

aynen bende senin kafadanm ye iç s.. yan gel yat bronzlaş daha ne isteyim ki
zaten yüzmede bilmiyorum ben

kız o zaman kesin bizim gibi takılcaksınız

bende bilmiyorum çocuk havuzu benim için yeterli oluyor

slm kızlar nasılsınız dün hüç giremedim çünkü başağrısından kafamı kaldıramadım bütün gün gece soluğu acilde aldık parol bide ilaçsız sıvı verdiler anca kendime gelebildim bide bende çok aşırı yorgunluk ve iştahsızlık var ne yapacam bilmiyorum bebişime hiç iyi bakamıyorum

ayy hiç girme oralara ya insanın psikolojisi bozluyor..

Ama çok fena kadınlarda var haa..
Bize bi dosya geldi varya adama resmen üzüldüm.. karısı aldatmış adam da bıçaklamış öldürmüş

neeeeeeeeee hakaediyo bazısı evetttttt fıkırfıkırlar
ama genç bekar kızların evli erkeklere asılmasıda çok yaaa

oyyy kıyamam güzelim benimmmm
inşallah iştahın açılırda sağlıklı besinlerle beslersin miniğini sen yinede zorlada olsa ye be canım
bu baş ağırısda neymiş geçmek bilmedi hamişlikten öncede varmıydı fatmam unuttum :26:

neeeeeeeeee hakaediyo bazısı evetttttt fıkırfıkırlar
ama genç bekar kızların evli erkeklere asılmasıda çok yaaa

burdakilerin hepsi kadın değil mi şimdi, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bazen gerçekten çok ama çok tehlikeli oluyoruz ben kendi hemcinslerimden korkuyorum

Kizimm siz delimisinizz yazın gidin kaşaa gunlugu 25 lira olan pansiyonlar bile varr hepsi de cok şirindirr maksat uyumak degil mii
Sonra cikin her gun biyere gidinn tekne turlarina katilinn kekova üçagizz sonraa fethiye ölüdenizz saklikent hergun biyere gidinn ne 2.500 uu hayatta bi tatile okadar para vermem

kıyamam ya senin bu baş ağrında bi türlü geçmek bilmedi, bebişime iyi bakamıyorum deme sakın o her türlü beslenir

kız ayda yılda bi tatile çıkıyoruz anam gözünü seveyim 10 günde temizliğini yemeğini düşünmeyelim yelizim

sağol canım benim inşallah bi an önce yemek yemeye başlayabilirim
baş ağrım hamilelikten önce de vardı canım ama o zamanlar hafiften başladımı ağrı kesici alırdım geçerdi. şimdi bebiş için ilaç kullanamıyom o yüzden de ağrı şiddetleniyo çok kötü oluyorum

Fatmamm gecmis olsunn
Bas agrisi icin de bol bol su icin derlerr
Kardesimin de 1 haftadir bas agrisi basladii once olmazdi gebelikten sanirim cok zorlaniyo o da
Dikkat et kendine canmm bol bol dinlenn gecicekk insallah bu gunlerr

Fatmamm gecmis olsunn
Bas agrisi icin de bol bol su icin derlerr
Kardesimin de 1 haftadir bas agrisi basladii once olmazdi gebelikten sanirim cok zorlaniyo o da
Dikkat et kendine canmm bol bol dinlenn gecicekk insallah bu gunlerr

canım denemediğim şey kalmadı devamlı su içiyorum, benoş nane yağı demişti aldım kullanıyorum geçiyo gibi oluyo sonra yeniden şiddetleniyo kardeşine de geçmiş olsun canım Allahım dayanma gücü versin ona da

Allah yardımcın olsun canım her süreç ayrı zor valla kız iyiki işten çıkmışsın yaaaa

kızlar bugün sevgililer günü diyolar ya haniii kimse demiyo kocişleri naptııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…