Kiiizzzlllaaarrrr melabaaaa nasilsinizzz
Sosyall kigiiizzz benim belim kopuyo yaaa
Anamm ne filmmiş beee etkisi hala gecmedi bu sabah da kasık agrisiyla uyandimmm her gun yeni bir agri
He valla canım.. körler sağırlar birbirini ağırlar olacak
Biz ancak tatil zamanı yok olursak oluruz ki onda da gene takipte kalırız eminim
Bisküvi yenir mi kız düzgün bişiler ye.. hoş diyen ne yiyor o da tartışılır ama olsun sen düzgün ye sevmem ben bisküvi zorla kalınca ancak
ince belin ağrıyor değil mi canım , benimkide çok ağrıdı ama geçer 2-3 güne kadar
Anamm ne filmmiş beee etkisi hala gecmedi bu sabah da kasık agrisiyla uyandimmm her gun yeni bir agri
Kiiizzz haftaya bugun gidiyorumm daha kocişle siftah yapmadikhep bu agrilar yuzundenn napimm icimden gelmiyoo
ya biz malatyanın mahrumiyet bölgesindeyiz canım ne lokanta var ne bişey var tost yaptıracak bile yer yok, sen düzgün bir şey ye diyorsun bana
tatile nereye gideceksiniz canım önceden rezervasyon falan mı yaptıracaksınız, ya ben geçen sene hamile kaldım diye hiç bir yere rezervasyon yaptıramadık, bu senede belki hamile kalırım diye yaptırmıyoruz , bu senede bi yerlere gitmezsen kafayı yerim ben
selamm canım..
hakkat ha ne filmmiş.. çekinmiyoruz ama çekinmiş ve yaşamız kadar olduk be ya :)
Allah yardımcın olsun zor zaten ağrı sızı..
Benim de dün akşam ağrım vardı çok fazla gaz sıkışmasımıydı neydi inanılmazdı.. Allah bilir senin bu ağrılar doğum ağrısı nasıl kim bilir
Yav bi face e girim dedim doğuran doğurana anam.. biz istedikçe mi arttı, ya da çoktu da biz mi fark etmiyorduk anlamadım gitti
Ayy tosttttt en sevdigim seyy
Antalyadayken ogle aralari kim ne yerse yesin ben mutlaka tost yerdim kardesim cok kizardi iyice kurudun diye
Ama burda da en ozledigim sey o belediye çaycisinin tostu.Daha ilkokuldayken bile ordan yerdim o tadi baska biyerden alamiyorumm kaş'a gider gitmezz yicemm
ya biz malatyanın mahrumiyet bölgesindeyiz canım ne lokanta var ne bişey var tost yaptıracak bile yer yok, sen düzgün bir şey ye diyorsun bana
tatile nereye gideceksiniz canım önceden rezervasyon falan mı yaptıracaksınız, ya ben geçen sene hamile kaldım diye hiç bir yere rezervasyon yaptıramadık, bu senede belki hamile kalırım diye yaptırmıyoruz , bu senede bi yerlere gitmezsen kafayı yerim ben
Kiiizzz haftaya bugun gidiyorumm daha kocişle siftah yapmadikhep bu agrilar yuzundenn napimm icimden gelmiyoo
evde tost makinam yok dışardada ayda yılda bir ama ünideyken ayvalık tostu çok yerdim
Ayy tosttttt en sevdigim seyy
Antalyadayken ogle aralari kim ne yerse yesin ben mutlaka tost yerdim kardesim cok kizardi iyice kurudun diye
Ama burda da en ozledigim sey o belediye çaycisinin tostu.Daha ilkokuldayken bile ordan yerdim o tadi baska biyerden alamiyorumm kaş'a gider gitmezz yicemm
algıda seçicilik işte şimdi bütün hamileler benim gözüme batıyor
evde tost makinam yok dışardada ayda yılda bir ama ünideyken ayvalık tostu çok yerdim
Canım bizde geçen sene maaşlarımızda bayaa bi düşüş olunca çok sendeledik yaza toparlanamadık bi yere gidemedik.. bu yıl niyetimiz var ama gitmek istediğimiz tarihlerde kuzenim düğünü olabilir daha tarih belirlemediler.. onu bekliyoruz.. eğer ki onun belirlediği tarih uygun olursa bizim tatile gitmemiz için bodrum düşünüyoruz.. erken rezervasyon iyi oluyor ama daha kızı istemediler bile düşün :18::18: sinir oldum.. illa bi aksilik çıkacak.. valla ben hamile de kalsam gidicem bunaldım çünkü..
Benim ablam bide yurt dışında o da gelecek inşAllah.. onun zamanına da izin kullanmak isityoruz bakalım çok karışık benim durum
Kız ağrı olunca öle oluyor ama sonra pişman olmayasın.. benim de ilk zamanlarda çok ağrım oluyor diye ilişkiye girmiyordum meğer yumurtluyormuşumsonra da niye hamile kalmadım derdine düştüydüm
Kizz ya benn ya benn bide balikesirde okudum uniyi sen duşunn susurluk ayranii ve ayvalik tostu üffffffff
Kardesim bugunn ikili teste gidiyorrrr ayy cinsiyeti de ogrenir insallahhh
Bende tostu böle içinde ketçaplı amerikan salatalı bişiler varsa seviyorum yoksa kuru kuru pek severek yemiyorum
aynen.. ben algıda seçmek istemiyorum bizzat algıda yaşamak istiyorum
son zamanlarda kendimi hep fotoğrafçı bakarken, kıyafet bakarken buluyorumolsa şunu yaparım bunu ederim diye
kız bizim evde varda ne oluyor.. hiç yaptın mı diye sorsana :)))
ayvalıkı bende severim bak ama içindeki salam sucuk çıkacak
vayy beee para var rahatlık var
evet kimse gelmiyor demek ki havalar ısınsa bi ben kalacağım, sende çıkarsın dışarıya, haa bide benoş kalır
hadi iyi haberlerle gel canım
ayy bende eve gidemedim yaa işim geç bitti bari bi tane bisküvi alıp geleyim
canım bizim düğünlerin tarihi falan belli ama şu bebek meselesine bizde rez. yatıramıyoruz bi de malatya uzak ya tatil yerlerine öyle olunca 10 günlük 5 yıldızlı otele rez. yaptırmazsak bizim için çok pahalı olur
sus yeliz seni boğma isteği geliyor bana yavaş yavas
ayy zaman ne çabuk geçiyor , iyi haberlerle gelsin inşallah
tamam susun yaa acıkıyorum ama bennn
inşallah hep beraber yaşayalım bu duyguyu canım
aşkolsun kızzzz girerim ben meraktan ölürüm siz hep aklımdasınız
ama olurda işten çıkar yazlığa gidersem orda net yok telefon paketimde kısıtlı taahhütü bitince artırcam kotasını ama
yelizzzzz daha geçmedimiii :18::18:
tos bizim akşam yemeklerimizde sık sık yediğimiz yemekama domates biber ketçap mayonez sucuk kaşarla acaip güzel yaparım
susurluk tostumuuuuuuuuuhiç sevmiyorummmmm o uzayan tuzsuz peyniri kuru ekmeği ben hiç sevemedimm
kız yeliz balıkesiri çok seviyom ben güzel bir şehirdir
kızlar tatil demişken ben gidip otelde takılmayı hiç sevmiyorum çok sıkıcı buluyorum biz genelde gezmeli tur gibi takılıyoz
kuru pilav cacık yedim
kuzum sen işinde dolayı giremezsin dedim zaten bitanem yanlış anladın benigezmeli tur nasıl oluyor kızz önceden rez. yapılıyor mu
afiyet olsun canım
yelizim bence senin yum. daha çok var bekle derim hem ağrın geçsin hemde sık sık çalışma spermleri etkiliyo ya
haftaya başla bence yada h. sonu..
h. içi salı çarşamba en önemli günlerin gibi geliyo bana aa o zaman gitmişmi oluyorsun gitmeden evvelki gün yap git kızzzz
bide öle denesene bakalım nolacakkk
evet canom haklısın piyasa açılıyo hava ısınınca dışarda olmak iyi oluyo ama artık siz varsınız
yok kız arabayla çıkıyoz yola çanakkale assos filan kıyıdan geze geze dura dura boazcaada misal balayında öle yaptık
şimdiki plan bodrum datça fethiye gibi her gece bi butik otel yada pansiyonda yer sorunu olmuyor öle yerlerde
heryeri geziyosun gönlünce
otelde ye iç s..hergün aynı şey hele akşamları çok sıkıcı geliyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?