Ağlayakta gözden mi olak???

Kiiizzzlllaaarrrr melabaaaa nasilsinizzz
Sosyall kigiiizzz benim belim kopuyo yaaa
Anamm ne filmmiş beee etkisi hala gecmedi bu sabah da kasık agrisiyla uyandimmm her gun yeni bir agri

ince belin ağrıyor değil mi canım , benimkide çok ağrıdı ama geçer 2-3 güne kadar

ya biz malatyanın mahrumiyet bölgesindeyiz canım ne lokanta var ne bişey var tost yaptıracak bile yer yok, sen düzgün bir şey ye diyorsun bana

tatile nereye gideceksiniz canım önceden rezervasyon falan mı yaptıracaksınız, ya ben geçen sene hamile kaldım diye hiç bir yere rezervasyon yaptıramadık, bu senede belki hamile kalırım diye yaptırmıyoruz , bu senede bi yerlere gitmezsen kafayı yerim ben

Anamm ne filmmiş beee etkisi hala gecmedi bu sabah da kasık agrisiyla uyandimmm her gun yeni bir agri

selamm canım..
hakkat ha ne filmmiş.. çekinmiyoruz ama çekinmiş ve yaşamız kadar olduk be ya :)
Allah yardımcın olsun zor zaten ağrı sızı..

Benim de dün akşam ağrım vardı çok fazla gaz sıkışmasımıydı neydi inanılmazdı.. Allah bilir senin bu ağrılar doğum ağrısı nasıl kim bilir

Yav bi face e girim dedim doğuran doğurana anam.. biz istedikçe mi arttı, ya da çoktu da biz mi fark etmiyorduk anlamadım gitti

Ayy tosttttt en sevdigim seyy
Antalyadayken ogle aralari kim ne yerse yesin ben mutlaka tost yerdim kardesim cok kizardi iyice kurudun diye
Ama burda da en ozledigim sey o belediye çaycisinin tostu.Daha ilkokuldayken bile ordan yerdim o tadi baska biyerden alamiyorumm kaş'a gider gitmezz yicemm

algıda seçicilik işte şimdi bütün hamileler benim gözüme batıyor

evde tost makinam yok dışardada ayda yılda bir ama ünideyken ayvalık tostu çok yerdim

Canım bizde geçen sene maaşlarımızda bayaa bi düşüş olunca çok sendeledik yaza toparlanamadık bi yere gidemedik.. bu yıl niyetimiz var ama gitmek istediğimiz tarihlerde kuzenim düğünü olabilir daha tarih belirlemediler.. onu bekliyoruz.. eğer ki onun belirlediği tarih uygun olursa bizim tatile gitmemiz için bodrum düşünüyoruz.. erken rezervasyon iyi oluyor ama daha kızı istemediler bile düşün :18::18: sinir oldum.. illa bi aksilik çıkacak.. valla ben hamile de kalsam gidicem bunaldım çünkü..

Benim ablam bide yurt dışında o da gelecek inşAllah.. onun zamanına da izin kullanmak isityoruz bakalım çok karışık benim durum

Kiiizzz haftaya bugun gidiyorumm daha kocişle siftah yapmadik hep bu agrilar yuzundenn napimm icimden gelmiyoo

Kız ağrı olunca öle oluyor ama sonra pişman olmayasın.. benim de ilk zamanlarda çok ağrım oluyor diye ilişkiye girmiyordum meğer yumurtluyormuşum sonra da niye hamile kalmadım derdine düştüydüm

Son düzenleme:

Bende tostu böle içinde ketçaplı amerikan salatalı bişiler varsa seviyorum yoksa kuru kuru pek severek yemiyorum

algıda seçicilik işte şimdi bütün hamileler benim gözüme batıyor

aynen.. ben algıda seçmek istemiyorum bizzat algıda yaşamak istiyorum
son zamanlarda kendimi hep fotoğrafçı bakarken, kıyafet bakarken buluyorum olsa şunu yaparım bunu ederim diye

evde tost makinam yok dışardada ayda yılda bir ama ünideyken ayvalık tostu çok yerdim

kız bizim evde varda ne oluyor.. hiç yaptın mı diye sorsana :)))
ayvalıkı bende severim bak ama içindeki salam sucuk çıkacak

canım bizim düğünlerin tarihi falan belli ama şu bebek meselesine bizde rez. yatıramıyoruz bi de malatya uzak ya tatil yerlerine öyle olunca 10 günlük 5 yıldızlı otele rez. yaptırmazsak bizim için çok pahalı olur

Kizz ya benn ya benn bide balikesirde okudum uniyi sen duşunn susurluk ayranii ve ayvalik tostu üffffffff

sus yeliz seni boğma isteği geliyor bana yavaş yavas

Kardesim bugunn ikili teste gidiyorrrr ayy cinsiyeti de ogrenir insallahhh

ayy zaman ne çabuk geçiyor , iyi haberlerle gelsin inşallah

tamam susun yaa acıkıyorum ama bennn
inşallah hep beraber yaşayalım bu duyguyu canım

aşkolsun kızzzz girerim ben meraktan ölürüm siz hep aklımdasınız
ama olurda işten çıkar yazlığa gidersem orda net yok telefon paketimde kısıtlı taahhütü bitince artırcam kotasını ama

yelizzzzz daha geçmedimiii :18::18:

tos bizim akşam yemeklerimizde sık sık yediğimiz yemek ama domates biber ketçap mayonez sucuk kaşarla acaip güzel yaparım

susurluk tostumuuuuuuuuu hiç sevmiyorummmmm o uzayan tuzsuz peyniri kuru ekmeği ben hiç sevemedimm
kız yeliz balıkesiri çok seviyom ben güzel bir şehirdir
kızlar tatil demişken ben gidip otelde takılmayı hiç sevmiyorum çok sıkıcı buluyorum biz genelde gezmeli tur gibi takılıyoz

kuru pilav cacık yedim

Kiiizzz haftaya bugun gidiyorumm daha kocişle siftah yapmadik hep bu agrilar yuzundenn napimm icimden gelmiyoo

yelizim bence senin yum. daha çok var bekle derim hem ağrın geçsin hemde sık sık çalışma spermleri etkiliyo ya
haftaya başla bence yada h. sonu..
h. içi salı çarşamba en önemli günlerin gibi geliyo bana aa o zaman gitmişmi oluyorsun gitmeden evvelki gün yap git kızzzz
bide öle denesene bakalım nolacakkk

kuzum sen işinde dolayı giremezsin dedim zaten bitanem yanlış anladın beni gezmeli tur nasıl oluyor kızz önceden rez. yapılıyor mu

kuru pilav cacık yedim

afiyet olsun canım

kuzum sen işinde dolayı giremezsin dedim zaten bitanem yanlış anladın beni gezmeli tur nasıl oluyor kızz önceden rez. yapılıyor mu

afiyet olsun canım

evet canom haklısın piyasa açılıyo hava ısınınca dışarda olmak iyi oluyo ama artık siz varsınız
yok kız arabayla çıkıyoz yola çanakkale assos filan kıyıdan geze geze dura dura boazcaada misal balayında öle yaptık
şimdiki plan bodrum datça fethiye gibi her gece bi butik otel yada pansiyonda yer sorunu olmuyor öle yerlerde
heryeri geziyosun gönlünce
otelde ye iç s.. hergün aynı şey hele akşamları çok sıkıcı geliyo bize

Kizimm o spermler ölmüstür 9 gun oldu yaa
Ben haftaya cuma gidenzii
Tahmini yum 19 u canm filmden dolayi gecikir mi bilemem

Evett kesinlikle ben de katiliyorum enn sevmedigim tatil seklii otele kapanmakk
Ben de hepp oyle yaparimm bol bol gezerekk heryeri gorerekk kafa nereye biz oraya hesabii
İki sene once arkadaslarla ciktik kaştann bayramdıı abooo 3 gun hicbiyerde kalacak yer bulamadik yaa en son kuşadasinda buldukk hep arabada uyumustuk ama cok guzeldi yaa cok ozluyorum o gunleri
Benim esim keyfine duskundurr hayatta oyle sokak sokak gezelim tarzi tatil sevmezz bu saatten sonra da arkadaslarla gidilmezz malumm bakalim gorcez bu yazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…