aman tamam beeeeeeeee
kıız sılaya bayılıyom zaten yaaaa hem ses hem sözler hemde görsellll ben erkeksi bayanları çok beğenirim de
seramik alıp gelcem yakın kaybolmayın
kadınn gerçekten süper, aşağıya yorum yazmışlar sen ezan oku biz namaza başlayalım diye
1 kiloda bana sardır
yorumlara gell yaa
bende silaya bauyiliorum.uni deyken bahar senliklerine gelmistiii. cok guzel yuzude,fizigideee
ben hiç canlı izleyemedim ama izlemek istiyorum kesinlikle
yaa ben doymadimmmsanirim birseyler daha yicemmm:86::78::122:
koş ye canım aç kalma sakın
off ne güzel ürünler var yaaaaa şahane bi desen aldık insanın evini yeniden yıkıp yapası geliyo
bir villa tadilatı yapıyoruz kızlar 4 katlı her banyo farklı olacak 3 m2 wc ye 1900 tl lik yer duvar ürün aldık
zenginler kız demek kimillette para var
kız seramiği var bide çıtası bilmem neyi o aralara hani parlak çıta konuyo ya şimdilerde dmirden o sırf 560 tl tuttu daha bunun yapıştırıcısı var derzi var
yine gçömüş herkessssssssssss
kizlarr bi arkadasim aradii bizim burda isi varmiss. benide aradi. hazirsan senide alayim hastaneye birlikte gidelim diye. hic minibusle gitmeye halimde yoktu. cok iyi olduuu.
simdi onu bekliomm 10 dk ya gelecem dedii. sonrasindada onunla takilacammm. ama gozum sizde kizlarr.
hepinizi opuyorumm. fundam sanada kolayy gelsinnn
kız seramiği var bide çıtası bilmem neyi o aralara hani parlak çıta konuyo ya şimdilerde dmirden o sırf 560 tl tuttu daha bunun yapıştırıcısı var derzi var
yine gçömüş herkessssssssssss
kizlarr bi arkadasim aradii bizim burda isi varmiss. benide aradi. hazirsan senide alayim hastaneye birlikte gidelim diye. hic minibusle gitmeye halimde yoktu. cok iyi olduuu.
simdi onu bekliomm 10 dk ya gelecem dedii. sonrasindada onunla takilacammm. ama gozum sizde kizlarr.
hepinizi opuyorumm. fundam sanada kolayy gelsinnn
Ben okuyorum ama işim yoğun ya yazamadım bi türlü.. Öğle arası oldu..
Kız funda adamlarda para var yaptırıyo bende de olaa neler yapacamda yok işte
vayy beee para var rahatlık var
evet kimse gelmiyor demek ki havalar ısınsa bi ben kalacağım, sende çıkarsın dışarıya, haa bide benoş kalır
hadi iyi haberlerle gel canım
ayy bende eve gidemedim yaa işim geç bitti bari bi tane bisküvi alıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?