Ağlayakta gözden mi olak???

off ne güzel ürünler var yaaaaa şahane bi desen aldık insanın evini yeniden yıkıp yapası geliyo

bir villa tadilatı yapıyoruz kızlar 4 katlı her banyo farklı olacak 3 m2 wc ye 1900 tl lik yer duvar ürün aldık

zenginler kız demek ki millette para var

zenginler kız demek ki millette para var

kız seramiği var bide çıtası bilmem neyi o aralara hani parlak çıta konuyo ya şimdilerde dmirden o sırf 560 tl tuttu daha bunun yapıştırıcısı var derzi var

yine gçömüş herkessssssssssss

kız seramiği var bide çıtası bilmem neyi o aralara hani parlak çıta konuyo ya şimdilerde dmirden o sırf 560 tl tuttu daha bunun yapıştırıcısı var derzi var

kizlarr bi arkadasim aradii bizim burda isi varmiss. benide aradi. hazirsan senide alayim hastaneye birlikte gidelim diye. hic minibusle gitmeye halimde yoktu. cok iyi olduuu.
simdi onu bekliomm 10 dk ya gelecem dedii. sonrasindada onunla takilacammm. ama gozum sizde kizlarr.
hepinizi opuyorumm. fundam sanada kolayy gelsinnn

Son düzenleme:

Ben okuyorum ama işim yoğun ya yazamadım bi türlü.. Öğle arası oldu..

Kız funda adamlarda para var yaptırıyo bende de olaa neler yapacamda yok işte

vayy beee para var rahatlık var

evet kimse gelmiyor demek ki havalar ısınsa bi ben kalacağım, sende çıkarsın dışarıya, haa bide benoş kalır

hadi iyi haberlerle gel canım

Ben okuyorum ama işim yoğun ya yazamadım bi türlü.. Öğle arası oldu..

Kız funda adamlarda para var yaptırıyo bende de olaa neler yapacamda yok işte

ayy bende eve gidemedim yaa işim geç bitti bari bi tane bisküvi alıp geleyim

Kiiizzzlllaaarrrr melabaaaa nasilsinizzz
Sosyall kigiiizzz benim belim kopuyo yaaa
Anamm ne filmmiş beee etkisi hala gecmedi bu sabah da kasık agrisiyla uyandimmm her gun yeni bir agri

He valla canım.. körler sağırlar birbirini ağırlar olacak
Biz ancak tatil zamanı yok olursak oluruz ki onda da gene takipte kalırız eminim

Bisküvi yenir mi kız düzgün bişiler ye.. hoş diyen ne yiyor o da tartışılır ama olsun sen düzgün ye sevmem ben bisküvi zorla kalınca ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…