• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aa ben bunu ilk kez duyuyorum yalnizz ben diodum ya 6si gece olucam ya 7 si sabahh gece ta 12 de oldumm cok istedigim bisey asla bukadar dakik olmazdi
Kiz ben adacayinin hastasiyim hatta her turlu bitki cayini icerim ama hamile kalmaya basladigimdan beri icmemeye calisiyorum bari adetken iceyim ada cayimi rahat rahat :) gecen sefer de tam adet oldugum gun gitmisti kocam yine oyle oldu.Ama bu sanci işini yazdim bi kenara :)) sagolun kizlar bana oyle iyi geliyosunuz ki allah ne muradiniz varsa versinnn :))

çok korkma kız bu adaçayından sadece adetliyken iç o zaman gerçekten iyi gelecek sana :34:

Temelin bir koyunu varmış, bir türlü gebe kalamıyormuş.
Temel düşünmüş taşınmış ...ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.
İdris : - Tamam koyunun koçum ile ciftlesebilir ama 5 liranı alırım... der.
Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur, İdris`in yolunu tutar. Koyun ile Koç çiftlesir.
Ama Temel tedirgindir ya gebe kalmazsa diye sorar : - Koyunun gebe olduğunu nereden anlayacağım ?
İdris : - Sabah kalktığında eğer ayakta ise gebe değil, eğer yatıyorsa gebedir... der.

Sabah olur Temel koşarak gider ağıla ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris'in ağılına gider.
İdris bu sefer 3 TL alır. Aynı şeyi söyler İdris, ayakta ise gebe değil, yatıyorsa gebe...
Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Yine gider İdris'in ağılına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL'sini alır ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel telaşından hiç ağıla gitmek istemez ve karısı Fadime'ye seslenir : - Şu ağıla bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu ?
Fadime gider bir zaman sonra geri gelir.

Temel sorar : - Ee koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu ?

Fadime gülerek cevap verir :

- Ne ayakta ne de yatıyor, el arabasına binmiş seni bekliyor!...

:9::9::9:

Hahah supermissss :9::9::9:

ya bak gördün mü ama böyle stress yaparsan olmaz ki az sakin ol kız :40:

Temelin bir koyunu varmış, bir türlü gebe kalamıyormuş.
Temel düşünmüş taşınmış ...ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.
İdris : - Tamam koyunun koçum ile ciftlesebilir ama 5 liranı alırım... der.
Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur, İdris`in yolunu tutar. Koyun ile Koç çiftlesir.
Ama Temel tedirgindir ya gebe kalmazsa diye sorar : - Koyunun gebe olduğunu nereden anlayacağım ?
İdris : - Sabah kalktığında eğer ayakta ise gebe değil, eğer yatıyorsa gebedir... der.

Sabah olur Temel koşarak gider ağıla ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris'in ağılına gider.
İdris bu sefer 3 TL alır. Aynı şeyi söyler İdris, ayakta ise gebe değil, yatıyorsa gebe...
Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Yine gider İdris'in ağılına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL'sini alır ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel telaşından hiç ağıla gitmek istemez ve karısı Fadime'ye seslenir : - Şu ağıla bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu ?
Fadime gider bir zaman sonra geri gelir.

Temel sorar : - Ee koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu ?

Fadime gülerek cevap verir :

- Ne ayakta ne de yatıyor, el arabasına binmiş seni bekliyor!...

:9::9::9:

Aa ben bunu ilk kez duyuyorum yalnizz ben diodum ya 6si gece olucam ya 7 si sabahh gece ta 12 de oldumm cok istedigim bisey asla bukadar dakik olmazdi
Kiz ben adacayinin hastasiyim hatta her turlu bitki cayini icerim ama hamile kalmaya basladigimdan beri icmemeye calisiyorum bari adetken iceyim ada cayimi rahat rahat :) gecen sefer de tam adet oldugum gun gitmisti kocam yine oyle oldu.Ama bu sanci işini yazdim bi kenara :)) sagolun kizlar bana oyle iyi geliyosunuz ki allah ne muradiniz varsa versinnn :))

tamammm tamammmm yapmayacam :17:

kızzzz koptummmm hehehheehhee garibim yaaaa

yelizim bende herşeye dikkat ediyorum çay çok seviyorum onu bile azalttım ama bounamı yapıyoruz yaa millet fosur fosur sigara içer herşeyi yer zararlı ama pattt hamile ne bilim offff

Allah hepimizin muradını versin sende iyiki varsın cancan :54::29:

tamammm tamammmm yapmayacam :17:

kızzzz koptummmm hehehheehhee garibim yaaaa

yelizim bende herşeye dikkat ediyorum çay çok seviyorum onu bile azalttım ama bounamı yapıyoruz yaa millet fosur fosur sigara içer herşeyi yer zararlı ama pattt hamile ne bilim offff

Allah hepimizin muradını versin sende iyiki varsın cancan :54::29:

Ben de artik benimkinin sigaradan olmadigini dusunmeye basladimm :17::17::17:

Ben de artik benimkinin sigaradan olmadigini dusunmeye basladimm :17::17::17:

çok mu içiyosun eşimin yengesi ingiliz kadın içki sigara aşırııııı ama çokkk doğurgan bir kadınnnnn yaşta 40
sürekli hmile ve aldırıyo
boşver düşünme bunu ama içmeee hem sağlığın için emde miniğin için lütfeeeen
kızz benim kociş bile 3 aydır ağzına vurmuyooo utannn :25:
( öle diyomki hırs yapasınnn :54: )

çok mu içiyosun eşimin yengesi ingiliz kadın içki sigara aşırııııı ama çokkk doğurgan bir kadınnnnn yaşta 40
sürekli hmile ve aldırıyo
boşver düşünme bunu ama içmeee hem sağlığın için emde miniğin için lütfeeeen
kızz benim kociş bile 3 aydır ağzına vurmuyooo utannn :25:
( öle diyomki hırs yapasınnn :54: )

Evett gercekten utaniyorum artik en azimdan azaltmam lazimm hamiş kalirsam da tamamen birakicam zaten :17::17::17:

Evett gercekten utaniyorum artik en azimdan azaltmam lazimm hamiş kalirsam da tamamen birakicam zaten :17::17::17:

hadi bugün kesinleştirelim olmazmıı ağzına sürmüyosun artık
bende eşimle arada içerdim düşün o ağzına sürmüyor kurban bayramından beri
bende hiç aramıyorum
bıraktın tamammıııı :1:

ayşem gelmişşşşşşş :16:
bende çıkacam birazdan
yaaa ayşem benim bu akıntı yok hala hiç yok hemde
bugün 15. gün:44:
öle ağrıda yok çok

canlarimm merhabaa,hepinizi cok ozledimm:( yazdiklarinizi ustten okuyabildim anca. dun gece hic uyuyamadim. artik ogurmekten bogazlarim tahris oldu.konusamiyorum bile.anneme geldim bugun hep yattim. 9. hafta hayirlisiyla gecer ins. artik takatım kalmadi:( kendimi o kadar cokmus hissediyorumki:(
yelizim uzulmek yok bu ay kismet degilmis demekki,diger aya insallah yeni umutlar baslayacak..
bu arada fundosaa tekiz diyorum bende,oyle hissettim:)
fundosumm aranizi bozmayin sakin,hele bu araa sakin:) yum donemi gecince acisini cikartirsin:)

canlarimm merhabaa,hepinizi cok ozledimm:( yazdiklarinizi ustten okuyabildim anca. dun gece hic uyuyamadim. artik ogurmekten bogazlarim tahris oldu.konusamiyorum bile.anneme geldim bugun hep yattim. 9. hafta hayirlisiyla gecer ins. artik takatım kalmadi:( kendimi o kadar cokmus hissediyorumki:(
yelizim uzulmek yok bu ay kismet degilmis demekki,diger aya insallah yeni umutlar baslayacak..
bu arada fundosaa tekiz diyorum bende,oyle hissettim:)
fundosumm aranizi bozmayin sakin,hele bu araa sakin:) yum donemi gecince acisini cikartirsin:)

farkli birsey olmasi iyidir bosver fundam. bak bende hamile oldugum ay hic akintim gelmemisti:)

ahhh ayşem ne çektin yaa sen böleeee bu bulantılardan gerçekten çok zor çok
az kaldı ama annen yakın neyseki canım
tekizmiiiii :21::21: anam gelsindeee kaç tane olursa olsun :1:
eve gidip hemen sıcak su torbası yapacam sözde iş yapacaktım hiiiiç yapamam yarın boş ya yarın yaparım dimi

aaa sende o uzayan akıntı olmamışmıydı ayşemmmmm iyi ozamannn
saat 9 da çatlayacakmı çokk merak ediyorum :1:

ben ufaktan toplanim canım
sende dinlen kuzum

yelizim akjşam geleye çalışırım senin görümce gelcek gerçi girmezsin belkide
bende malum dingdokkkkk :9: yok tiktak :9:

inan üzülüyommm :5:

Sen uzuleceksen 1 haftaligina birakirim yeter ki senin yumoşlar etkilenmesinnn :16::16:
Aysemm fundoşum simdi ben 2. Sogan kürünu uyguliycam yaa sitede diyor ki adet baslamadan 10 gun once 5 veya 7 gunluk kür uygulanir.Simdi ben kac gun uygulayayim bu bir.ikincisi bunun bana ne faydasi olacakk zaten yum zamani geçmis oluyo ters tepmesinnn??

Sen uzuleceksen 1 haftaligina birakirim yeter ki senin yumoşlar etkilenmesinnn :16::16:
Aysemm fundoşum simdi ben 2. Sogan kürünu uyguliycam yaa sitede diyor ki adet baslamadan 10 gun once 5 veya 7 gunluk kür uygulanir.Simdi ben kac gun uygulayayim bu bir.ikincisi bunun bana ne faydasi olacakk zaten yum zamani geçmis oluyo ters tepmesinnn??

7 gün uygula bence
birde bende o zaman demiştim bunu ne alaka diye ama vardır bi sebebi
sen iç nolacak 7 gün

eve gidip hemen sıcak su torbası yapacam sözde iş yapacaktım hiiiiç yapamam yarın boş ya yarın yaparım dimi

sende dinlen kuzum

sorma fundam,basa gelen cekiliyor ama beni bitirdi artik.
bugun hicbir is yapma cnm. bu aksam cok onemlii:)
uzayan akintilarim gelmisti ama az. sen o akintiya takilma hic. bu aksam catlayacak o yumurtaa:))
hadi sende eve git hazirlanmaya baslaa opuyorum senii,yelizim senide opuyorummmm:)

sende dinlen kuzum

Gorumce degil canmm erkek kardesi gelicekk kucuk daha cok konusuyo deli ediyo beni :9: bekar kizkardesi olsaydi bari boyle zamanlarda işime yarardi dimi

Back
X