Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldinn ve kolay gelsinnn
Evett ben de habire sayfa yeniliyorumm beklemedeyizz
hoş geldin canım iyiyiz çok şükür uğraşmaya devam![]()
saolun canlarım... seviyorum sizleri
benim yarın ovu günü takvim öyle söylüyor doğruysa tabii... hımm çalışmalara baslamam gerekyarın böyle yapcam kocişe
![]()
selam kızlar
fundoş senin adet gününmü geldi yoksa yine erken mi yaptınn
lizomm pazar günü aslında bu denemeydiii
![]()
Geldimmmmm silik bile yokkkk
hayırlısı olsun canımmmm
utanıyom kızzz gebelik testi 5 tane diyememm kiii bennnn
benaya katılıyorummmmmmmdur ben senin adına yapiiim kızzz bumuuuuu
![]()
![]()
kuzucuğumm benayımmmmkız ben kendi kendimle dalga geçtim seninle kaç aydır burda yazışıyoruz sen yanlış anlamazsın beni zaten eskiler için yazmadım ben onu
![]()
burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
sosyalim ben test yapmimmm olurmuuu
pazara kadar bekleyelim ne kaldıkiiiiiii![]()
yanlış zamanlarda çalışıyor olabilirsin her kadın adetten sonra 14. günde çatlamaz mesela ben bi ay 30 bi ay 27 bu ay adetten sonra 20. günümde çatladım diğer aylarda çalışmayı erkenden bıraktığım için olmadığını düşünüyorum bu ay bırakmadım ama , akıntını kontrol et tabi varsa ovu testlerini al sen sana düşenleri yapta gerisini Rabbime bırak, hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin![]()
Rüyada kahve fincanı görmek, rüya sahibinin fevri olduğuna, ön yargılar taşıdığına, kuruntuları ve endişeleri olduğuna delalettir. Rüya sahibi çok ani karar verip, olaylara karşı soğukkanlı yaklaşamadığı için büyük sıkıntılar yaşıyor demektir. Bu rüya onun bu huyundan vazgeçeceği şeklinde tabir edilir.
![]()
ben ben ankardayım :))) yaş 30 az kaldııı :))))
Ben kacayim kizlar kendi rekorumu kirdim topikte uzun sure kalma rekoru![]()
Öpüyorum hepinizi![]()
Geldimmmmm silik bile yokkkk
Aynen buuu demek 20 numara unutmam inşAllah..
Biliyorum tabiki canımcım..
Şey dersin stok yapıcam![]()
Arkadaşların hepsi siperiş verdide![]()
O yanlış zamanlar bende de oldu sanırım canım bu ay iyi hesapladım yarıda kaldı kısmet işte..
![]()
![]()
Kız bak rüyan bile seni anlatıyo koptum
![]()
Ayy süper severim ankaralılarılizimde ordan sende
bende oradaydım bi zamanlar..
:60 ilahi twin ya.. Yarı yıl tatiline az kaldı
Kız sosyal okuyp bitiremedim ya dayanamadım yazdım
Misafirden belim koptu yaa.. Yemin ederim zaten bekim ağrırdı hemen şimdi daha kötü oldu sorun mu var anlamadım ki
bide kızlar benim o beyaz akıntı 10.günden beri hiç kesilmedi iç çamaşırım hep beyaz lekeli
üşüttüm mü acaba:26:
fundoşum hayırlısı olsun daha vakit var zaten bekleyip görecez hep birlikte sonucu
ben çıkıyorum kızlar kocişim geldi yemek istiyo gidip şunun karnını doyurayım bi kaçabilirsem gelirim yine öpüyorum hepinizi![]()
bende sürekli akıntı olduğu için bilemiyorum canım
benim hiç böle olmazdı canım hatta yum günümde bile olmuyodu ya da ben farketmiyodum hatta söylüyodum size ben
yumurtlamıyor muyum yoksa ben farketmiyo muyum diye :26:
bende sürekli akıntı olduğu için bilemiyorum canım
benim hiç böle olmazdı canım hatta yum günümde bile olmuyodu ya da ben farketmiyodum hatta söylüyodum size ben
yumurtlamıyor muyum yoksa ben farketmiyo muyum diye :26:
için rahat edecekse doktora git kuzum istersen