Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kendimi kötü hissediyorum biraz uyuyacağım görüşürüz![]()
kız yıllardır geçmişi okuyon gelsen ya artık yamacımıza
hadi kolay gelsin![]()
Geldimmmmm silik bile yokkkk
Yzmamışsında bişi sen durmazdın :))
hiç keyfim yok canım, sabahta test yaptım hiçbişey yokkk
adet belirtileride hissediyorum sanırım bu ayda olmadı
sosyal girmemiş yaaa :44:
hiç keyfim yok canım, sabahta test yaptım hiçbişey yokkk
adet belirtileride hissediyorum sanırım bu ayda olmadı
sosyal girmemiş yaaa :44:
Gunaydin kuzumm uzme kendini dur bi bat gecsin sabah bakiyim dedim seni merak ediyordum
BENOSSS gunaydinnn
Günaydın canım..
Bizim bu bebek beklerkenki hallerimiz mi çok etkiliyo diyede düşünmüyo değilim,, çok düşünüyo ve çok konuşuyoruz ya..
Gunaydin kuzumm uzme kendini dur bi bat gecsin sabah bakiyim dedim seni merak ediyordum
BENOSSS gunaydinnn
Seni çok iyi anlıyorum hakda veriyorum ama yinede kendini salma olur mu.. Erken ama pazartesi gününden sonra yapman gerekmiyormuydu..
Belkide var. Yoksa bile hayırlısı yoruz vardır bi hayır canım sakın üzülme..
Evet sosyalde iyi değildi onuda merak ediyorum
sağolun kızlar iyiki varsınız ya evet aslında erken pazar veya pazartesi daha netleşir sadece ne çıkıcak bata kadar diye denedim
ama regl hisside var gibi belirtide yok ya neden deyip duruyorum neden olmuyo
sosyale noldu yaaaa nesi var ki öle yazmış offff hiçbirimizin psikolojisi iyi değil sıyırdık
ben burdan kurtulmak istedikçe dahada saplanıyorum bu ay oldu tamam bu kadar yumurtayada olmazmı diyorum yok
neyse daha vakit var dediğiniz gibi çok gerilmeyede gerek yok hayırlısı olsun tabi canlarım![]()
Belirti konusunda aramamak gerektiğini öğrendim çünkü aradıkça hayal kırıklığı daha tavan yapıyo..
Gerçekten bazrn neden diyr sormuyo değil insan.. Başkalarına bakınca kendindeki kusur ne acaba diyo yani bende oluyo.. İsyan değil kesinlikle..
Ama kısmet olduğunuda biliyoruz vardır bi bildiği rabbimin.. İçimizi rahat tutcaz.. Seninde inşAllah adet belirtin bebek için olanındandır canım..
Olmazsa Allah korusun tabi.. Rahim filmine gideceksin değil mi
Sosyal hakkat yapmazdı öle.,
evet canım rahim filmini çektirmek istiyorum biran evvel ama ağrılıymış dayanamam ben anestezili çektircem
bir ayda korunmak gerekiyomuş ondan sonra
evet isyan değil ama zaman su gibi akıp geçincede dayanılmaz bi acı oluyo insanın içinde
bu belirtilerde insanı sinir ediyo yaaa gerçekten haa aramayacam daha bi belirti filan
birde yumurtlama zamanında görev gibi kendimide eşimide geriyorum yok yere bundan kurtulmam lazım
çok fazla düşünüyoruz nasıl kurtulcaz bunlardan
Çok ağrılı olmadığını söylüyorlar bence boş yere anestezi yükletme kendine.. 1 ay korunmada kötüymüş ama onun peşine hamile kalanda çokmuş hadi bakalım hayırlısı.. İnşAllah gerek kalmaz..
Dediklerine katılıyorum bi şekilde kurulmak lazım ama nasıl.. Bebek fikri aklımdan hiç çıkmıyo..