- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Hosgeldinnn yavrrummmmm![]()
Hoşgeldn canım ? Nasılsın
dün gelemedim tekrar kızlar özür dilerim
Kizlar selam.bu saatte yaziyorum uyku tutmadi.bugun igneden sonraki 4. Gun calisma olmasi gerekiyodu ama biz cok pis kavga ettikhaliyle olmadi ve yarin da olacagini zannetmiyorum.yani gecti artik diye dusunuyorum ama hala kasık agrim var.Artik olduysa oldu olmadiysa da nasip napalim.Yani sonuc olarak igneden onceki gece ve igneden sonra 2 kez iliski olmus oldu.Hayirlisi Allahtan...
oyy kuzum benim keşke az dayanabilseydin yumurtlama günlerinde kavga olmasaydı, ama neyse sen çok üzülme tutmuşsa diğer çalışmalardanda tutmuştur inşallah
ezocum keçiboynuzu pekmezi alın hergün 1-2 kaşık sayı uçacak bak görrr
yada yelizin yazdığı kürü yap en güzeli
ayşemmm kızzz aylık boyamı yaptırdım aslında onun için hususi bakım yapmadımama kestirmedim şükrü kaç aydır kesmiyoz hiç kırık yok diyinceee kesmeyelim dedimm
çok güzel oldu ama bide manükür yaptırdım pazar akşamıda masajla cilt bakımım var
salı günü inşallah miniğinin cinsiyetini öğrniriz ayşemmm öğrenmesekte sağlıklı olduğunu bilelim yeterrrr
ooo fundoş hanım inşallah bu bakımlar hamilelik öncesi bakımlardır
ezoo bak yeliz yazmış keçi boynuzu kürü, çakşır kökü , kabak çekirdeği fındık fıstık yedireceksin eşine çaresi var hemen üzülüp karaları bağlama bakayım
bu arada ben sabah adet oldummmm
benoşummmmmmm kız telefona indirdiğimiz uygulama var yaaa doğru çıktı kız 25 i yani bugünü adet tarihimi gösteriyordu , sende önceki adetlerini yaz ortalama kaç gün adet gördüğünü yaz bak bakalım bu aya ne diyor ayrıca yumurtlama tarihimide doğru bildi kığızzzzz