• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldinnn yavrrummmmm :16:

Hoşgeldn canım ? Nasılsın

dün gelemedim tekrar kızlar özür dilerim :25:

Kizlar selam.bu saatte yaziyorum uyku tutmadi.bugun igneden sonraki 4. Gun calisma olmasi gerekiyodu ama biz cok pis kavga ettik :14: haliyle olmadi ve yarin da olacagini zannetmiyorum.yani gecti artik diye dusunuyorum ama hala kasık agrim var.Artik olduysa oldu olmadiysa da nasip napalim.Yani sonuc olarak igneden onceki gece ve igneden sonra 2 kez iliski olmus oldu.Hayirlisi Allahtan...

oyy kuzum benim keşke az dayanabilseydin yumurtlama günlerinde kavga olmasaydı, ama neyse sen çok üzülme tutmuşsa diğer çalışmalardanda tutmuştur inşallah :16:

ezocum keçiboynuzu pekmezi alın hergün 1-2 kaşık sayı uçacak bak görrr
yada yelizin yazdığı kürü yap en güzeli

ayşemmm kızzz aylık boyamı yaptırdım aslında onun için hususi bakım yapmadım :1: ama kestirmedim şükrü kaç aydır kesmiyoz hiç kırık yok diyinceee kesmeyelim dedimm :1: çok güzel oldu ama bide manükür yaptırdım pazar akşamıda masajla cilt bakımım var :9::12:
salı günü inşallah miniğinin cinsiyetini öğrniriz ayşemmm öğrenmesekte sağlıklı olduğunu bilelim yeterrrr

ooo fundoş hanım inşallah bu bakımlar hamilelik öncesi bakımlardır :34:

ezoo bak yeliz yazmış keçi boynuzu kürü, çakşır kökü , kabak çekirdeği fındık fıstık yedireceksin eşine çaresi var hemen üzülüp karaları bağlama bakayım :20: internetten araştır keçi boynuzu ve çakşır köklerini :34:

bu arada ben sabah adet oldummmm :32::32::32:

benoşummmmmmm kız telefona indirdiğimiz uygulama var yaaa doğru çıktı kız 25 i yani bugünü adet tarihimi gösteriyordu , sende önceki adetlerini yaz ortalama kaç gün adet gördüğünü yaz bak bakalım bu aya ne diyor ayrıca yumurtlama tarihimide doğru bildi kığızzzzz:53::53::53:

iyiyim kuzum sen :16: sabah kırmızı kart yedim sen tekrar test yaptın mı bacı :51:

Umutla baslasin bu ayinda kuzum
Cnm yapmadim bi kac gun gecerse yaparim daha da yapmam ama sabah adet oldum diye kalktim yataktn baktim yok bisey
Bilmiyorum hic hissedemiyorum kuzum ya :31:

yemekteydimmm geldimmmmmm

sosylimmmm oldunmuuu neyse hayırlısııı önümüze bakalımmmm kız bende aylık takip yapıyorum ya ondan şaşmıyor günümmm
heyecanla ptesiyi bekliyorum yaa sosyalimmmm ben ayaklarımı üşütünce direk karnım ağrıyooo ve akıntım oluyo hemen ve rahatsız oluyorum biraz kokulu :17: bak olmazdı hiç akıntım böle üşütünce oluyooo :14:

twinimmm canımmmm naptınnnnnnnnn :53:

olursanda üzülmek yok 1 günlük normal bunalım takılmana izin veriyoruz sonra tekrar aramıza geliyorsun örtmen hanımm, oooo bu arada tatilede girdiniz haaa değmeyin keyfinize :52::52::52:

:1: sagol sosyal baskan zaten bi gun surer bnm bunalim sonra normale dönerim kuzum :1: aranizdan ayrilmam kuzum :42:
Ay iple çekiyodm tatili tadini cikarcz kuzum
Yoksa okul cekilmiyo arada tatil olmayinca

sosylimmmm oldunmuuu neyse hayırlısııı önümüze bakalımmmm kız bende aylık takip yapıyorum ya ondan şaşmıyor günümmm
heyecanla ptesiyi bekliyorum yaa sosyalimmmm ben ayaklarımı üşütünce direk karnım ağrıyooo ve akıntım oluyo hemen ve rahatsız oluyorum biraz kokulu :17: bak olmazdı hiç akıntım böle üşütünce oluyooo :14:

oldu kız oldu ama çok sevindim haa kız tabletteki uygulamayla aynı gidiyor yumurtlama günlerimde tamam bu ay sıkı çalışma :32:
eve gidince dediğimi yapacan yaza kadar kuzu su torbasını alacaksın seninle birlikte gezecek ama sakın karnına koyma o sakıncalı sadece ayak altına :32:

nasılsınız millet :16:

iyiyiz kuzu sennn :3:
Evet kuzum aynen oyle once can Sağlığı sonra Rabbim hayirlisini versin:16:

ağzın bal yesin bak dediğin gibi önce can sağlığı :16:

Afiyet olsun cnmn
Dikkat et sicak tut ayaklarini ki yumoslar iyi gelissin :1:
Cnm napiyim test yapmadim sonra yapmayı da dusunmuyorum her an gelecekmis gibi hazirlikliyim :9:

ben az evi toplayam kız karın ağrım başlamadan ara ara yazarım kızmak kırılmak yok karın ağrım başlayınca direk şarjı biten oyuncaklara benziyorum şarjım bitmeden evi bi süpürem en azından :6::6::6:

ben az evi toplayam kız karın ağrım başlamadan ara ara yazarım kızmak kırılmak yok karın ağrım başlayınca direk şarjı biten oyuncaklara benziyorum şarjım bitmeden evi bi süpürem en azından :6::6::6:

Hadi git kolay gelsin cnm bnde yarin yapicam .. bnde cikarim birazdan camasirlar beni bkler sonra kiz kardesime gidicem :16:

Back
X