• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarrr bu cocuk benim omrumu yediii:( ne gaz varmis arkadass.denemedigimiz sey kalmadii. Lutfen dua edin banaa. Uyumuyor hic:(
Hicbir huyu bana cekmemis babasinin butun kotu huylarini almis:(
Bugun annemide evine biraktik. Yalniz kalacaz:(
Hemen daldim boylee bos bi an bulunca. 10 dk uyuyo yine gozlerini acio cunku:(
Aysemm Allah kolaylik versin canimm yaa neden boyle oluyo kii :(
Yani sadece gaz mi acaba sorun o_O

İstanbul yarın en sıcak gününü yaşayıcakmışşş yelooo:KK17:

ayşemmmmmmmmm kıyamam yaâ canım benimm bi an gözümdee canlandırdımmm ayyy kabusresmennn hiç uyumazmı bibebek arkadaşşş
yavrum yaaa demek çok gazı var canı yanıyoo:(
Bol bol dua edecem sana ayşemm inşallah bu dertle beiter en tez zamanda yaaaaaa:(

İstanbul yarın en sıcak gününü yaşayıcakmışşş yelooo:KK17:

ayşemmmmmmmmm kıyamam yaâ canım benimm bi an gözümdee canlandırdımmm ayyy kabusresmennn hiç uyumazmı bibebek arkadaşşş
yavrum yaaa demek çok gazı var canı yanıyoo:(
Bol bol dua edecem sana ayşemm inşallah bu dertle beiter en tez zamanda yaaaaaa:(
Turkiye genelinde oyleymis fundamm.Disarda calisanlara Allah kolaylik versinn daha 10 derece artacakmis hava sicakligi burda da

Aminn yelommmm

ayşemmm yelonun dediğiyağı sürdünmüüü acı elma çok etkiliymişşş
bide youtubede bi video var masaj onu yapsana karnından pipisinee dğru bastırr sonra bacaklarını katla hemen gazını attı kızzz bebek hemyiiresi anlatıyo bebekle göstererekkk

Ayy kizlar wc de cikmada zorlaniyordum bugun popomda bi agri vardi bi baktim ki sislik olusmus sanirim hemoroid olmusum hayatimda boyle bi sey olmadi demek ki hamilelikten

Yaa kim demiştii yada nerde okudummm
bebek doğunca nar ekşisi ağzına azıcık vercekmişsin daha sütü emmeden ilkk
kıyamam filan diiyolar amaa ne olcakki bi damladann doğal bişey sonuçtaa
sosyalimm denesenmi acabaa çok zor yaaa offf

Ayy kizlar wc de cikmada zorlaniyordum bugun popomda bi agri vardi bi baktim ki sislik olusmus sanirim hemoroid olmusum hayatimda boyle bi sey olmadi demek ki hamilelikten
Anamm hemoroid deme banaaa :KK43:
Allah kimseye vermesin
Hemen hemmeennn onu tedavi et sosyalimm sonra en yakin arkadasin oluveriyo :(

Sosyaliimmm odaçok zorbişeymişşşş amanınnn hamilelikte vee çok oturmaktan en çokta olurmuş ooo

ben şey duydummmm şeftalide tam meevsimiykennn içinde çekirdek varyaaa o hemen yok ediyomuş kızzzzz

lizo bizim evde kredi daha 7 senemiz var :KK54: bu arada hayırlı uğurlu olsun canım güle güle otur oğluşunla eşinle :KK73:
Haddimi asarak gelirinizi ve kredi tutarinizi sorabilirmiyim sosyosum. Biz zaten 2 bin kredi 550 de kira oduyoduk ama her ay dugunde takilan altinlardan bozduruyoduk yetismiyodu kredi kartindada taksitler vardi 3 binden az gelmiyodu. Simdi hepsi sifirlandi sadece 2 bin kredi olcak ama altinda kalmadi sikisinca nasi oducez bilmiyorum.

Lizommmm hayırlı uğurlu olsunnn ben çokkkk seviniyorumm böle biri ev alınca yaaaaa
emek veripp:KK52:
bizde o yollardan geçtik bak rahat ol ayrıcada çok uygun evin fiyatı çok çabuk bitecekk iyiki hemen girdiniz evişine canımm:D
birinizin maaşı krediye gitse birinizinkiyle geçinirsinizz
3+1 bide oh daha ne olsun
İyiki büyük aldınız bizimkide öle valla en güzeeli haa
sizdemi krediyle aldiniz bittimi borcu masallah gule gule oturun ne guzell soyledikleriniz cok iyi geldi bana fundammm icimi rahatlattiniz coook tsk ederim

Bu arada gunaydin :KK54:
bide aysemle denk gelemiyoruz siz denk gelirseniz soyleyin lutfen zinco cok guzel bi damla icerigini de okursa hicbi kimyasal yok sadece bitkisel. Hem gazini cikarmasinda yardimci oluyo hemde cok guzel uyutuyo. Artik gaz olmadigi icin rahatladigindanmi uyuyo yoksa damlami uyutuyo bilmiyorum ama bebegin ihtiyaci var o uykuya uyumayinca cok mizmiz oluyorlar

Günaydınn tontişlerr

Ayşemm bende dua edicem Allah yardımcınıZ olsun zır valla..

Lizim ayşede galiba onu kullanıyo ama demekki oda çocuğa fayda etmedi..

Fundaa ben demiştim nar ekşisini bizede iş yerindeki demişti onlar yapmış hiç olmamış sizinde aklınızda olsun..
Ben aslında ayşeye dediydim ama o hengamede aklına gelmez ki.. Şimdi verse acaba faydası olur mu ki

Kizlar gunaydin
Nasil yok edecegim kiz bu sisligi seftali cekirdegi ve zeytinyagli pamugu nasil kullanacagim
Lizo bizim kredi 1000 lira maaslarimiz yuksek ama yani bize cok koymuyor siz simdi 2000 lira odeseniz size 2000 lira kalsa bence gecinirsiniz sorun olmaz yani diye dusunuyorum

Benayim surekli mi veriyorsun nar eksisini bide hemen dogar dogmaz mi kiz bi de yeni dogduklari icin cigerleri tam gelismiyor ya acaba bi zarari olur mu belkide o bebekte gaz sorunu yoktu bunuda nar eksisine baglamis olamazlar mi

Allah razi olsun kizlarrrr hepinizden. Bu gece biraz uyudu.bende ilk defa 3 saat araliksiz uyudum:) aman dilimi isirayimn:)
Lizomm zinco veriorum ama her zaman etki etmio. Dedigin gibi uyku verio. Gece etki etti heralde. Birde gobegini zeytinyagi ile ovuyoruz

Sosimm gazdan uyumuo. Doktor muayene etti cunku. Karni sert dedi. Babasida boyleymis.hatta bundan daha beter:KK43: gececek insallah bu evrede.
Bugunde hava cok sicak. Kayinvalideye geldik. Onlarin evi biraz daha serin. Cocukta burda biraz daha rahatladi sanki.
Lizooo kirkiniz cikmis hayirli olsun cnm.
Yelooo doguma cok az kaldi dimii
Fundos benosss twosss

Selam canlarimmm
Aysemm hadi insallahh boyle boyle duzene giriyodur insallah bu gece daha fazla uyursunuzz o_O

Sosyalim totonun arasina gece yatarken zeytinyagli pamuk sıkıştırıp yatcann
Bide sabah ve aksam ac karnina bir iki tutam dereotu cigneyip suyla yutucan oglen ve aksam da olur.dereotu cok etkili ama bisure surekli yapman lazim
Orayi hep nemli tutucan kabiz olursan azar hemen.sert yerlere oturmiycan kirmizi et fazla tuketmiycen o da cok azdirir.
Hemoroid ile arkadas olmus biri olaraktan tavsiyelerim bunlar.yeni cikmisken yok etmeye bakk sonra baş edemezsin soyliim o_O

Selam canlarimmm
Aysemm hadi insallahh boyle boyle duzene giriyodur insallah bu gece daha fazla uyursunuzz o_O

Bide sabah ve aksam ac karnina bir iki tutam dereotu cigneyip suyla yutucan oglen ve aksam da olur.dereotu cok etkili ama bisure surekli yapman lazim
Orayi hep nemli tutucan kabiz olursan azar hemen.sert yerlere oturmiycan kirmizi et fazla tuketmiycen o da cok azdirir.
Hemoroid ile arkadas olmus biri olaraktan tavsiyelerim bunlar.yeni cikmisken yok etmeye bakk sonra baş edemezsin soyliim o_O
Hosgeldin yelommmm
Amin cnm insallahh

Az once yazmayi unuttum. Sosi bendede hemoroid var. Biraz zorlayinca hemen firlio:( bende cogu seyi denedimm ama bak yelonun dedigini yap o iyi gelir. Ben birde ilik suya oturuodum o cok rahatlatiodu.
Bi arada vazelin krem surdum. Onunda faydasini gordum.aklinda bulunsun cnm.

Selam canlarimmm

Hosgeldin yelommmm
Amin cnm insallahh

Az once yazmayi unuttum. Sosi bendede hemoroid var. Biraz zorlayinca hemen firlio:KK43: bende cogu seyi denedimm ama bak yelonun dedigini yap o iyi gelir. Ben birde ilik suya oturuodum o cok rahatlatiodu.
Bi arada vazelin krem surdum. Onunda faydasini gordum.aklinda bulunsun cnm.

Back
X