- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi DevranDoner
-
Evet cok simartiyoruz.. oysa kaçan balık büyük olurmuş ama seviyoruz yada sevmek istiyoruz.. ve bunu da belli etmeden duramiyoruzSuc bizlerde, deger verdiklerimizi simartip tepemize cikarmakta profuzvazgecmeyi bilmiyoruz..
Aile bile yakiyorsa canini, disardaki insana ne diyebilirsinki.
Hep derim arkadaşım, ağlamak bile lüks diye.. aman çocuğumuz görmesin, aman gözümüz şişmesin işe gideceğizBazen sıkmadan, durdurmaya çalışmadan, özgürce ağlayabilmek bile lüks. Hep saklamak zorundayım.
İnciten değil de incinen olmak tek tesellisi olmak..bilmiyorum... uçan kuşa ağlayasım var benim de... mutsuz edennler nolcak bilmiyorum...
Off hiç deme o konuyu yarın işe gidecem bugğn ağlamayim sonra ağlarım dediğimi biliyorumHep derim arkadaşım, ağlamak bile lüks diye.. aman çocuğumuz görmesin, aman gözümüz şişmesin işe gideceğiz
Hep diyorum, sağlık en önemlisi.. ama gel de unutma bunu.. kimseye değmez diyorum.. ama göz yaşıma yenik düşüyorum..evet ağlıyorum ama biliyorum hep salaklığımdan.
Dualarda buluşalım..Off hiç deme o konuyu yarın işe gidecem bugğn ağlamayim sonra ağlarım dediğimi biliyorum
Çok iyi anlıyorum.. evet çare degil ki zaten.. belki bir iç döküş.. ama yukarda bahsettik ya, o bile lüks zatenAğlamanın da çare olmadığını anlayıp aglayamiyorsak bile ne yapmali
Bu saydıklarınızın hiçbiri olmadan da ağlayabiliyor kadınlar.. Kendince haklı sebepleri olabiliyor.. zaten ne olursa olsun, çözüm değil ağlamak da, bu konu hayli miktarda birliktelik ve yoğun duygu içeriyorKonu nedir tam olarak?
Ne sebepten agladiklari onemli,kadinlar olarak cok sacma seylere de takilip senelerce ayni hata uzerinde israr da ediyoruz. Dayak yiyoruz bosanmiyoruz,maasimiz elimizden aliniyor bosanmiyoruz,kocamiz kiyafetimize ve hayat tarzimiza karisiyor bosanmiyoruz,psikolojik siddet goruyoruz bosanmiyoruz,maddi manevi yetersizken koca diye kosuyoruz ille evleniyoruz ama bosanamiyoruz,ailesi eziyet ediyor koca goz yumuyor bosanmiyoruz. Bunlar kader diye agliyoruz ama kader degil,secim. Hem de yanlis secim. Aglamamak kadinin elinde biraz da. Kimse ah canim agliyor musun mutsuz musun demiyor,aglamasaydin,cekmeseydin diyor. Haklilar. Hayati degistirmek elimizdeyken yine aglayarak cozecegiz saniyoruz ama yaniliyoruz iste.
İste sebepleri bilirsek ona gore konusuruz. Yogun duygularin kimseye bir aciklayiciligi olmuyor,burasi bdv,kesin ve net sekilde dertleri anlatirsak cozum bulunur.Bu saydıklarınızın hiçbiri olmadan da ağlayabiliyor kadınlar.. Kendince haklı sebepleri olabiliyor.. zaten ne olursa olsun, çözüm değil ağlamak da, bu konu hayli miktarda birliktelik ve yoğun duygu içeriyor
Bazen anlatmak o kadar yoruyor ki.. insan anlattıkça yoruluyor.. Göze alamıyorİste sebepleri bilirsek ona gore konusuruz. Yogun duygularin kimseye bir aciklayiciligi olmuyor,burasi bdv,kesin ve net sekilde dertleri anlatirsak cozum bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?