• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AglayanStyle

images

Malzemeler:
Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

karanfil1.gif

Malzemeler:
1 avuç karanfil
500 ml su

Hazırlanışı:
Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatılır.

1 gün bekletilir. Saç larınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın, durulamayın.

Haftada 4 gün kullanmanız yeterli olacaktır.

Gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.

Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun haline geldi..

Bu yüzden bu formülü denemenizi ısrarla tavsiye ediyoruz​

slm cnm topiğin hayırlı olsun bende açığım fakat diğer konuların dıkkatımı çektı ozellıkle sınemakı karısımı bende yapyrm gerçekten faydası var

77d50e93226c973c1a87994f993ce65b_1301509105.jpg

Bir tatlı kaşığı kil, bir tatlı kaşığı mısır unu, bir çay kaşığı kadar el kremi biraz ılık su boza kıvamına getirilir.. Temiz cilde sürülür, kuruyana kadar beklenir.. Kuruduktan sonra artan maskeden elinize alıp yüzünüzdeki maskeyi onunla ovarak çıkarıyorsunuz.. Yalnız cildinizi çok hırpalamadan..​

images

Evet sivilceler denemedigim sey kalmadi. Kullandigim bircok seyin sonucunda en yararli olanin dogal olani oldugunu anladim.
Eczaneden bir sabun almistim.Kutusunu attigim icin ismini hatirlamiyorum malesef.Aknelere karsi cok iyi geldi.Ilk basta biraz cikartti sivilce ama sonra yavas yavas azaldilar.Kullandigim en etkili sabun diyebilirim. Sivilcelere karsi uyguladigim yontemleride yavas yavas paylasacam arkadaslar.

vitamin33.jpg

Maydanoz-Limon kürünün uygulama şekli :

Sapları ile birlikte 15-16 adet taze maydanoz önce eliniz de biraz küçülterek mutfak robotu ya da blendera atın ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave edin.

Mutfak robotunuzu çalıştırın, iyice karıştırarak sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tamamını için. En erken yarım saat sonra kahvaltıya başlayabilirsiniz. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayın ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara verin.

Bir hafta ara verdikten sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayın ve kürü sonlandırın. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.

Eğer,orta ya da ileri derecede karaciğer yağlanması söz konusu ise, Maydanoz Limon kürüne paralel olarak aynı günün akşam yemeğinden iki saat sonra lavanta kürü de uygulanmalıdır.

Yılda 2-3 kez uygulanacak Maydanoz-Limon kürü ile karaciğer yağlanmasını önlemiş olursunuz.

Karaciğer yağlanması fibroz ya da siroza dönüşebilmekte veya karaciğer kanserine neden olabilmektedir. Bu kürle hem karaciğer yağlanması önlenir hem de karaciğer arındırılır.

Dikkat: Hiç bir kürü alışkanlık haline getirmeyiniz ve sürekli uygulamayınız.
Uyarı: Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

images

Evet sivilceler denemedigim sey kalmadi. Kullandigim bircok seyin sonucunda en yararli olanin dogal olani oldugunu anladim.
Eczaneden bir sabun almistim.Kutusunu attigim icin ismini hatirlamiyorum malesef.Aknelere karsi cok iyi geldi.Ilk basta biraz cikartti sivilce ama sonra yavas yavas azaldilar.Kullandigim en etkili sabun diyebilirim. Sivilcelere karsi uyguladigim yontemleride yavas yavas paylasacam arkadaslar.

acaba ismi ne bu sabunun yıllardır bende sivilcelerle uğraşyrm bu arada bnde takip edeceğim güzel bilgiler paylaşyrsn cnm

images

Corek oyu yagi 2 hafta boyunca gunde 3 defa olmak uzere yemeklerden hemen sonra bir tatli kasigi iciyorsunuz.Iki hafta sonra 6 ay boyunca gunde bir defa iciyorsunuz.Bagirsaklarinizi karacigerinizi temizliyor.Bagisiklik sisteminizi guclendiriyor.
Allah'ın Elçisi (s.a.v.) şöyle buyurdu :

"Şu 'çörek otu'nu kullanmaya devam edin, çünkü onda ölümden başka her hastalığa şifa vardır."

Aktarlarda corek otu yagini alirken soguk sikma demeniz gerekiyor.En sifalisi odur.

acaba ismi ne bu sabunun yıllardır bende sivilcelerle uğraşyrm bu arada bnde takip edeceğim güzel bilgiler paylaşyrsn cnm

Sagol canim.Valla ismini bir hatirlayabilsem.Ama elimden geldigince anlatayim sana. Fransiz uretimiydi.Yesil ve yuvarlakti.Fyatida 25 liraydi. Inshaallah bu sekilde anlatirsan eczaci yardimci olur sana.:54:

yesil_cay_goz.jpg

Normal cay demledigimiz gibi yesil cayi demleyip suzup bir sisede sakliyorum buzdolabinda.Sabah aksam temiz yuzume suruyorum.Yuzumuzdeki puturlu goruntuyu azaltiyor.Sivilcelere karsi cok iyi.Bide icerseniz ozaman daha super olacak)))

öncelikle topiğinz hayırlı olsun :):) bende sivilcelere karşı bi çok maske sabun denedim otlar kaynattım vs. vs. vs. bnimkiler geçmedi.. en iyisi doktora gitmek bence bu benim düşüncem tabi sizede saygı duyarım.. yıllardır geçiremediğim sivilcelerim kısa bir sürede baya bi azaldı 6 ay sürecek tedavi inşallah tamamen geçer kurtulurum :)

öncelikle topiğinz hayırlı olsun :):) bende sivilcelere karşı bi çok maske sabun denedim otlar kaynattım vs. vs. vs. bnimkiler geçmedi.. en iyisi doktora gitmek bence bu benim düşüncem tabi sizede saygı duyarım.. yıllardır geçiremediğim sivilcelerim kısa bir sürede baya bi azaldı 6 ay sürecek tedavi inşallah tamamen geçer kurtulurum :)

Inshaallah sivilcelerin gecer canim.Cok tesekkur ederim. Ben o agir ilaci kullanmak istemedim acikcasi. Cunku sivilcelerimde okadar agir degildi.Sadece rahatsiz edoyordu beni.Bu sekilde gecirmeyi tercih ettim.Ne olursa olsun bu sivilce gercekten cok can sikici yaa:50:

Inshaallah sivilcelerin gecer canim.Cok tesekkur ederim. Ben o agir ilaci kullanmak istemedim acikcasi. Cunku sivilcelerimde okadar agir degildi.Sadece rahatsiz edoyordu beni.Bu sekilde gecirmeyi tercih ettim.Ne olursa olsun bu sivilce gercekten cok can sikici yaa:50:

benimkiler baya bi yayılmıştı malesef :( sırtımdaydı diye önemsemedim uzunca bir zaman. ilaç gerçekten ağır canım en iyisini yapmışsın valla gözlerim bile bozuldu ve aşırı kızarıyorum güneşte deri inceldiği için . ama ben geçiremedim işte tedaviye mecbur olduk

Back
X