- Konu Sahibi AglayanPasta
[video=youtube_share;yWRjVDGzOqc]http://youtu.be/yWRjVDGzOqc[/video]
Burdaki goruntuye aldanmayin kadinlarda yapabilir.
Burdaki goruntuye aldanmayin kadinlarda yapabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm topiğin hayırlı olsun bende açığım fakat diğer konuların dıkkatımı çektı ozellıkle sınemakı karısımı bende yapyrm gerçekten faydası var
![]()
Evet sivilceler denemedigim sey kalmadi. Kullandigim bircok seyin sonucunda en yararli olanin dogal olani oldugunu anladim.
Eczaneden bir sabun almistim.Kutusunu attigim icin ismini hatirlamiyorum malesef.Aknelere karsi cok iyi geldi.Ilk basta biraz cikartti sivilce ama sonra yavas yavas azaldilar.Kullandigim en etkili sabun diyebilirim. Sivilcelere karsi uyguladigim yontemleride yavas yavas paylasacam arkadaslar.
acaba ismi ne bu sabunun yıllardır bende sivilcelerle uğraşyrm bu arada bnde takip edeceğim güzel bilgiler paylaşyrsn cnm
öncelikle topiğinz hayırlı olsun :):) bende sivilcelere karşı bi çok maske sabun denedim otlar kaynattım vs. vs. vs. bnimkiler geçmedi.. en iyisi doktora gitmek bence bu benim düşüncem tabi sizede saygı duyarım.. yıllardır geçiremediğim sivilcelerim kısa bir sürede baya bi azaldı 6 ay sürecek tedavi inşallah tamamen geçer kurtulurum :)
![]()
Bu cayida iciyorum gunde 2-3 defa.Icimi temizledigini hissediyorum)))
bende sevyrm bu çayı özellikle kışın çok iyi oluyor soğuk algınlıgına falan kokusu da çok güzel
Inshaallah sivilcelerin gecer canim.Cok tesekkur ederim. Ben o agir ilaci kullanmak istemedim acikcasi. Cunku sivilcelerimde okadar agir degildi.Sadece rahatsiz edoyordu beni.Bu sekilde gecirmeyi tercih ettim.Ne olursa olsun bu sivilce gercekten cok can sikici yaa![]()