• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AglayanStyle

karpuz_fiyatlari_atti.jpg

Karpuz yazin vazgecilmezim.Cook seviyorum onu yaa.Kokusuna bayiliyorum.Acken peynir ekmekle yiyorum doyuyorum valla))) Ne buyuk bir nimet.Allaha sukurler olsun.

benimkiler baya bi yayılmıştı malesef :( sırtımdaydı diye önemsemedim uzunca bir zaman. ilaç gerçekten ağır canım en iyisini yapmışsın valla gözlerim bile bozuldu ve aşırı kızarıyorum güneşte deri inceldiği için . ama ben geçiremedim işte tedaviye mecbur olduk

Evet canim eger sivilcen agirsa mutlaka tedavi olman lazim doktor kontrolunde.Yinede dikkatli ic ilaci.Gercekten cok agirmis.Allah en kisa zamanda kurtarsin seni bu sivilecelerden

benimkiler baya bi yayılmıştı malesef :( sırtımdaydı diye önemsemedim uzunca bir zaman. ilaç gerçekten ağır canım en iyisini yapmışsın valla gözlerim bile bozuldu ve aşırı kızarıyorum güneşte deri inceldiği için . ama ben geçiremedim işte tedaviye mecbur olduk

bende tedavi oldum sivilceler için kremler jeller kullandım sivilcelerim kaybolmuştu bırakınca tedaviyi geri döndüler uzun süreli de kullanamadım kremler yakıyrdu yan etkileri vardı. bana güneş de çok iyi geliyor lekelerimi falan geçirmşti şu son zamanlar yine başladılar yine güneş görmesi gerek.

sell-vectavir-hong-kong-hiqueen-industry-co-ltd_B4927461-20101214041353.jpg

Ucuklara karsi en etkli krem bu.Fiyati 10 lira. Bunun yaninda gecen bana eczaci bide vitamin verdi.Tekrar cikmasina onleyecek dedi.3 ay kullan dedi.Eger boyle bir derdiniz varsa vitamini yinede doktor tavsiyesiyle alin olur mu? kendi basima biseyler soylemek sitemiyorum.Zarari dokunmasin.

Evet canim eger sivilcen agirsa mutlaka tedavi olman lazim doktor kontrolunde.Yinede dikkatli ic ilaci.Gercekten cok agirmis.Allah en kisa zamanda kurtarsin seni bu sivilecelerden

amin inşallah tatlım :)

bende tedavi oldum sivilceler için kremler jeller kullandım sivilcelerim kaybolmuştu bırakınca tedaviyi geri döndüler uzun süreli de kullanamadım kremler yakıyrdu yan etkileri vardı. bana güneş de çok iyi geliyor lekelerimi falan geçirmşti şu son zamanlar yine başladılar yine güneş görmesi gerek.

benim cildim normaldede güneşe karşı çok hassas deri incelince iyice kötü oldu doktor güneşe çıkmamalısın dedi ama çıkmadanda olmuo :)
yan etkileri gerçekten çok fazla ama korktum hep böyle kalır diye o kdar yayıldı ki psikolojim bozulmuştu resmen şimdi geçsinde hayırlısıyla bişey istemiyorum :) neyse topiği gaspettim :61:

url

Kizlar ben tek renk basortu kullanmayi seviyorum genellikle.Ve sifon kumaslardan kendime her renk kestrdim diktirDIM VE KULLANIYORUM. Renkleri civil cvil tam yazlik))) Tavsiye ederim)))

url

tatlım hayırlı olsun topiğin güzel konu ve içeriklerle renklendirmene bayıldım gerçekten :16: çok hoş olmuş bende kapalı bir bayan olarak güzel hoş bir tarzın olduğunu söyleyemeden geçemiycem...:70: bu arada hep sen mi anlatıcaksın paylaşıcaksın yoksa bizde paylaşabiliyormuyuz...:68: birde limon şeklinde saati sormuşşsun bence çok tatlı eğer mutfak mobilya dekor ve aksesuar duvar halı perde vs.. gibi materyallerle uygunsa çok tatlı şeker bir görüntü kombinasyonu olabilir canım...:34:

olsen.jpg

Ilki ve ikinci model hos gozukuyor.Neden kapali bayanlarimiza soyle uzun kollu tam uzun elbiseler dikilmiyor acaba? Yoksa varda ben mi bulamiyorum.Bazen diyorum ogrensem kendim cizsem kendime diksem diye....

url

Kizlar ben tek renk basortu kullanmayi seviyorum genellikle.Ve sifon kumaslardan kendime her renk kestrdim diktirDIM VE KULLANIYORUM. Renkleri civil cvil tam yazlik))) Tavsiye ederim)))

url
güzel bir fikir uygulanabilir...:34: peki canım kaymıyor mu şifon ... ya da kumaş olarak biraz zayıf olduğu için şekil alması nasıl ..en ufak bir rüzgarda dağılır gibime geliyor bana...:9:

tatlım hayırlı olsun topiğin güzel konu ve içeriklerle renklendirmene bayıldım gerçekten :16: çok hoş olmuş bende kapalı bir bayan olarak güzel hoş bir tarzın olduğunu söyleyemeden geçemiycem...:70: bu arada hep sen mi anlatıcaksın paylaşıcaksın yoksa bizde paylaşabiliyormuyuz...:68: birde limon şeklinde saati sormuşşsun bence çok tatlı eğer mutfak mobilya dekor ve aksesuar duvar halı perde vs.. gibi materyallerle uygunsa çok tatlı şeker bir görüntü kombinasyonu olabilir canım...:34:

Ayyy cok tesekkur ederim canim yaaa:69: cok mutlu ettin beni)) tabiki sizde anlatin, fikirlerinizi paylasin...Hosunuza giden ne varsa paylasin ben mutlu olurum.Birbirimize fikir veririz super olur:54:

güzel bir fikir uygulanabilir...:34: peki canım kaymıyor mu şifon ... ya da kumaş olarak biraz zayıf olduğu için şekil alması nasıl ..en ufak bir rüzgarda dağılır gibime geliyor bana...:9:

Bunlarin daha inceleri var evet ama ben biraz daha kalin olanlardan sectim.Dogru kayabiliyorlar yada ruzgarda dagilabiliyorlar ama ben vazgecemiyor bide alistigim icin eskisi gibi bozuluyor kafamda))) ama cok guzel duruyorlar civil civil renkler.Her kiyafetine uygun renk kestirebilirsin)))

Ayyy cok tesekkur ederim canim yaaa:69: cok mutlu ettin beni)) tabiki sizde anlatin, fikirlerinizi paylasin...Hosunuza giden ne varsa paylasin ben mutlu olurum.Birbirimize fikir veririz super olur:54:
rica ederim tatlım ne demek iltifat için değildi gerçekten gördüklerimi söyledim..:81: bu arada zaten niye böyle bir konu açmak önce benim aklıma gelmedi de kıskanmadım hayıflanmadım desem yalan olur...:26: o nedenle sordum zaten bizde paylaşım yapalımmı diye yoksa orta yerimden çatlamam an mesele idi...:60::60::60:

Back
X