Tinea nigra diyorsunuz sanırım, bir çeşit mantar hastalığı. Muhtemelen kınalandım diyenler de el, ayak temizliği yaptıkları için birkaç gün içerisinde geçiyordur buna da kına ellerimden çıkmadı gibi bir tepki veriyorlar. Böyle şeylere inanmıyorum ve saçma buluyorum :)
Endişeleneceğiniz bir durum yok bence, bir cilt doktoruna görünün en kısa zamanda, doktor dediğin bilimsel açıklama yapar ya sizinki daha yokuşa sürmüş işi
Doktor değilim lakin sizin gibi endişelenenleri duymuştum, endişen yersiz arkadaşım, doktorun tamamen saçmalamış. Mantar bu kokar elbet, ilk iş sağlığınızdan endişe edeceğine aklınıza neler sokmuş, tövbe Yarabbim ya :)
dipnot: bu arada cildiyeciye gittikten sonra sonucu yazsana bize, korkanların korkusu geçsin, rahatlasınlar :)
benı bu denli bağlantılı yazdıran şeyler de
1- hayatımda ılkkez gormus olmam
2-ruyamın gercege donusmesı
3-dr.umun cok saskınım bazen acıklayamadıklarımız olusu deyısı
4-yetmıyormus gıbı tuhaf bır anneannesının basından gecen olayı anlaması,
evet sımdı dısarıdan okudugumda, daha dogrusu bunu kabullenıp,sakınlestıgımde olayı ne kadar da dramatıklestırdıgımın farkındayım:)
acıdım kendıme şimdi:))
elinizdekini tıbbi adı "tinea nigra" yok cin çarptı yok melek kına yaktı falan değil. girin internette buna göre araştırın. hadi kolay gelsin
aseton ya da çamaşır suyunu bir pamuğa döküp silin, eğer silinmiyorsa kına değildir.
o zaman büyük ihtimalle tinea nigra dır diye düşünüyorum
Aaa lutfen canim bilimsel aciklama bulayim diye didinme mutlaka cinler kina gecesi yapmis bu gece de seyhleriyle dugununu yapacaklar kizin bak ne guzel yesili de gormustinea nigraya baktım da cidden bu o. gayet basitmiş açıklaması meğer
Aaa lutfen canim bilimsel aciklama bulayim diye didinme mutlaka cinler kina gecesi yapmis bu gece de seyhleriyle dugununu yapacaklar kizin bak ne guzel yesili de gormus
O neymis oyle gavur adi gibi tinea nigra falan :)))) bunlar boyle hep gunah
tinea nigraya baktım da cidden bu o. gayet basitmiş açıklaması meğer
bende az önce görsellerden baktım ama çok pis reimlerde gördüm :)))
adamların şeyinde bile tövbe
aynen yaa, bi tarafına kına yaksın derler ya o hesap olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?