yoo öyle düşünmeyin uzman olduğunu düşündüğünüz birisinin görüşünün sizi etkilemesi normal ama en iyi cevabı cildiyeciniz verir ayrıca rahat rahat uyuyun arkadaşım Allah rahatlık versin demek düşer bize bu saatten sonra
Bir de bence eşinize de bulaşmıştır belki tescillendikten sonra kullandığınız şeyleri bir güzel yıkayın makinede ki bi daha kınalanmayın:)
evet baktım bırkac yerdeki yazılanlara da...... elimi ilk gördüğümde o kadar şaşırmamıstım:))
canım rüyada yesil renk cok iyi anlama geliyo olayı iyi yönünden düsün dünmü gördünüz rüyayı melekler yakmıstır belkide ama sen bol bol dua oku
dün gördüm evet, yeşil renk rüya iyi derler haklısınız:)) teşekkür ederim:))
dün kandildi cnm bide hem bak ne kadar güzel[/QUOT
evet oyle de bir ilginç tedadüf oldu
benim de iki kez başıma geldi bu. ilki hafifti.geçen yaz ikinci kez olan epey yoğundu,iki elimde de komple ve yoğun şekilde olmuştu.insanlara gösterdiğimde çok şaşırmışlardı. sanırım çözülebilmiş bişey değil bu hala .
benımkıde cok yogun ıkı elımde ve parmaklarım komple dısına kadar tırnaklarım vs ve aksam sürüp sabaha kadar bekler kınalarda koyu bır renk alır ya aynen oyle.. kaç günde geçiyor? ben suan dısarı cıkamayacak kadar rahatsızım bu durumdan
3 günde komple geçiyor merak etme , gerçi ben sürekli denizdeydim o yüzden çabuk geçmiş olabilir.
bu arada ben o gece karışık rüyalar görmüştüm ama hatırlayamamıştım. sizin rüyanızda düğün falan görmeniz,nette denk geldiğim bazı açıklamaların doğru olabileceği fikrini verdi bana. brrrrrrrr korktum biraz .:2:
canım benim de başıma geldi bu olay. aynen anlattığına benzer, rüyam da kınayla alakalıydı ve uyandığımda el, ayak parmaklarım kınalıydı. bunun tıpla açıklanacağını sanmıyorum. inançların ne yönde bilmiyorum ama görmediğimiz varlıkların olduğu bir gerçek. dindeki açıklaması onlardan kaynaklandığı yönünde. çok düşünme, korkma. duasız yatmamaya çalış. geçmiş olsun..
bazı doktorlar da bazı rahatsızlık ve hastalıklar için okutun falan diyor. o kafada belli ki. ama arkasında gizemli şeyler aramak da pek farklı değil...benı bu denli bağlantılı yazdıran şeyler de
1- hayatımda ılkkez gormus olmam
2-ruyamın gercege donusmesı
3-dr.umun cok saskınım bazen acıklayamadıklarımız olusu deyısı
4-yetmıyormus gıbı tuhaf bır anneannesının basından gecen olayı anlaması,
evet sımdı dısarıdan okudugumda, daha dogrusu bunu kabullenıp,sakınlestıgımde olayı ne kadar da dramatıklestırdıgımın farkındayım:)
acıdım kendıme şimdi:))
alerjiniz için öncelikle geçmiş olsun...
ürpermeniz normal ama her şeyin mantıklı bir açıklaması olduguna inanıyorum, şu an sorununuzu metafizik şeylere baglamanız daha fazla korkmanıza yol açar.
benim alerjilerim genelde yüzüme vurur veya bacaklarımda... ve ne zaman başlasa hafif bir yanma hissederim.
uykudayken yaşadıysam kalktıgımda ilacımı içip kaşıntı kremimi sürer sonra fosur fosur uyumaya devam ederim :))
fakat uyku sırasında vucudunuzdaki degişikligi fiziksel olarak hissediyorsunuz. muhtemelen bu durum, bilincaltınızda yanma hissinden dolayı kızarıklık oluşacagını ve bunu da kına olarak algılamanıza sebep olmuştur.
doktorunuzun benzerini görmemiş ve bilmiyor olması hiçbir zaman açıklanamayacagı anlamına gelmez... fakat bu durumu saglık açısından ciddiye alıp kontrollerinizi yapmanızı öneririm, belki ilerde başka bir nedeni çıkarsa zaman kaybetmiş olmazsınız.
aseton ya da çamaşır suyunu bir pamuğa döküp silin, eğer silinmiyorsa kına değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?