Benim arkadasimin basina gelmişti 3 gün kaldi elinde çok korkuyodu internetten arastirdiginda dahada korkmustu ürkütücü şeyler cikmisti bu saatte anmakta pek iyi değil ama :18:
Canim bendede oldu 2 defa. Gece kalktim odam kina kokuyor. Baya urktum. Elimi yuzumu yikamak icin banyoya gittim ve iki elimde kinaliydi resmen kina kokuyorlardi. Bazi insnlar melekler yapti diyor. Internet hastalik belirtileri diyor. Ben fazla uzerinde durmak istememistim ama simdi merak ettim gene.
Aslinda şöyle yapabilirsiniz bi abdest alin iki rekat namaz kilin Allaha dua edin icinz ferahlicaktir ben o konulardan biraz urktugum için arastirmiyorum hic arkadasim anlattiginda arastirdiklarini bile anlattiginda urkmustum ama namaz kilmak içinize ferahlik verecektir mutlaka
İnşallah ise yarar çok dusunmemeye ve irdelememeye calisin lütfen caniniz sikilirsa daha kotu olursunuz arkadasima olduktan sonra hic bi olay vs.ye bi artisi eksisi olmadi daha tekrarlanmadida çoksşükür umarim sizinde tekrarlamaz ve içiniz sikilmaz
Bu konu sabaha saglam cikmaz benden soylemesi.
Cunku bu tarz konular YASAK!
Rica ederim biraz daha iyi olduysaniz ne mutlu banaama anlamadigim bi durum var bu tarz konular yasak derken neden yasak ki acaba kacirdigim bi kisin mi var yasaklardan kotu değil ki sonuçta basiniza gelmiş caniniz sikilmis paylaşmak normal değil mi :26:
neden ki? özellikle dikkat ediyorum konuyu dagıtmamaya ben sadece psıkolojık olarak rahatlamaya ıhtıyacım vardı....sonucta gözle gorulen bır seyle karsılastım sabah:)
canim oncelikle gecmis olsun....Rica ederim biraz daha iyi olduysaniz ne mutlu banaama anlamadigim bi durum var bu tarz konular yasak derken neden yasak ki acaba kacirdigim bi kisin mi var yasaklardan kotu değil ki sonuçta basiniza gelmiş caniniz sikilmis paylaşmak normal değil mi :26:
canim oncelikle gecmis olsun....
Kizlar evet konunun kapatilmasi size sacma gelebilir.
Ama dedigim gibi YASAK cunku bu tur konulara karsi
bazi arkadaslarimizin hassasiyeti var.kimisi korkuyo kimisi anlatilandan etkilenip boyle konulara benzer kabus gordugunu falan yaziyor
gecen bir arkadasimiz. bir konu acti ne hissediyorsam oluyor diye.
Dusunun o konu bile kapandi.
Birde bazi arkadaslar kizcagiza fal bile baktirmaya kalkinca Mune geldi kahveleri lavobaya dokuverdi
hay cok yasayın emi.... valla güldüm dünden beri ilkkez, hemde kahkahayla
ne bileym mune kahve lavabo dusununce ay hala guluyorumniye kiz
niye guldun ki?
niye kiz
niye guldun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?