- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
İşte huzur budur :) bende bunlara benzer birşeyler yazacaktım yorumunuzu gördüm yıllar sonra bende böyle olmayı öğrendim ve oh be dedim umarım konu sahibi arkadaşta farkına varır ve üzülmezBu sogukta ne yürüyüşe gitmesi aksam akşam yorgun isten gelip kim gider?
Bende olsam cikmam.
Gun icinde spor salonuna giderim ordan cikista bazen biyerlere otururum birseyler icerim.
Sonraa beslemesini yaptigim pisicikler var onlara mama gotururum.
Alisveris yaparim bazi zamanlar. Ufak tefek bile olsa biseyler alir, magaza gezerim bazen.
Evde de saçımla başımla, tırnagimin ojesiyle bol bol uğrasirim.
Eski online oyunlar oynarim.
Karalama tarzı resimler cizerim. Eşimin bazen kucuk tasarimlara ihtiyaci oluyor onlari çizerim.
Kedim oyun ister, ilgi ister onun da gonlunu ederim.
Zaten gece uyumak bilmedigim icin sabahin köründe kalkmiyorum herzaman gün çabuk bile bitiyor.
Eşimle öyle oturup herseyi kapatip muhabbet etmeyiz bizde. Yemekteyken mutfak sohbeti yapariz 1 saat filan. Ne konular döner ordaIsten gelip tv karsisinda yemek yemesin birlikte mutfakta yiyin sizde. Illaki sohbet edersiniz.
Sonra iceri geceriz o isiyle ilgilenir ben internette takilirim ama illaki birbirimize arada durup birseyler anlatir laf atariz. Konuşcak şeyin olmaması mumkun olmuyor.
Illa herseyi birak gozumun icine bak diye zorlamayin. Yanyana olun, sarilin, opusun ama herkes istedigiyle ilgilensin.
Dizi, film konusunda bizde eşimle birebir ayni zevkte degiliz. Benim 1 tane kendi takip ettigim, eşimin 1 tane kendi takip ettigi dizisi var. Bir de ortak izledigimiz dizimiz var. Illaki ikinizinde hosuna gidecek birseyler vardir. Kendi zevkiniz olan dizileri onsuz izlersiniz ama ortakta bulun ayni zamanda bitane iki tane...
Kitap okuyun. Basit ama oldukça etkili bir çözümdür.Ben böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
İşte huzur budur :) bende bunlara benzer birşeyler yazacaktım yorumunuzu gördüm yıllar sonra bende böyle olmayı öğrendim ve oh be dedim umarım konu sahibi arkadaşta farkına varır ve üzülmez
Erkekler böyle ya dert etme ne sanıyorsun sosyal medyada ki fotoğraflara bakıp aaah çekiyorsan araştırmalara göre mutluluğunu göz önüne serenler asıl mutsuz olanlarmış üzülme.Ben böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
kendinize sosyal bi çevre edinin .Ben böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
malasef evlilik öyle el elle dizdize gecmiyoda sen bence kendine meşgela uğraş bulBen böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
Ben böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
Adı erkek normaldir.Arkadaş bile bulamıyorum enerjim çok düştü hep mutsuzum
cinsellik güzel
Ben de çektim kendimi ama mutsuzlugum her halimden belli
işi buldun bir de ilgisiz eşine mi beğendirecektin?İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?