Ağlayarak yazıyorum konu eşim

İşte huzur budur :) bende bunlara benzer birşeyler yazacaktım yorumunuzu gördüm yıllar sonra bende böyle olmayı öğrendim ve oh be dedim umarım konu sahibi arkadaşta farkına varır ve üzülmez

Kitap okuyun. Basit ama oldukça etkili bir çözümdür.

İşte huzur budur :) bende bunlara benzer birşeyler yazacaktım yorumunuzu gördüm yıllar sonra bende böyle olmayı öğrendim ve oh be dedim umarım konu sahibi arkadaşta farkına varır ve üzülmez

Ben başından beri huzuru nasıl bulacagimi biliyordumda esimin ailesi beni yüksek gerilim hattina döndürüyorlardi sagolsunlar, arada da eşim kaynıyordu. :)))

Erkekler böyle ya dert etme ne sanıyorsun sosyal medyada ki fotoğraflara bakıp aaah çekiyorsan araştırmalara göre mutluluğunu göz önüne serenler asıl mutsuz olanlarmış üzülme.

calismadigim bir donemde ayni duruma ben de dustum. sonra kendi kendime spora yazildim ve biraz sosyallesmek için zorladim kendimi. baktim ki adamin bir hatasi yok; ben sıkıla sıkıla kurmusum kendimi. abartmisim. ev psikolojisi biraz agir gercekten.

ve esiniz gercekten ilgisizse bile siz kendinize ilgi gösterirseniz o da göstermeye baslayacaktir. oyle dusunun.

Televizyondaki bir uzman soylemisdi.
bayanlarin cogu evlendikten sonra esleri merkezine koyuyor gun geciyor baglaniyor biraz daha gun gecince es olmadan yapilan aktivitileri begenmiyorlar demisti!
o kadar cok hak verdim ki!
Daha sonrasinda yine soze girdi. Esleri merkeze koymak aslinda cok fazla yapilan yanlislardan birtanesi. Cunki erkekler bayanlar gibi degil. Onlar arkadaslari ilede cok egleniyolar eve gelicem evde esim var diye dusunuyolar. Bu durumu asmanin tek yolu esleri odak merkezinden cikarmak. Onsuz planlar yapilmali bazen, hic olmadi gidip bi arkadasinla yuruyebilirsin demisdi, canim tek basina birseylrr yapmayi dusunebilirsin. Ben esimi son 2 aydir merkezden cikardim. Hatta dun dedmki ben arkadasima gitcem aksama seninde isin vardir beni oraya birak donustede alirsin dedim. Bnmm isim yok dedi.. sasirdim cunki normalde boyle firsati asla es gecmezdi.. demekki 2 aydir beyfendi onla plan kurmadigimi benimde bi hayatim oldugunu unutmuss

Yerinizde olsam kendime meşgale bulurdum.
Dans,spor olabilir. Yada hobi malzemeleri alıp(ahşap kutuları,objeleri boyama vb) yadaonları yapabilirsiniz.
Yine dışarı çıkıp sinemaya varsa tiyatroya gidebilirsiniz.
Eşiniz düşünmüyor vakit ayıramıyor diye kendinizi sınırlandırmayın derim.

kendinize sosyal bi çevre edinin .
eş eve yorgun gelir . dinlenir . her daim sohbet etmez , sevmez
eşler böyle.
kendinize mutlu olacağınız farklı alanlar bulun .
eşinizi takmayın . erkekler biraz öyle.
dolaşmak istiyorsanız söyleyin . ruhunuzu okşamıyorsa söyleyin. konuşmaya çalışın bu konuda. sıkıntılarınızı söyleyin. haberi yoktur belki böyle davrandığından

Canım bence senin canin sıkılıyor ondan böylesin sosyal yasa sıkıntın kalmaz sonuçta esin sana hakaret etmemiş dövmemiş herkesin ilgi alanı farklıdır adam puzzle yapmadi diye canin sıkılıyor bence sen bi dunyaya açıl rahatla gez toz alışveriş yap spor yap arkadaşlık edın

malasef evlilik öyle el elle dizdize gecmiyoda sen bence kendine meşgela uğraş bul

Canım belki eşin işte mental olarak çok yoruluyor ve eve gelince dinlenmek istiyor, sense tüm gün onu bekliyorsun...Kendine hobi vs bulman lazım ki oyalan, akşamları el işi vs yapabilirsin sevdiğin şeyleri yapabilirsin eğer çalışmıyorsan. Çalışmayan birinin çalışan birinin yorgunluğunu anlaması da biraz zor oluyor yanlış anlama ama.

sevgili konu sahibi,
evliliğin ilk zamanları genelde böyle oluyoruz biz kadınlar. zamanla aşılıyor.

arkadaşları dikkate al.
ben de öyle yapmıştım. kurslara gittim. oradaki arkadaşlarla gezip tozmaya başlayınca eşime bir haller oldu. onsuz gezip eğlenmemi kıskandı :)

ondan sonra her fırsatta beraber gezip eğlenmemiz için planlar yaptı.

Arkadaş bile bulamıyorum enerjim çok düştü hep mutsuzum

cinsellik güzel

Ben de çektim kendimi ama mutsuzlugum her halimden belli
Adı erkek normaldir.
Cinsellik güzel demişsiniz fakat bence sadece ona güzel
Karısına iki çift güzel laf etmeyen adam yatakta romeo'ya dönüşüyorsa onu jüliet'siz bırakın

Herkes bunu yap, bunu al tek başına çık gez demiş.
Bunları tek yapacaksam neden evleneyim ki ?
Neden bir şeyleri değiştirmek yerine kabul ediyoruz ?
Israrcı olun. Belki değşir zamanla onun da hoşuna gider, belki olduğu yerde sayar bilemem.
Ama hayatı tek başıma yaşayacaksam evlenmem/evli kalmam.
Gerek yok bir kişiyi daha kendime yük etmeye

Tek tabanca takılacaksam ne için evlendim?
Genel olarak kimsenin eşiyle pek paylaşımı yok galiba. Çok ilginç.
Habire sporla hobilerle ilgileneceksem. Evde adama ne gerek var? Köşe yastığı da aynı vazifeyi görür.
İşsizlikle ne alakası var ayrıca? Akşam iki kelam etmeyi istemenin can sıkıntısıyla ilgisi ne? Kocam yahu kocam tabi ki konuşmak isteyeceğim.
Kendime niye apayrı bir hayat kuracakmışım yaw? Evlendik işte berebar hayat kurduk. Boşuna mı?
Kocadan bağımsız sosyal aktivitelerimiz olsun da hergün niye tek başıma yürüyüşe çıkayım? Adam benimle olmaktan zevk almıyorsa canı cehenneme ayrıca. Ne yapayım o kocayı?
Konu sahibi belki siz de fazla abartmışsınız iltifat miltifat diye adamı darlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…