- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ondaki isteksizliği görünce hevesim kaçıyo. Dizi açıyorum izliyo ama hiç yorum yapmıyı güzelmiş falan. Ben anlıyorum zaten gönülsüzlüğünü. Komşuluk ilişkilerini bende sevmiyorum evet.Yürüyüş yap,spor yap,bilmediğin şeyler öğrenebilirsin.Dışarıda stresini at.Rahatlarsın biraz daha.Akşama kadar bekleyince normal olarak ilgi beklersin daha çok ve daha da kafaya takarsın.
Komşu arkadaş çok mu lazım ya.Ben de bir dönem öyle yalnız takıldım,hiç minnet etmedim kimseye sürekli birşeyler buldum Hiçbirşey olmasa bile turladım geldim.Erkeklerin çoğu da öyle gamsız zaten takılma çok.Ama ondan bekleme sen alıştır onu bazı şeylere.Okey olmuyorsa tavla alın başka oyunlar alın.Sen adım at yani.Yavaş yavaş senden görüp o da alışır.
Daha yenimişsiniz zaten Can'ım.Ben 3 yıldan sonra toparlayabildim.O dönemler hep kişisel gelişim yazıları,eşi idare etmenin evi idare etmenin yolları neymiş araştırdım.Evlilik danışmanlarının yazılarını okudum hareketlerime yön verdim o şekilde.İşe yaradı şükür.Şimdi aynı düzende gidiyorum.Ondaki isteksizliği görünce hevesim kaçıyo. Dizi açıyorum izliyo ama hiç yorum yapmıyı güzelmiş falan. Ben anlıyorum zaten gönülsüzlüğünü. Komşuluk ilişkilerini bende sevmiyorum evet.
Çok ilgisiz değil evet de benim beklentiler biraz farklı özel hissetmek falan istiyorumgündüz kendinizi doldurun bence de, kurs, spor yapacak çok şey var.
akşama sizin de enerjiniz kalmasın, aynı eşiniz gibi. çalışmak çok düşürüyor erkekleri.
çok da ilgisiz gibi değil bence, genelde evlenen her erkek bu moda giriyor.
Özelden yardım alırım sizden o zaman?Daha yenimişsiniz zaten Can'ım.Ben 3 yıldan sonra toparlayabildim.O dönemler hep kişisel gelişim yazıları,eşi idare etmenin evi idare etmenin yolları neymiş araştırdım.Evlilik danışmanlarının yazılarını okudum hareketlerime yön verdim o şekilde.İşe yaradı şükür.Şimdi aynı düzende gidiyorum.
Olur Can'ım tabiki.Özelden yardım alırım sizden o zaman?
Akşam akşam nereye çıkayımki :) ama kurslara bakıyorumgobeginiz bitisik degil ya. o isteyken cikin gezin yada kurslara yazilin. Bence kurs en iyisi hem cevre edinirsin hemde sertifikan olur. Caniniz cikmak istediginde alin ceketinizi ben dolasip geliyom diyin ( izini stersen vermez ) o evde otursun kos kos tv nin basinda.
Sema Maraşlı'nın kadınlara yönelik kitapları var okumadım ama kitapçıda göz atmıştım bir de Hasan Kalyoncu mu ne onun da benzer kitapları varDaha yenimişsiniz zaten Can'ım.Ben 3 yıldan sonra toparlayabildim.O dönemler hep kişisel gelişim yazıları,eşi idare etmenin evi idare etmenin yolları neymiş araştırdım.Evlilik danışmanlarının yazılarını okudum hareketlerime yön verdim o şekilde.İşe yaradı şükür.Şimdi aynı düzende gidiyorum.
Çok severim doğan cuceoglu nu tşk ederimSema Maraşlı'nın kadınlara yönelik kitapları var okumadım ama kitapçıda göz atmıştım bir de Hasan Kalyoncu mu ne onun da benzer kitapları var
Veeee Doğan Cüceloğlu hocayı tavsiye ederim onun kitapları beni çok aydınlatmıştır kendisi Prof.Dr. Psikolog
bunu nasıl yapıcam?cocugun yoksa yalniz olsan bile neler yaparsin neler... kendi özgüvenini kazanirsan daha cok ilgisini cekersi düser pesine kus yuvadan ucucak diye
İlgisizlikten mi sadece?Aynı durumları yaşadım şu anda bosaniyoruz
Çok severim doğan cuceoglu nu tşk ederim
bunu nasıl yapıcam?
İlgisizlikten mi sadece?
Tşk ederim güzel önerilerkurs
kitab okumak
istersen egitim
spor — grublara katila bilirsin hata sadece kadin olan
gezmek
alisveris
kisisel bakim....
yani gece yatmadan hayatim yarin sunu bunu halletcem yada suraya gitcem adamin gözlerolur... eve geldiginde yemek yerken sunu bunu yasadim diye anlatirsin. evde bütün gün bekleyince düsünmeye vaktin cok oluyor ozaman beklentinde büyük olur. ama sen desen bugun cok yoruldum ben erkenden yatiyorum cok yogun gecti günüm vs bu sefer o yalnizlik hisseder pesinden döner gibime geldi....
Cok seyler var o da bir parcasiÇok severim doğan cuceoglu nu tşk ederim
bunu nasıl yapıcam?
İlgisizlikten mi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?